Hiphoper + Emáčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou.. :)
a kolko je takych parov? 1:50 ?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou..
ZitePunkom: t0m4s3 asi myslel ze laska v 16tich sa neda ani zdaleka brat tak vazne ako napr. v 22 :roll: Inak s tebou plne suhlasim. Kazdy ma na to svoj nazor, ale odsudzovat lasku len kvoli veku nie je najlepsi sposob.

//Sheep urcite ich bude ovela, ovela viac :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jezis uz to nerieste ci je laska v takom veku alebo nie, stale dookola to iste omielate, ja suhlasim ze to nemusi byt v tomto veku este take (17), uvidim ked budem starsi a posudim, pretoze uz sa mi vela krat stalo ze v mladosti (:D) som tvrdil nieco o com tvrdim teraz uplny opak...podla mna zbytocne sa natahovat ci su vynimky ci nie, proste zi si s holkou, maj ju rad, ono sa to mozno vyvinie, ale neriesil by som to, ked si stastny bud aj keby si mal len 13 ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ZitePunkom napísal:Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou.. :)
Co to je to pochopis az budete skutocne zit, nie "zit". Zatial by som to nazval zalubenostou, pritazlivostou a v neposlednom rade modou.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pinacolada napísal:keby dotycni neriesli blbosti typu "emo styl" a "hiphop styl" tak by sa im zilo ovela lepsie :roll:
Myslim si ze keby to brali fakt obaja z mierou tak by nemali problem a v klude by vyriesili svoje problemy aj bez rozchodu, ale ak niekto berie hudobny styl ako zivotny styl tak to tak aj dopadne.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

t0m4s3 napísal:Co to je to pochopis az budete skutocne zit, nie "zit". Zatial by som to nazval zalubenostou, pritazlivostou a v neposlednom rade modou.
Ale no. Mal si zlu skusenost?

Preco by to nemohla byt v 16 laska? Hoci na inom "leveli" - stale laska.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Klop, klop - nemal. Ale az teraz si clovek uvedomuje, co vsetko je potrebne k skutocnej laske narozdiel od chodenia s niekym (to je podla mna ta low-level "laska" ako pises)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

t0m4s3 napísal:Co to je to pochopis az budete skutocne zit, nie "zit". Zatial by som to nazval zalubenostou, pritazlivostou a v neposlednom rade modou.
Samozrejme, že som zaľúbený...keby nie, tak by to predsa nemalo zmysel... okrem toho, samozrejme, že je príťažlivá.. (keby predsa nebola, tak by si si ju nevšimol) a módou?.. čo si tým myslel?..snáď, že by som bol s niekým len preto, aby som s ním bol?.. tak to si vyhoď z hlavy.. t0m4s3 nepoznáš ma, tak nesúď dobre?.. :)

//čo za dementa.. :D mi dá karmu za toto.. :lol: strč sa do... niekam kde ti bude dobre, neotravuj ma...na budúce sa radšej podpíš a aj tam niečo napíš, ako len zúfalé " ... " a v neposledom rade.. v kľude mi ich tam daj aj milión..celú karmu mám úplne na háku a je mi jedno, či tam budem mať aj hovno nakreslené. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ty si si to sam namontoval na seba, ja cely cas pisem vo vseobecnej rovine.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nie, nenamontoval.. :wink: skús si to prečítať ešte raz.. :) a pozri si, že si ma citoval a reagoval na môj príspevok..takže možno som si to namontoval, ale ty sa potom nevieš presne vyjadrovať.. :)

neber si to osobne.. :)
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

sorry som rasista a netolerantny hi-hop mi nevadi emacku by som dokopal :)

tod moja rada :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

nepitolk0 napísal:sorry som rasista a netolerantny hi-hop mi nevadi emacku by som dokopal :)

tak nielenze vytahujes staru temu ale este k tomu si aj debil :roll: .. sorry
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

v prvom rade je to haluz že hiphoper a emačka v kope. a ona mu bude take kraviny že sa zabije vypisovať asi vždy. to su skratka emaci. od takych ľudi citovo ďalej. strašne rychlo sa naviažu a potom sa to ťažko konči. jedno viem isto... nezabije sa
a k tomu tvojmu problemu... porozpravaj sa s ňou či by bolo až take hrozne keby par krat v tyždni nešla ku kapele ale s nim
acherus
Light Star
Light Star

mikkimikki napísal:tak nielenze vytahujes staru temu ale este k tomu si aj debil :roll: .. sorry
DIky moc pls este mi tu karmu stiahni nech som full zaporak
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Niekoľko krát napísané, tak pre posilnenie názoru: Nájsť kompromis! A ešte by sa mohlo poriešiť to, že chalan si založí hip-hopovú kapelu (lol to je iný oxymoron ale ta čo už :lol:)alebo niečo iné, čo bude bežať počas času, kedy má ona "voľno". Ona bude nútená si nájsť čas inokedy a buď si ho nájde (odrazu ho bude stráášne veľa :D), alebo sa na neho vytoto...

Jasne že sa nezabije.. keby mi to povedala, začnem sa taaak rehotať sto päť smajlíkov a ona by povedala isto: Okey skáčem z okna, ďalšia dávka smajlíkov (potom by prišiel asi rozchod, ale sranda zaručená pred kompom)

No nie vážne: Kompromisy, alebo pritlačiť aj z chalanovej strany, aby baba nemala pocit, že kedy si zmyslí, vtedy s ním bude, chlapec má určite tiež svoje záujmy...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nepitolk0 napísal:sorry som rasista a netolerantny hi-hop mi nevadi emacku by som dokopal :)

chces dokopat holku? ty si uz uplne teply alebo co? ako kebyze emaka ta este pochopim :D ale holku? paneboze -> psychiatria... a inak naco nasilie, ja poznam daktorych emakov, hip hoperov a plno inych co su v pohode ludia...skor dokopat dementov
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Pershing spravne! Nie mlatit podla vyzoru ale podla vysky inteligencie! Ked je raz niekto ko*ot moze byt aj lietadlom a stale zostane ko*ot.... :)
acherus
Light Star
Light Star

:D mrk ma pravdu :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Keby som ta ty zasran videl ako kopes zenu tak by si si par sekund na to prial aby si bol od narodenia na vozicku. Dement.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tak tak , ale verim aj tomu ,ze su nevyhnutne situacie kde musis aj na zenu pouzit fyzicku silu, ale nie ju dokopat na zemi...
Napísať odpoveď