Problem s icq 5.1
Problem s icq 5.1
Ahojte, ludkovia! Mam jeden problemik, ktory sa mi vdaka Vam mozno podari odstranit. Uz zopar tyzdnov mi nesluzi icq tak ako by malo. Normalne ma pripoji, aj pisat si mozem, ale nemam v tych malych okienkach obrazky a nejde mi ani kliknut na profil, ani na web uzivatela. A este nieco nefunguje a to animacie (tZers). Donedavna mi vypisovalo, ze mam asi chybu v prehliadaci, ale uz mi nepise vobec nic. Dost ma to stve. Chcela som si zaviest icq 6, no to sa mi nejak nepaci, ani nepoznam anglicke slovicka. Pomoze mi s tym niekto? Budem Vam velmi vdacna!
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pridavam sa k nazoru, ze by si ho mala preinstalovat. Pripadne si hod icq6 od zoznamu na adrese http://icq.zoznam.sk/icq_pages/download.html
//inak tZers mi na icq 5.1 tiez nejdu, zacinam mat podozrenie, ze sa spolocnost stojaca za icq snazi silou mocou presadit icq 6
//inak tZers mi na icq 5.1 tiez nejdu, zacinam mat podozrenie, ze sa spolocnost stojaca za icq snazi silou mocou presadit icq 6
-
xXPAINKILLERXx
Star
aj ja si myslim ze spolocsot ICQ COMPANY chce presadit ICQ 6 Lebo ja ked som este mal v davnych dobach ICQ tak mi to blblo stale ale az ked som mal 6 tak to fachalo. Tak ja by som doporucial aj tak ineco IM CLIENTA. Ja pouzivam QIP 2005 (8050) A som s nim maximalne spoojny a ma aj vyhody oproti ICQ. Dokaze odhalit neviditelnost a tak. Akurat ze nema T-ZERS ale ma podlamna krajsie smajliky
A aj menej zabera je nenarocnejsie. Podlamna QIP RULEZZZ. Alebo mozesdat este ak by ineho IM clienta je to na tebe
Skus teda ICQ 6 A ci ta tam nebude blbnut. Potom ak nie, tak je to jasne.

Ale tato rada je teraz bezcenna, tanka chce mat icq, takze kym sa nerozhodne inak, budeme sa toho musiet drzat. To je ako keby si sa ty stazoval, ze mas problem so Skodovkou a ja by som ti hovoril, ze kasli na to, kup si honduxXPAINKILLERXx napísal:aj ja si myslim ze spolocsot ICQ COMPANY chce presadit ICQ 6 Lebo ja ked som este mal v davnych dobach ICQ tak mi to blblo stale ale az ked som mal 6 tak to fachalo. Tak ja by som doporucial aj tak ineco IM CLIENTA. Ja pouzivam QIP 2005 (8050) A som s nim maximalne spoojny a ma aj vyhody oproti ICQ. Dokaze odhalit neviditelnost a tak. Akurat ze nema T-ZERS ale ma podlamna krajsie smajlikyA aj menej zabera je nenarocnejsie. Podlamna QIP RULEZZZ. Alebo mozesdat este ak by ineho IM clienta je to na tebe
Skus teda ICQ 6 A ci ta tam nebude blbnut. Potom ak nie, tak je to jasne.
