V poslednej dobre vobec uz nehravam single player hry...nebavi ma to...som clovek ktory si hned chce pokecat o svojich zazitkoch z hry pripadne ich hned zazit s kamaratom/mi.
Urobil som prvy krok...stiahol som si WoWko..ha hra sa zacala...
Presedel som nad tym cele prazdniny...naexpil tak 62 lvl..hral som rekreacne nepohltilo ma to tak ako keby som hral na offiku...sranda bola aj v tom ze ked uz zacala skola tak som to jednoducho odstrcil a venoval sa uceniu.
Horsie to bolo ked prisiel offik..raidovanie do noci...zhorsil sa prospech atd...ale to som si uz povedal dost a dalej som zan neplatil (po dalsie chybali mi ludia z freecka).
Tak som opat zacal hrat na free....myslim ze som tam len kecal...bezucelne...tak som zacal cheatovat a robit hovadiny aby som si vybavil BAN
No po par mesiacoch som opat zacal hrat na druhom freecku kde sme s kamaratmi presli...server vsak presiel WIPOm a mi na rychlo naexpeny sme stratili chut hrat....nasledoval opat delete wowka
Ale problem je v tom ze ked mam chvilu cas tak a chcem si daco zahrat tak prve co mi napadne je wowko... (ano znie to chorobne) lebo neviem co ine hrat
Clovek sa nedokaze ovladnut...robi to mechanicky quest po queste a chce byt len 70 aby si uzil prave PvE a PVP...
Teraz som sa dal s kamaratom na drahu L2...kedze ide len o mobovanie a hrame na vyssich ratoch tak to asi nebude take hrozne (ine ovladanie,pribeh atd)...ale stale to nieje WoWko...
Nemyslim si ze som az taky zavislak....ale...no neviem uz ako sa vyjadrit...
Neziadam vas o rady...iba o vas nazor a pohlad na vec...dakujem
Pripadne sa mozeme bavit vo vseobecnosti o tomto probleme