smejo napísal:belasi zili "len" z trestania chyb kosicanov, ale ke mali dost sanci, najme v druhej tretine (napr. ked v oslabeni vysunuli bartosa, neskor kmita, tak to mohli premenit )
Hold, je rozdiel medzi "moct premenit" a "musiet premenit" ; )
PS: 1. tretina v podani KE je jedna vec, ale byt 2x potrestany za vela hracov na lade je uz ine cafeecko- na team ako KE.
dnesny zapas to bola jedna velka katastrofa obrana 0bodov brankarov vobec nepodrzala a koncovka tiez nulova no mame co robit doma ked chceme pomyslat na titul
Peky05 napísal:dnesny zapas to bola jedna velka katastrofa obrana 0bodov brankarov vobec nepodrzala a koncovka tiez nulova no mame co robit doma ked chceme pomyslat na titul
Ja som ani celý zápas nesledoval, na to sa jednoducho nedalo pozerať.
Slovan vzdy doma hraval zapasy na vybornu, skoda ze aj Kosice vedia uhrat doma skvele zapasy a malokedy prehravaju. Seria sa presunie na vychod, som zvedavy ako to nakoniec dopadne, dufam len ze to Slovanu nepojde takto lahko az do konca. Chyba mi tam to napatie ale aj tak si zelam aby BA boli majstrom
PACO8 napísal:Slovan vzdy doma hraval zapasy na vybornu, skoda ze aj Kosice vedia uhrat doma skvele zapasy a malokedy prehravaju. Seria sa presunie na vychod, som zvedavy ako to nakoniec dopadne, dufam len ze to Slovanu nepojde takto lahko az do konca. Chyba mi tam to napatie ale aj tak si zelam aby BA boli majstrom
Tomu kur ze ano uz 18 zapasov sme doma v rade neprehrali Ale tak na to sa velmi nespolieham, ked opora nam prestala byt oporou ale tak dufam ze dva vitazne zapasy nas vratia do serie a spolieham sa na to ze doma najdu liek na super chytajuceho Hoviho, fakt neskutocna opora Slovanu
dnes Slovan - výborne, výborne, výborne, Košice - bieda, bieda, bieda. Ako včera KE darovalo góly, neskutočne tragicky hrajú v obrane a nepremieňajú aj tie najvyloženejšie šance. Ale som rád že Slovan vyhral.
Dneska to bol paradny zapas dokonca aj v hladisku to lepsie vyzeralo support cely zapas. Vykon Slovanu chvalim chvalim dneska sa im nepodarila dovrzat 2.tretina ako to byva niekedy nasa slabina. Takze som spokojny 5kuskov v Kosickej branke a den sa moze skoncit Teraz vyhrat daco na vychode najlepsie oba zapasy A titul bude nas
Dneska Kosice hrali velke nic takze Slovan pravom vyhral dneska zase raz rozhodca v niektorych momentoch nesklamal
Ja som hokej sledovala len po semifinále. Kto vyhrá majstrák, ma už nezaujíma. Fandila som Martinu a Trenčínu, hrali veľmi vyrovnane. Tie zápasy mali všetko, čo by mali mať aj finálové. Avšak o finálových už len čítam. Nepáčia sa mi bratislavskí fanúšikovia, ani niektorí hráči, ktorí robia výtržnosti v baroch. Nechcem sa dotknúť tých fanúšikov, ktorí sem píšu, no myslím si, že sem píšu aj košickí prívrženci, tak ak by som sa mala prikloniť na stranu jedného, určite by to boli Košice. Ale v podstate mi to je, ako som už spomínala, jedno.
tanka napísal:Ja som hokej sledovala len po semifinále. Kto vyhrá majstrák, ma už nezaujíma. Fandila som Martinu a Trenčínu, hrali veľmi vyrovnane. Tie zápasy mali všetko, čo by mali mať aj finálové. Avšak o finálových už len čítam. Nepáčia sa mi bratislavskí fanúšikovia, ani niektorí hráči, ktorí robia výtržnosti v baroch. Nechcem sa dotknúť tých fanúšikov, ktorí sem píšu, no myslím si, že sem píšu aj košickí prívrženci, tak ak by som sa mala prikloniť na stranu jedného, určite by to boli Košice. Ale v podstate mi to je, ako som už spomínala, jedno.