Ocitli ste sa už mimo svojho tela?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pantagruel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Ocitli ste sa už mimo svojho tela?

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Možno tu už takáto alebo podobná téma je, ak áno, ospravedlňujem sa...

Tak ocitli ste sa už niekedy mimo svojho tela? Mne napr. kamoš hovoril že počas operácie sa mu "snívalo" že je vo vzduchu nad svojím telom a videl ako ho operujú. Keď sa po operácií rozprával s doktorom, zistil, že niektoré veci čo videl sa naozaj stali...

Stalo sa Vám niečo podobné ?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

:smt033 vtedy môžeš čokolvek zažiť :lol:
Aj ked som zatial nič také nezažil,tak ja na také neverím...podla mňa to je len fantázia samého človeka :?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

namiesto uspavacky pichli herac..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nie nezazil a dost vazne pochybujem ze to je z fyzikalneho hladiska mozne... ked ho operovali tak mu v zilach prudila uspavacia injekcia - absolutne netusim co tam vlastne je a ake fantasmagorie ti to moze navodit... podla mna to bola iba jeho predstavivost alebo si pocas uz normalneho spanku po operacii nahovoril v podvedomi ze sa videl a vsugeroval si ze tato predstava bola skutocna
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Braňo Mojsej by rozprával...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

tomu sa hovori astralne cestovanie... a rozpravat o tom je ako rozpravat o paralelnych svetoch... nedokazes to, aj ked niektori tomu veria...:)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

addictor napísal:tomu sa hovori astralne cestovanie... a rozpravat o tom je ako rozpravat o paralelnych svetoch... nedokazes to, aj ked niektori tomu veria...:)
Presne tak! astralne cestovanie, je schopnost oddelit svoje vedomie od tela a cestovat bez obmedzenia priestoru a ak ste v tom machri aj casu. Tomu tvojmu kamosovi sa to pocas operacie sotva snivalo, kludne sa to môze stat za istych specifickych podmienok aj cloveku co to vedome este neskusal - napriklad pri ohrozeni zivota atd. NIE SU v tom ziadne drogy, trava LSD ani nic podobne. Je to schopnost, ktora sa da ziskat treningom, niektio ma na to vsak aj "prirodzeny talent" cize u takych ludi to ide lahsie..... Nebudem viac rozvadzat, ak by bol zaujem, nekôr môzem pridat podrobnosti
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

A co klinicka smrt? S tym asi nema nikto skusenost a dufam ze ani nebude. Ale co si o tom myslite?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

theBliZZard napísal:A co klinicka smrt? S tym asi nema nikto skusenost a dufam ze ani nebude. Ale co si o tom myslite?
klinicka smrt je pokial viem odpadnutie, strata vedomia

no mne sa stalo to asi v lete pred 4 rokmi som na ihrisku ostal pol hodinu necinne klacat na mieste s tym ze som nic nevidel a nevnimal potom prisiel kamos a zobudil som isiel dalej, podla mna to bolo spsobene dehydrataciou a vonku bolo cez 30C

a k teme: takych snov v ktorych som bol zobrazeny v kamere 3. osoby som mal viac, alebo som mal sen so sinematickym zobrazovanim tj, to ako ked pozerate film a na herca ako sa pohybuje idu zabery z roznych stran a je to zostrihane, avsak to je len sen a nevenujem tomu velku pozornost

