Ocitli ste sa už mimo svojho tela?
-
Pantagruel
Star
Ocitli ste sa už mimo svojho tela?
Možno tu už takáto alebo podobná téma je, ak áno, ospravedlňujem sa...
Tak ocitli ste sa už niekedy mimo svojho tela? Mne napr. kamoš hovoril že počas operácie sa mu "snívalo" že je vo vzduchu nad svojím telom a videl ako ho operujú. Keď sa po operácií rozprával s doktorom, zistil, že niektoré veci čo videl sa naozaj stali...
Stalo sa Vám niečo podobné ?
Tak ocitli ste sa už niekedy mimo svojho tela? Mne napr. kamoš hovoril že počas operácie sa mu "snívalo" že je vo vzduchu nad svojím telom a videl ako ho operujú. Keď sa po operácií rozprával s doktorom, zistil, že niektoré veci čo videl sa naozaj stali...
Stalo sa Vám niečo podobné ?
nie nezazil a dost vazne pochybujem ze to je z fyzikalneho hladiska mozne... ked ho operovali tak mu v zilach prudila uspavacia injekcia - absolutne netusim co tam vlastne je a ake fantasmagorie ti to moze navodit... podla mna to bola iba jeho predstavivost alebo si pocas uz normalneho spanku po operacii nahovoril v podvedomi ze sa videl a vsugeroval si ze tato predstava bola skutocna
Presne tak! astralne cestovanie, je schopnost oddelit svoje vedomie od tela a cestovat bez obmedzenia priestoru a ak ste v tom machri aj casu. Tomu tvojmu kamosovi sa to pocas operacie sotva snivalo, kludne sa to môze stat za istych specifickych podmienok aj cloveku co to vedome este neskusal - napriklad pri ohrozeni zivota atd. NIE SU v tom ziadne drogy, trava LSD ani nic podobne. Je to schopnost, ktora sa da ziskat treningom, niektio ma na to vsak aj "prirodzeny talent" cize u takych ludi to ide lahsie..... Nebudem viac rozvadzat, ak by bol zaujem, nekôr môzem pridat podrobnostiaddictor napísal:tomu sa hovori astralne cestovanie... a rozpravat o tom je ako rozpravat o paralelnych svetoch... nedokazes to, aj ked niektori tomu veria...
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
klinicka smrt je pokial viem odpadnutie, strata vedomiatheBliZZard napísal:A co klinicka smrt? S tym asi nema nikto skusenost a dufam ze ani nebude. Ale co si o tom myslite?
no mne sa stalo to asi v lete pred 4 rokmi som na ihrisku ostal pol hodinu necinne klacat na mieste s tym ze som nic nevidel a nevnimal potom prisiel kamos a zobudil som isiel dalej, podla mna to bolo spsobene dehydrataciou a vonku bolo cez 30C
a k teme: takych snov v ktorych som bol zobrazeny v kamere 3. osoby som mal viac, alebo som mal sen so sinematickym zobrazovanim tj, to ako ked pozerate film a na herca ako sa pohybuje idu zabery z roznych stran a je to zostrihane, avsak to je len sen a nevenujem tomu velku pozornost
no a snivala sa mi este jedna vec to som v tom sne som pracoval na pocitaci a v tom mi vybehlo okno s hlaskou "Alarm sa aktivuje o 5, 4, 3, 2, 1...Alarm aktivovany" a zacalo nieco hukat, pocas toho som sa zobudil a vonku hukalo auto
Ono je to psycho, vymyka sa to chapaniu vacsiny normalnych ludi. Tie operacne stavy ked pacient vidi sam seba na stole vobec niesu ojedinele. Ked ale takyto pacient povie, ze videl o poschodie vyssie... ja neviem, v nejakej izbe povedzme umriet cloveka... a este aj presne povie v ktorej a dalsie podrobnosti a pritom to nemal ako vediet, lebo ho vtedy operovali a hore nikdy nebol tak nemohol popisat tu izbu tak presne a jeho popis aj tak sedi... tak toto mi kto vysvetli? 
