Jaj to, ja som to bral ako samozrejmost s tym monstrom este vtedy, ked to boli len dohady a bola odvysielana cast /a ked sa riesilo, ze to, co vravel bolo vlastne nieco odzadu .../. Na lost.cz som to cital tiez tusim, ze to tvorcovia potvrdili.
Ing. FijoK napísal: tvorcovia potvrdili, ze ked sa Walt zjavil na ostrove po jeho odchode, bolo to Monstrum (snad vies o co ide, neviem ti to vysvetlit napisanim)
No tvorcovia potvrdili ze Walt bol niekedy duch, niekedy monstrum. Akoze vobec neviem ako tomu mam chapat, tym ich poslednim vyhlaseniam
pani, tak za toto dik, na lost.cz som našiel tiež spracovane pekne a zaujimave teorie, ale tato ma dostala, fakt je asi ta najlepšia aku som zatial videl, tie prepojenia su skvelo vysvetlene, rovnako aj časova os.
teraz bolo v normálnej rodinke hlášky na Chucka:
Ch.Norris je jediný človek ktorý obehne zemeguľu a dotkne sa svojho chrbta
Ch.Norris je jediný človek ktorý protivníkovi utrhne hlavu a hodí mu ju do ksichtu
Steven666 napísal:teraz bolo v normálnej rodinke hlášky na Chucka:
Ch.Norris je jediný človek ktorý obehne zemeguľu a dotkne sa svojho chrbta
Ch.Norris je jediný človek ktorý protivníkovi utrhne hlavu a hodí mu ju do ksichtu
to je hrozne blbý rebríček , neviem kde zabudli napríklad ,,step by step´´-,,krok za krokom´´ alebo ,,alf´´ a ine seriály , ktoré tam chýbajú a tá buffy neviem čo robí na 2. mieste , taký rebríček možu vytvoriť len američania , alebo ešte taký walker texas ranger , komisár rex , kobra 11 , atd
Lukáš Kumančík napísal:to je hrozne blbý rebríček , neviem kde zabudli napríklad ,,step by step´´-,,krok za krokom´´ alebo ,,alf´´ a ine seriály , ktoré tam chýbajú a tá buffy neviem čo robí na 2. mieste , taký rebríček možu vytvoriť len američania
je to robené podľa sledovanosti tipujem ..takže ťažko vyčítať ..nieje to ľahké nejaký ten rebríček spraviť spomedzi toľkých seriálov..