Problem s icq 5.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Problem s icq 5.1

Príspevok od používateľa tanka »

Ahojte, ludkovia! Mam jeden problemik, ktory sa mi vdaka Vam mozno podari odstranit. Uz zopar tyzdnov mi nesluzi icq tak ako by malo. Normalne ma pripoji, aj pisat si mozem, ale nemam v tych malych okienkach obrazky a nejde mi ani kliknut na profil, ani na web uzivatela. A este nieco nefunguje a to animacie (tZers). Donedavna mi vypisovalo, ze mam asi chybu v prehliadaci, ale uz mi nepise vobec nic. Dost ma to stve. Chcela som si zaviest icq 6, no to sa mi nejak nepaci, ani nepoznam anglicke slovicka. Pomoze mi s tym niekto? Budem Vam velmi vdacna!
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

skus to preinstalovat a napis ako si dopadla :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pridavam sa k nazoru, ze by si ho mala preinstalovat. Pripadne si hod icq6 od zoznamu na adrese http://icq.zoznam.sk/icq_pages/download.html
//inak tZers mi na icq 5.1 tiez nejdu, zacinam mat podozrenie, ze sa spolocnost stojaca za icq snazi silou mocou presadit icq 6 :)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Aha, vidis, toto som mala napisat este v tom prvom prispevku. Uz som to preinstalovala, ale nepomohlo to. Prave preto som napisala sem, kedze vidim, ze tuna sa riesia hadam vsetky mozne problemy. Inak perfektne forum, je tu stale zivo :smt023 Zdravim autora :wink:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aj ja si myslim ze spolocsot ICQ COMPANY chce presadit ICQ 6 Lebo ja ked som este mal v davnych dobach ICQ tak mi to blblo stale ale az ked som mal 6 tak to fachalo. Tak ja by som doporucial aj tak ineco IM CLIENTA. Ja pouzivam QIP 2005 (8050) A som s nim maximalne spoojny a ma aj vyhody oproti ICQ. Dokaze odhalit neviditelnost a tak. Akurat ze nema T-ZERS ale ma podlamna krajsie smajliky :) A aj menej zabera je nenarocnejsie. Podlamna QIP RULEZZZ. Alebo mozesdat este ak by ineho IM clienta je to na tebe :) Skus teda ICQ 6 A ci ta tam nebude blbnut. Potom ak nie, tak je to jasne. :) :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

xXPAINKILLERXx napísal:aj ja si myslim ze spolocsot ICQ COMPANY chce presadit ICQ 6 Lebo ja ked som este mal v davnych dobach ICQ tak mi to blblo stale ale az ked som mal 6 tak to fachalo. Tak ja by som doporucial aj tak ineco IM CLIENTA. Ja pouzivam QIP 2005 (8050) A som s nim maximalne spoojny a ma aj vyhody oproti ICQ. Dokaze odhalit neviditelnost a tak. Akurat ze nema T-ZERS ale ma podlamna krajsie smajliky :) A aj menej zabera je nenarocnejsie. Podlamna QIP RULEZZZ. Alebo mozesdat este ak by ineho IM clienta je to na tebe :) Skus teda ICQ 6 A ci ta tam nebude blbnut. Potom ak nie, tak je to jasne. :) :)
Ale tato rada je teraz bezcenna, tanka chce mat icq, takze kym sa nerozhodne inak, budeme sa toho musiet drzat. To je ako keby si sa ty stazoval, ze mas problem so Skodovkou a ja by som ti hovoril, ze kasli na to, kup si hondu :roll:
PS: qip mirande nesiaha ani po clenky ;)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Takto. Aby sme si rozumeli, ja uz nemam 15, ani 20, ba ani 25... Potrebujem nieco co zvladnem, comu rozumiem. Uz v prvom prispevku som pisala, ze nerozumiem anglickym slovickam. To je dost velky problem. Mozno by som sa naucila, ale nemam s kym. Ten QIP by sa mi asi nepozdaval, nakolko i ja sama byvam dost casto neviditelna :D Ale ked uz sa o tom bavime, aspon sa spytam, ci sa tam da ukladat historia. Ja si ju na icq ukladam. Inak k tej sestke len tolko...neblbne to tam, je to v poriadku. Ale nepaci sa mi. Myslela som, ze sa bude dat nieco poriesit, ale asi tazko :( Inak nechapem, preco to robi len mne. Ini co maju 5.1 maju vsetko ok. Chcela by som hlavne vediet, ako odstranim tu pripadnu chybu z prehliadaca. Vie mi niekto poradit? A samozrejme, dakujem za pomoc vsetkym :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

