fOxEr napísal:Zdravim, mohli by ste okomentovat?
- vhodna kombinacia farieb
- pouzival by som content a h2 font bez antialiasingu, tak ako ho pouziva majoritna cast prehliadacov
- vytvoril by som nejake jednoduche logo, napis je ok, ale logo je predsa len viac [aspon nejake dve noty, by bohate stacili]
- do footru by som zvolil nejake defaultne pismo, aby som nemusel pouzivat altko, alebo iny druh SEO friendly stylu pisania, popripade sifr, celkovo je pekne, ked je footer jednoduchsi
- pravy obrazok by som natiahol a zarovnal s textom [povodny by som roztiahol na sirku paragrafu]
- prave hraje by som aj horizontalne, aj vertikalne vycentroval na stred, posobi to solidnejsie
- napis naladte sa by som inac farebne skombinoval, viem ze nie je dolezity, ale aby bol citatelnejsi
- pacia sa mi vyriesene kraje, celkom napadite a zaroven logicke, dovoluje to pouzivat akekolvek rozlisenie bez toho, aby sa clovek citil ze na tu stranku zavital so zlym LCD panelom.
- zvacsil by som contentove pismo aspon na 12ku, 10,9,8 px [N/A, x-small, N/A] uz vysli z mody, ludia ficia v drvivej vacsine na nativnom rozliseni a 10,9,8 px verdana aj arial su v pohode na citanie, ale po dlhsom case namahaju zrak
- pouzil by som trosku ine bullety pri h2kach, bud len tu modru cast z vnutra, alebo to nejako cele upravil, nech to nevyzera byt take utate, aj ked tieto su allright, ale mohli by byt lepsie
Celkovo sa mi lubi ta sajta, inac by som ju nekomentoval