UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Tož možu byť vysoký, možno budú mať biomechanické odevy, niečo ako vo filme Kontakt
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

drakeman napísal: si si vedomy toho, ze nemusia byt len 1000-cky svetelnych rokov od nas ale aj hned tuna za Galantu? Cize z opacnej strany mesiaca. Tam to svetlo tiez nedojde?

to je nepravdepodobne co hovoris :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no jo ta Galanta je nepravdepodobna :D ale istotne je vela jedincov nepozemskeho povodu medzi nami. Nieje vylucene ze by mali na Zemi tiez svoje zakladne.

Stretol som sa z tvrdenim ze kruhy v obili mozu byt nejakym orientacnym - navigacnym prvkom pre vesmircanov.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Linkman napísal:no jo ta Galanta je nepravdepodobna :D ale istotne je vela jedincov nepozemskeho povodu medzi nami. Nieje vylucene ze by mali na Zemi tiez svoje zakladne.

Stretol som sa z tvrdenim ze kruhy v obili mozu byt nejakym orientacnym - navigacnym prvkom pre vesmircanov.
A preco nepravdepodobna? :D Tak tomu ver ze je ich medzi nami dost, no nevieme ich rozlisit, pretoze su uplne nenapadni. A ani ja nevylucujem, ze by tu mali zakladene, pretoze himaleje su plne zahad. Co som cital knihy, tak tam opisovali v hore velku "jaskynu", kde si nevidel ani na strop. Nebolo tam skoro ziadne zariadenie, ale za to kade si siel, tak tade slo za tebou aj jasne svetlo.

4 whitek: Preco myslis ze je to nepravdepodobne?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cital som o tom ze ziju aj pod povrchom planety blizko jadra
ze jadro zeme je dute a podobne tvrdenia
luCky
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luCky »

tak ja si myslím že na 100% existujú mimozemské bytosti a nieje ich málo
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Tak tu teoriu by som chcel niekde vidiet na papieri. Cisto z logickeho hladicka, z kadial by sa bralo teplo ked nie zo zemskeho jadra? Pre mna osobne je tazko predstavitelne vrtat sa 10 az stovky kilometrov do zeme nez prekonavat obrovske vesmirne vzdialenosti.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

q-parser napísal:Tak tu teoriu by som chcel niekde vidiet na papieri. Cisto z logickeho hladicka, z kadial by sa bralo teplo ked nie zo zemskeho jadra? Pre mna osobne je tazko predstavitelne vrtat sa 10 az stovky kilometrov do zeme nez prekonavat obrovske vesmirne vzdialenosti.
no neviem ale ak by sme to zobrali z casoveho hladiska tak prekonavanie vzdialenosti je viac casovo narocne :) do zeme sa dovrtas aj do hlbky 100km ale svetelny rok len tak skoro nepreletis :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Ono obe sa zdaju jednoduche, ked to tak zoberes. Co sa tyka zeme, ak maju nejaku technologiu na rozkladanie castic alebo ich transport, tak preco nie. Co sa tyka cestovania vo vesmira, cestovanie rychlostou svetla je teoreticky mozne, teoria zakrivenia casoprestoru a tak.
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Podla mna tiez nie sme sami!!! ale zeleny muzici to urcite nie su!!!
luCky
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luCky »

ADOXtreme napísal:Podla mna tiez nie sme sami!!! ale zeleny muzici to urcite nie su!!!
to jo ale fak nemam predstavu ako moze niekto vyzerat z inej planéty :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pojem zeleny muzickovia je len filmova nalepka
takto si vela ludi pekne onalepkovali a teraz prve co vacsinu napadne je zeleny muzicek ked niekto povie mimozemstan
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

luCky napísal: to jo ale fak nemam predstavu ako moze niekto vyzerat z inej planéty :D
ale mozes, pozri sa trebarz do zrkadla. nemyslkim ze ty si mimozemstan, ale je mala pravdepodobnost ze by sme boli vo vesmire jedini svojho druhu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

drakeman napísal: ale mozes, pozri sa trebarz do zrkadla. nemyslkim ze ty si mimozemstan
Myslel si, ze je taky skaredy, my vieme :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nech su oni ufoni aky chcu co sa vyzoru tyka vzdy sa rad s nejakym zoznamim ak bude priatelsky
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

q-parser napísal:Ono obe sa zdaju jednoduche, ked to tak zoberes. Co sa tyka zeme, ak maju nejaku technologiu na rozkladanie castic alebo ich transport, tak preco nie. Co sa tyka cestovania vo vesmira, cestovanie rychlostou svetla je teoreticky mozne, teoria zakrivenia casoprestoru a tak.
Ale pokial to vezmes s nadhladom, tak zakrivenie casopriestoru je mozno tak v ciernej diere. Ale keby mal letiet raketoplan do nejake nerotujucej ciernej diery, tak po prekroceni horizontu by ho asi rozdtrhalo na cucky, dokonca by zatrhalo aj jeho atomy. Takze cestovanie rychlostou svetla je asi dost nerealne.
mastermind
VIP
VIP

hojko, zakrivenie caso priestoru je pri kazdom telese ktore ma gravitaciu. ale je badatelne v blizkosti ciernych dier... :shock:
a ak by to bolo cestovanie pomocou zakrivenia priestoru, tak realna rychlost by mohla byt <<c
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:hojko, zakrivenie caso priestoru je pri kazdom telese ktore ma gravitaciu. ale je badatelne v blizkosti ciernych dier... :shock:
Ale teleso, napriklad ocelova gulicka prekona rychlost svetla ked ju zahodis???
mastermind
VIP
VIP

nie hojko neprekona :) ma nenulovu hmotnost, cize podla teorie realtivity, by pri rychlosti svetla, mala nekonecnu hmotnost, a na jej zryhlovanie by musela byt potrebna nekonecna sila. ja som nic o prekonani c nehovoril.... c sa neda prekonat....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:nie hojko neprekona :) ma nenulovu hmotnost, cize podla teorie realtivity, by pri rychlosti svetla, mala nekonecnu hmotnost, a na jej zryhlovanie by musela byt potrebna nekonecna sila. ja som nic o prekonani c nehovoril.... c sa neda prekonat....
Njn, mas pravdu ze sa rychlost svetla neda prekonat ale aspon sa da za laboratornych podmienok spomalit co je pre nas skvele a mama z toho... nemame z toho nic. Ja som ale chcel napisat q-parserovi, ze cestovanie rychlostou svetla je mozne len teoreticky... v praxy si to neviem ani predstavit...

Cau Fero, kam ides??? Do Tesca.............
o desatinu sekundy: Nejak si rychlo prisiel...... ved to je nerealne :)
Napísať odpoveď