-
uplink
VIP
Toto leto som mal "zazitok" [skoro som zgegol
] no a bol som mimo tela, resp. za nim a mohol som sa rozhodnut, ci v nom ostanem, alebo pojdem tahet [na vecnost?]. Dovod je fyzicky zdravotny stav [bol z istych nemenovanych dovodov trochu dezolatny]. Takze mozne to je, prezil som to [mam pocit ze som prezil vlastnu smrt], ale dalej to neriesim. Nebola to ani haluza, ani nic podobne, len "dalsi" zazitok.
-
mirak2
Hardcore addict
nie este som nic nefetoval, ani pri operacii som nemal podobne haluze, ja pocas operacie na rozdiel od inych ludi spim
klinicka smrt je ked si fakt realne mrtvy, teda srdce nepumpuje, ale mozog este zije, resp. sa pokusa zit bez kyslika....dufam ze som to dobre napisal, takze to tvoje bolo max. nejake delirium alebo coSheep napísal:klinicka smrt je pokial viem odpadnutie, strata vedomia, no mne sa stalo to asi v lete pred 4 rokmi som na ihrisku ostal pol hodinu necinne klacat na mieste s tym ze som nic nevidel a nevnimal potom prisiel kamos a zobudil som isiel dalej, podla mna to bolo spsobene dehydrataciou a vonku bolo cez 30C
-
axxis
Addict
kukukuFilipito napísal:neni nahodou klimaticka smrt koma? ja neviem ale zda sa mi ze ano, a inak zazil tu uz niekto? naozaj tam vidite biely tunel ci jake kktiny?
nie klinicka smer koma nieje
ak sa nemylim tak pri kome Ti frcia vsetky organy co sa o klinickej smrti povedat neda
(ale niesom si tym isty)
tvoja verzia alebo mirakova je asi lepsiaFilipito napísal:neni nahodou klimaticka smrt koma? ja neviem ale zda sa mi ze ano, a inak zazil tu uz niekto? naozaj tam vidite biely tunel ci jake kktiny?
no k tym efektom v nemocnici, podla mna su tie sny pacientov sposobene strachom z operacie a vobec nemocnica nerobi dobry dojem na ludi
//btw: ja som v tom prispevku nepisal ze som prezil klinicku smrt, oddelil som to ciarkou, pre lepsie pochopenie som upravil post a dal tam novy riadok
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
klinická smrť - je definovaná ako zástava životne dôležitých funkcií organizmu - dýchania a (alebo) činnosti srdca, no v tomto štádiu ešte nedochádza k nezvratnému poškodeniu mozgu. Z tohto štádia sa často resuscitáciou podarí mŕtveho oživiť.
biologická smrť - ako liečebne už nezvratný stav prerušenia srdcovej činnosti, spontánneho dýchania a vymiznutia akejkoľvek aktivity mozgu na elektroencefalograme. Ide o trvalé a so životom nezlučiteľné poškodenie mozgu následkom mechanického poškodenia alebo z nedostatku kyslíka. Je to konečný a nevratný stav.
biologická smrť - ako liečebne už nezvratný stav prerušenia srdcovej činnosti, spontánneho dýchania a vymiznutia akejkoľvek aktivity mozgu na elektroencefalograme. Ide o trvalé a so životom nezlučiteľné poškodenie mozgu následkom mechanického poškodenia alebo z nedostatku kyslíka. Je to konečný a nevratný stav.
Neviem ci to bola klinická smrť alebo niečo iné ale stalo sa mi to keď som bol o dosť menši tak 8 rokov som mohol mat s kamarátmi sme a bobovali na boboch v hore mali sme asi 10 metrový svah pred koncom skokanský potom asi tak dva metre do padacia dráha za ním kus krikov a za tými krikmi len 2 metrový skok a asfaltka kamoš ma vyprovokoval aby som sa spustil dole svahom bez brzdenia tak ja som sa odhodlal a pustil keď som sa spustil vyletel som na skokanský potom spod o mňa spadli boby ja som preletel cez tie kriky a dopadol až na tej asfaltke jedine čo si pamätám tak je tma okolo mňa a na konci som videl svetlo premietol sa mi celý život popred oči a počul som hlas ktorý mi povedal i chcem ďalej žiť odpovedal som áno a nato som sa prebral okolo mňa stali kamoši a boli cely vystrašený ,že som cca 5 minut bol mimo a nevedeli ma prebrať
Tak mi povedzte čo si o tom myslíte a nevymýšľam si...
Tak mi povedzte čo si o tom myslíte a nevymýšľam si...