Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Retne napísal:Ale ved on nic take nepovedal, preco ho citujes? :)
Šak to bol len vtip.
Tomasito napísal:Slovan hral co potreboval...

// A KE boli jeho 6. hrac : P
Aj ja ako fanúšik Košíc musím otvorene priznať, že čo dnes predviedli naši hokejisti, patrí do 1. ligy.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

smejo napísal:belasi zili "len" z trestania chyb kosicanov, ale ke mali dost sanci, najme v druhej tretine (napr. ked v oslabeni vysunuli bartosa, neskor kmita, tak to mohli premenit :) )
Hold, je rozdiel medzi "moct premenit" a "musiet premenit" ; )

PS: 1. tretina v podani KE je jedna vec, ale byt 2x potrestany za vela hracov na lade je uz ine cafeecko- na team ako KE.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Tomasito napísal:Hold, je rozdiel medzi "moct premenit" a "musiet premenit" ; )
neviem, co tym chcel basnik povedat :)
kazdopadne, ja som to myslel tak, ze ked uz bola taka sanca, tak sa mali posnazit tak, aby trestali aj kosicania :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

smejo napísal:neviem, co tym chcel basnik povedat :)
Jednoducho som si nemohol odpustit ironizujucu poznamku na odvekeho rivala ; ) That´s all. BTW. viem ako si to myslel.
VaporV
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VaporV »

hmm no skoda ze KE prehrali.. uvidi sa.. ale dufam ze dom vyhraju vsetky zapasy :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Slovan je naj :D 4 : 2
dufam , ze to finale vyvrcholi 7 zapasom nech to ma grady a je to zaujimave... a ze vyhra slovan :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dnesny zapas to bola jedna velka katastrofa obrana 0bodov brankarov vobec nepodrzala a koncovka tiez nulova no mame co robit doma ked chceme pomyslat na titul
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Peky05 napísal:dnesny zapas to bola jedna velka katastrofa obrana 0bodov brankarov vobec nepodrzala a koncovka tiez nulova no mame co robit doma ked chceme pomyslat na titul
Ja som ani celý zápas nesledoval, na to sa jednoducho nedalo pozerať.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

fuj fuj fuj asi tolko mozem povedat k nasim obrancom sami stary kkt vyhodit ich vsetkych...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Lipka stratil na istote.... kua to je smola v taky nevhodny cas... :? asi chybaju skusenosti...
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Nepredstavoval som si to tak lahko dnes ... :) Slovan super hra! No ale Kosice budu urcite nebezpecnejsie doma... :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Slovan vzdy doma hraval zapasy na vybornu, skoda ze aj Kosice vedia uhrat doma skvele zapasy a malokedy prehravaju. Seria sa presunie na vychod, som zvedavy ako to nakoniec dopadne, dufam len ze to Slovanu nepojde takto lahko az do konca. Chyba mi tam to napatie :roll: ale aj tak si zelam aby BA boli majstrom :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

PACO8 napísal:Slovan vzdy doma hraval zapasy na vybornu, skoda ze aj Kosice vedia uhrat doma skvele zapasy a malokedy prehravaju. Seria sa presunie na vychod, som zvedavy ako to nakoniec dopadne, dufam len ze to Slovanu nepojde takto lahko az do konca. Chyba mi tam to napatie :roll: ale aj tak si zelam aby BA boli majstrom :D
Tomu kur ze ano uz 18 zapasov sme doma v rade neprehrali :) Ale tak na to sa velmi nespolieham, ked opora nam prestala byt oporou ale tak dufam ze dva vitazne zapasy nas vratia do serie a spolieham sa na to ze doma najdu liek na super chytajuceho Hoviho, fakt neskutocna opora Slovanu
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

dnes Slovan - výborne, výborne, výborne, Košice - bieda, bieda, bieda. Ako včera KE darovalo góly, neskutočne tragicky hrajú v obrane a nepremieňajú aj tie najvyloženejšie šance. Ale som rád že Slovan vyhral. :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

toto bude 4:0 a hamba pre Košice...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Dneska to bol paradny zapas dokonca aj v hladisku to lepsie vyzeralo :) support cely zapas. Vykon Slovanu chvalim chvalim dneska sa im nepodarila dovrzat 2.tretina ako to byva niekedy nasa slabina. Takze som spokojny 5kuskov v Kosickej branke a den sa moze skoncit :) Teraz vyhrat daco na vychode najlepsie oba zapasy :smt023 A titul bude nas :smt112
Dneska Kosice hrali velke nic takze Slovan pravom vyhral dneska zase raz rozhodca v niektorych momentoch nesklamal :?
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Ja som hokej sledovala len po semifinále. Kto vyhrá majstrák, ma už nezaujíma. Fandila som Martinu a Trenčínu, hrali veľmi vyrovnane. Tie zápasy mali všetko, čo by mali mať aj finálové. Avšak o finálových už len čítam. Nepáčia sa mi bratislavskí fanúšikovia, ani niektorí hráči, ktorí robia výtržnosti v baroch. Nechcem sa dotknúť tých fanúšikov, ktorí sem píšu, no myslím si, že sem píšu aj košickí prívrženci, tak ak by som sa mala prikloniť na stranu jedného, určite by to boli Košice. Ale v podstate mi to je, ako som už spomínala, jedno.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

tanka napísal:Ja som hokej sledovala len po semifinále. Kto vyhrá majstrák, ma už nezaujíma. Fandila som Martinu a Trenčínu, hrali veľmi vyrovnane. Tie zápasy mali všetko, čo by mali mať aj finálové. Avšak o finálových už len čítam. Nepáčia sa mi bratislavskí fanúšikovia, ani niektorí hráči, ktorí robia výtržnosti v baroch. Nechcem sa dotknúť tých fanúšikov, ktorí sem píšu, no myslím si, že sem píšu aj košickí prívrženci, tak ak by som sa mala prikloniť na stranu jedného, určite by to boli Košice. Ale v podstate mi to je, ako som už spomínala, jedno.
vrat sa k babikam :winkkiss:

edit: :minus: zaujaty nazor? :slap:
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Ok, i ja budem strucna. Dalsi velmi mily Bratislavcan :D
jancosv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jancosv »

Slovan rozbije Kosice na framforce, nemaju sancu, semifinalove duely boli podla mna ovela lepsie ako zatial toto finale. Uvidime co bude v KE
Zamknuté