![]()
PS: qip mirande nesiaha ani po clenky
Takto. Aby sme si rozumeli, ja uz nemam 15, ani 20, ba ani 25... Potrebujem nieco co zvladnem, comu rozumiem. Uz v prvom prispevku som pisala, ze nerozumiem anglickym slovickam. To je dost velky problem. Mozno by som sa naucila, ale nemam s kym. Ten QIP by sa mi asi nepozdaval, nakolko i ja sama byvam dost casto neviditelna
Ale ked uz sa o tom bavime, aspon sa spytam, ci sa tam da ukladat historia. Ja si ju na icq ukladam. Inak k tej sestke len tolko...neblbne to tam, je to v poriadku. Ale nepaci sa mi. Myslela som, ze sa bude dat nieco poriesit, ale asi tazko
Inak nechapem, preco to robi len mne. Ini co maju 5.1 maju vsetko ok. Chcela by som hlavne vediet, ako odstranim tu pripadnu chybu z prehliadaca. Vie mi niekto poradit? A samozrejme, dakujem za pomoc vsetkym 
Tak historiu samozrejme uklada, ale ostatne veci sa s icq nezhoduju, cize si nezahras hry a nepozries tZers. Smajle si tam mozes nahodit ake chces.tanka napísal:Takto. Aby sme si rozumeli, ja uz nemam 15, ani 20, ba ani 25... Potrebujem nieco co zvladnem, comu rozumiem. Uz v prvom prispevku som pisala, ze nerozumiem anglickym slovickam. To je dost velky problem. Mozno by som sa naucila, ale nemam s kym. Ten QIP by sa mi asi nepozdaval, nakolko i ja sama byvam dost casto neviditelnaAle ked uz sa o tom bavime, aspon sa spytam, ci sa tam da ukladat historia. Ja si ju na icq ukladam. Inak k tej sestke len tolko...neblbne to tam, je to v poriadku. Ale nepaci sa mi. Myslela som, ze sa bude dat nieco poriesit, ale asi tazko
Inak nechapem, preco to robi len mne. Ini co maju 5.1 maju vsetko ok. Chcela by som hlavne vediet, ako odstranim tu pripadnu chybu z prehliadaca. Vie mi niekto poradit? A samozrejme, dakujem za pomoc vsetkym
Chyba v prehliadaci je mozno sposobena Flash playerom, tak skus stiahnut a nainstalovat najnovsi odtialto http://www.adobe.com/shockwave/download ... kwaveFlash
PS: takze mas 26?
Tie tri bodky som tam dala zamerne, cize keby som mala 26, bola by som velmi rada
Skusila som to instalovat, no to si pravdepodobne budem musiet pockat na niekoho mladsieho, kto vie anglicky
Ale velmi pekne dakujem za snahu, fakt. Inak mne uz na hrach nezalezi, velmi ani na tych animaciach. Len tie obrazky mi tu chybaju, to je pravda.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Samozrejme skodovka a honda.GothaR napísal:Ale tato rada je teraz bezcenna, tanka chce mat icq, takze kym sa nerozhodne inak, budeme sa toho musiet drzat. To je ako keby si sa ty stazoval, ze mas problem so Skodovkou a ja by som ti hovoril, ze kasli na to, kup si hondu![]()
PS: qip mirande nesiaha ani po clenky
-
xXPAINKILLERXx
Star
kuwa teraz som sa stratil v obraze
Ale: nemas aj nejaky iny alternativny prehliadac? skus napriklad OPERU alebo MOZILLU. Alebo cokolvek ine. a skus co ti predtym blblo v IE (Internet Explorer)
Mozzila Firefox
Opera
Mozzila Firefox
Kód: Vybrať všetko
http://ftp.stahuj.cz/dl/68e3c1a7aca5223469495605e2aec2c5/47f3e079/stahuj/download/software/secured/f/firefox/2.0.0.13/CZ/Firefox%20Setup%202.0.0.13.exeKód: Vybrať všetko
http://ftp.stahuj.cz/dl/020ed652cf8bd4e8b33d22cf9dfd0d2b/47f3e0a5/stahuj/download/software/secured/o/opera/9.26/Opera_9.26_International_Setup.exeNo nic som zatial nevyriesila, preto tuto temu vytahujem opat vyssie, nech neupadne do zabudnutia. Je tu dost plno, snad sa teda najde niekto, kto mi pomoze. Este skusim strucne zhrnut, co sa tu uz popisalo. Mam zrejme problem s prehladavacom Internet explorer. Pouzivam icq 5.1 a v poslednom case mi neukazuje obrazky uzivatelov, nejde otvorit ziaden profil, ani webove stranky icq. Skusila som uz icq 6, ale nejak mi nevyhovuje, 5.1 sa mi paci viac. Prosim Vas, ak mi chcete poradit, neradte mi iny komunikacny prostriedok, chcem len icq a hlavne 5.1. Donedavna mi vypisovalo, ze mam chybu v prehliadaci, len sa ju bojim hladat. Bojim sa, ze stiahnem nejaky virus, alebo nieco pokazim. Ked vidim tie dobre rady a tu masu ludi na fore, zostava mi verit, ze sa tu najde niekto, kto tomu rozumie. Poradite teda? Vopred dakujem!