tanka napísal:Takto. Aby sme si rozumeli, ja uz nemam 15, ani 20, ba ani 25... Potrebujem nieco co zvladnem, comu rozumiem. Uz v prvom prispevku som pisala, ze nerozumiem anglickym slovickam. To je dost velky problem. Mozno by som sa naucila, ale nemam s kym. Ten QIP by sa mi asi nepozdaval, nakolko i ja sama byvam dost casto neviditelna :D Ale ked uz sa o tom bavime, aspon sa spytam, ci sa tam da ukladat historia. Ja si ju na icq ukladam. Inak k tej sestke len tolko...neblbne to tam, je to v poriadku. Ale nepaci sa mi. Myslela som, ze sa bude dat nieco poriesit, ale asi tazko :( Inak nechapem, preco to robi len mne. Ini co maju 5.1 maju vsetko ok. Chcela by som hlavne vediet, ako odstranim tu pripadnu chybu z prehliadaca. Vie mi niekto poradit? A samozrejme, dakujem za pomoc vsetkym :)
Tak historiu samozrejme uklada, ale ostatne veci sa s icq nezhoduju, cize si nezahras hry a nepozries tZers. Smajle si tam mozes nahodit ake chces.
Chyba v prehliadaci je mozno sposobena Flash playerom, tak skus stiahnut a nainstalovat najnovsi odtialto http://www.adobe.com/shockwave/download ... kwaveFlash
PS: takze mas 26? :D
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tie tri bodky som tam dala zamerne, cize keby som mala 26, bola by som velmi rada :D Skusila som to instalovat, no to si pravdepodobne budem musiet pockat na niekoho mladsieho, kto vie anglicky :D Ale velmi pekne dakujem za snahu, fakt. Inak mne uz na hrach nezalezi, velmi ani na tych animaciach. Len tie obrazky mi tu chybaju, to je pravda.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ale tato rada je teraz bezcenna, tanka chce mat icq, takze kym sa nerozhodne inak, budeme sa toho musiet drzat. To je ako keby si sa ty stazoval, ze mas problem so Skodovkou a ja by som ti hovoril, ze kasli na to, kup si hondu :roll:
PS: qip mirande nesiaha ani po clenky ;)
Samozrejme skodovka a honda. :? Nejde o to. Ja som povedal, ze je to jednoduche len. A ked sme uz pri tom, tak mne je jedno ci je lepsia MIRANDA ci JIMM alebo QIP. Ja pouzivam QIP! A mne sa paci QIP! A keby si tam chcela nieco comu rozumies, tak sa da stiahnut aj CESTINA na QIP. :) Ak chces mirandu tak s tou nemam skusenosti nakolko ju az tak nepoznam. A k tomu prehliadacu. Pouzivas IE? (Internet explorer)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx: Ano, pouzivam Internet explorer. Prisiel si na nieco? Ja veru neviem, co by som mala spravit, aby som nieco nepokazila.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kuwa teraz som sa stratil v obraze :D Ale: nemas aj nejaky iny alternativny prehliadac? skus napriklad OPERU alebo MOZILLU. Alebo cokolvek ine. a skus co ti predtym blblo v IE (Internet Explorer)

Mozzila Firefox

Kód: Vybrať všetko

http://ftp.stahuj.cz/dl/68e3c1a7aca5223469495605e2aec2c5/47f3e079/stahuj/download/software/secured/f/firefox/2.0.0.13/CZ/Firefox%20Setup%202.0.0.13.exe
Opera

Kód: Vybrať všetko

http://ftp.stahuj.cz/dl/020ed652cf8bd4e8b33d22cf9dfd0d2b/47f3e0a5/stahuj/download/software/secured/o/opera/9.26/Opera_9.26_International_Setup.exe
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No nic som zatial nevyriesila, preto tuto temu vytahujem opat vyssie, nech neupadne do zabudnutia. Je tu dost plno, snad sa teda najde niekto, kto mi pomoze. Este skusim strucne zhrnut, co sa tu uz popisalo. Mam zrejme problem s prehladavacom Internet explorer. Pouzivam icq 5.1 a v poslednom case mi neukazuje obrazky uzivatelov, nejde otvorit ziaden profil, ani webove stranky icq. Skusila som uz icq 6, ale nejak mi nevyhovuje, 5.1 sa mi paci viac. Prosim Vas, ak mi chcete poradit, neradte mi iny komunikacny prostriedok, chcem len icq a hlavne 5.1. Donedavna mi vypisovalo, ze mam chybu v prehliadaci, len sa ju bojim hladat. Bojim sa, ze stiahnem nejaky virus, alebo nieco pokazim. Ked vidim tie dobre rady a tu masu ludi na fore, zostava mi verit, ze sa tu najde niekto, kto tomu rozumie. Poradite teda? Vopred dakujem!
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Flash plugin je nainštalovaný a funkčný (aspoň sa mi zdá, že ICQ potrebuje aj Flash)?
Napísať odpoveď