no a snivala sa mi este jedna vec to som v tom sne som pracoval na pocitaci a v tom mi vybehlo okno s hlaskou "Alarm sa aktivuje o 5, 4, 3, 2, 1...Alarm aktivovany" a zacalo nieco hukat, pocas toho som sa zobudil a vonku hukalo auto :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ono je to psycho, vymyka sa to chapaniu vacsiny normalnych ludi. Tie operacne stavy ked pacient vidi sam seba na stole vobec niesu ojedinele. Ked ale takyto pacient povie, ze videl o poschodie vyssie... ja neviem, v nejakej izbe povedzme umriet cloveka... a este aj presne povie v ktorej a dalsie podrobnosti a pritom to nemal ako vediet, lebo ho vtedy operovali a hore nikdy nebol tak nemohol popisat tu izbu tak presne a jeho popis aj tak sedi... tak toto mi kto vysvetli? :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Toto leto som mal "zazitok" [skoro som zgegol :D] no a bol som mimo tela, resp. za nim a mohol som sa rozhodnut, ci v nom ostanem, alebo pojdem tahet [na vecnost?]. Dovod je fyzicky zdravotny stav [bol z istych nemenovanych dovodov trochu dezolatny]. Takze mozne to je, prezil som to [mam pocit ze som prezil vlastnu smrt], ale dalej to neriesim. Nebola to ani haluza, ani nic podobne, len "dalsi" zazitok.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nie este som nic nefetoval, ani pri operacii som nemal podobne haluze, ja pocas operacie na rozdiel od inych ludi spim :!: :lol: :lol:
Sheep napísal:klinicka smrt je pokial viem odpadnutie, strata vedomia, no mne sa stalo to asi v lete pred 4 rokmi som na ihrisku ostal pol hodinu necinne klacat na mieste s tym ze som nic nevidel a nevnimal potom prisiel kamos a zobudil som isiel dalej, podla mna to bolo spsobene dehydrataciou a vonku bolo cez 30C
klinicka smrt je ked si fakt realne mrtvy, teda srdce nepumpuje, ale mozog este zije, resp. sa pokusa zit bez kyslika....dufam ze som to dobre napisal, takze to tvoje bolo max. nejake delirium alebo co
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neni nahodou klimaticka smrt koma? ja neviem ale zda sa mi ze ano, a inak zazil tu uz niekto? naozaj tam vidite biely tunel ci jake kktiny?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Filipito napísal:neni nahodou klimaticka smrt koma? ja neviem ale zda sa mi ze ano, a inak zazil tu uz niekto? naozaj tam vidite biely tunel ci jake kktiny?
kukuku :D
nie klinicka smer koma nieje
ak sa nemylim tak pri kome Ti frcia vsetky organy co sa o klinickej smrti povedat neda
(ale niesom si tym isty)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Filipito napísal:neni nahodou klimaticka smrt koma? ja neviem ale zda sa mi ze ano, a inak zazil tu uz niekto? naozaj tam vidite biely tunel ci jake kktiny?
tvoja verzia alebo mirakova je asi lepsia

no k tym efektom v nemocnici, podla mna su tie sny pacientov sposobene strachom z operacie a vobec nemocnica nerobi dobry dojem na ludi

//btw: ja som v tom prispevku nepisal ze som prezil klinicku smrt, oddelil som to ciarkou, pre lepsie pochopenie som upravil post a dal tam novy riadok
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

klinická smrť - je definovaná ako zástava životne dôležitých funkcií organizmu - dýchania a (alebo) činnosti srdca, no v tomto štádiu ešte nedochádza k nezvratnému poškodeniu mozgu. Z tohto štádia sa často resuscitáciou podarí mŕtveho oživiť.

biologická smrť - ako liečebne už nezvratný stav prerušenia srdcovej činnosti, spontánneho dýchania a vymiznutia akejkoľvek aktivity mozgu na elektroencefalograme. Ide o trvalé a so životom nezlučiteľné poškodenie mozgu následkom mechanického poškodenia alebo z nedostatku kyslíka. Je to konečný a nevratný stav.
Bugy89
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bugy89 »

Toto je dosť zaujímavé, ja si myslím, že pri stave keď mozgu dochádza kyslík je možné vidiet všeličo. Btw čo si myslíte o deja-vu ....... tiež dosť haluz a stáva sa to často, ani pri tom nejde o život. A aké najdlhšie ste mali deja-vu?? Moje trvalo asi 7 sekúnd.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Neviem ci to bola klinická smrť alebo niečo iné ale stalo sa mi to keď som bol o dosť menši tak 8 rokov som mohol mat s kamarátmi sme a bobovali na boboch v hore mali sme asi 10 metrový svah pred koncom skokanský potom asi tak dva metre do padacia dráha za ním kus krikov a za tými krikmi len 2 metrový skok a asfaltka kamoš ma vyprovokoval aby som sa spustil dole svahom bez brzdenia tak ja som sa odhodlal a pustil keď som sa spustil vyletel som na skokanský potom spod o mňa spadli boby ja som preletel cez tie kriky a dopadol až na tej asfaltke jedine čo si pamätám tak je tma okolo mňa a na konci som videl svetlo premietol sa mi celý život popred oči a počul som hlas ktorý mi povedal i chcem ďalej žiť odpovedal som áno a nato som sa prebral okolo mňa stali kamoši a boli cely vystrašený ,že som cca 5 minut bol mimo a nevedeli ma prebrať

Tak mi povedzte čo si o tom myslíte a nevymýšľam si...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano mne sa to uz stalo pocas spanku a ja debi lso msa zlakol a hned som sa vrati lspat do svojho tela, tak ma to mrzi. Hrozne by som sa "tam" chcel dostat znova :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No, technicky sa pri kazdej ejakulacii ocitnem mimo svojho tela (az kym neuschem) nie?

Operacii som si uzil spustu ked som bol maly a nikdy som sa nepozeral na seba z rohu miestnosti, chlapec huli travu este aj pred tym nez mu idu vyberat slepaka a potom sa divi ze ma stavy.
Napísať odpoveď