Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Vidím len telesnú schránku, pod ktorou vnímam svoje zmysly, ducha, dušu a rozum...
Ale zároveň viem, že som toho schopný iba ja a ostatní budú stále vidieť len to, čo sa v ňom zrkadlí a nie to, čo sa od neho odráža až za mňa...
Preto mi to občas pripadá ako keby som sa díval na stenu; prázdnu, bielu... v tme...
Ale zároveň viem, že som toho schopný iba ja a ostatní budú stále vidieť len to, čo sa v ňom zrkadlí a nie to, čo sa od neho odráža až za mňa...
Preto mi to občas pripadá ako keby som sa díval na stenu; prázdnu, bielu... v tme...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja tam vidim cloveka ktory nevie ako bude v buducnosti ziveny kde sa zamestna kolko bude zarabat, pozeram sa na cloveka ktory asi nikdy nebude spokojny s tym ako vyzera je prilis chudy skaredy a tak dalej
,no zaroven tam vidim cloveka ktory ma nekonecne stastie ze ma po svojom boku niekoho koho neskutocne miluje a dotycna osoba mu to opatuje
ja k+ nebudem davat nikomu okrem zakladatela pretoze fakt po dlhom case celkom zaujimava tema
ja k+ nebudem davat nikomu okrem zakladatela pretoze fakt po dlhom case celkom zaujimava tema
-
zuzkazuzka
VIP
Juj, dobrá téma!
No, tak ja keď sa pozriem do zrkadla, tak zdravým sebavedomím usudzujem, že to nie je až také zlé... Myslím, že o seba (primerane času) dbám, takže snáď ľudí na prvý pohľad neodpudzujem....
No a keď sa zahľadím hlbšie do tej tváre, tak podľa momentálne nálady objavím buď mladú ženu, ktorá je so životom v podstate spokojná a prijíma všetko, čo jej život nadelí s pozitívnym resp. racionálnym prístupom.
No ale potom sú také dni (ako napr. predvčerom), keď som v tom zrkadle videla kôpku nešťastia, ktorá by najradšej s niektorými vecami praštila a ušla ďaleko od všetkého a začala niečo úplne nové od úplného začiatku.
No, každopádne je to vždy o momentálnej nálade a o tom, ako sa mi momentálne niektoré veci daria... A aj tak sa sama seba vnímam úúúplne inak, ako ma vníma moje okolie. V čom sa to stretáva, je len ťažko posudzovať...
No, tak ja keď sa pozriem do zrkadla, tak zdravým sebavedomím usudzujem, že to nie je až také zlé... Myslím, že o seba (primerane času) dbám, takže snáď ľudí na prvý pohľad neodpudzujem....
No a keď sa zahľadím hlbšie do tej tváre, tak podľa momentálne nálady objavím buď mladú ženu, ktorá je so životom v podstate spokojná a prijíma všetko, čo jej život nadelí s pozitívnym resp. racionálnym prístupom.
No ale potom sú také dni (ako napr. predvčerom), keď som v tom zrkadle videla kôpku nešťastia, ktorá by najradšej s niektorými vecami praštila a ušla ďaleko od všetkého a začala niečo úplne nové od úplného začiatku.
No, každopádne je to vždy o momentálnej nálade a o tom, ako sa mi momentálne niektoré veci daria... A aj tak sa sama seba vnímam úúúplne inak, ako ma vníma moje okolie. V čom sa to stretáva, je len ťažko posudzovať...
-
jin
VIP
...vidím tam mladú 18ročnú bytosť, telom podobajúcu sa na muža, no stále s premýšľaním roztopašného decka snažiaceho sa napriek svojmu aktuálnemu výzoru stále vyzerať staršie, serióznejšie, extravagantnejšie. V tejto škrupine sa skrýva pár pretrvávajúcich životných skúseností, nejaká tá empatia, logické myslenie, deduktívna schopnosť a aj rozum s náchylnosťou ku rozmýšľaniu o problémoch existencie - tj. zbytočne sa unavujúcej námahe, v tomto veku ešte neopodstatnenou. Neopodstatnenou, nakoľko životné podmienky osoby v zrkadle jej k tomu nedávajú vôbec žiadne dôvody. To skôr osemnásťročný si zbytočne konštruuje umelé problémy a trápenia, aby si aspoň nejako skomplikoval nudný a pohodlný život, na ktorý si však aj napriek protestom svedomia privykol. Je tu istá domnienka, že to človeku v zrkadle dosť skríži snahu dostať sa na VŠ, nakoľko sú pre neho aktuálne dôležitejšie posedenia s kamarátmi, hudba, auto - skrátka všetko iné, ako príprava na blížiacu sa maturu, či prímačky na VŠ. No ochvíľu sa to zmení. Rozum si v poslednej chvíli uvedomí, že treba niečo robiť. Avšak v následku zlého timingu sa situácia bude vyvíjať tak, že vďaka stresujúcej a vypätej situácii sa začnú prejavovať charakterové defekty tohto 18ročného človeka a tak príde o veľa blízkych priateľov. Čo je najhoršie a čo je strachom je to, že "vďaka" ďalšej charakterovej vade mu to ani priveľmi nebude vadiť. Samozrejme nadíde obdobie depresíí a nostalgie, no na zlome dvoch životných etáp pominie rýchlo. A začne sa nová životná kapitola...
Re: Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???
materské znamienko na ľavom vajuaddictor napísal:mam na mysli to, co ostatni nevidia...
inak vidím nespokojného občana so súčastnou kvalitou života(je to možné, že som mával viac peňazí keď som nerobil?heh)
a vidím človeka, ktorý si nie a nie povedať : "dosť a zmena nastáva teraz! "
-
Flinstone
Light Professional
Ja vidím človeka čo má toho málo tak by si to mal vážit aj ked je pravda opakom, človeka ktory fajci pije aj ked by nemusel ktorý fláka školu,chlapca ktorého vie najviac zlomiť láska. A myslím si aj že by som sa mal viac porozhliadnuť okolo seba lebo stále pozerám iba na tú jednu uz pol roka
... No dosť smútku, život mám rád
som rád že som tu medzi občanmi planéty zem
Mám pocit že autor témy chcel zistiť kto ma akú povahu a kto aký je
Mam pravdu ?
Mám pocit že autor témy chcel zistiť kto ma akú povahu a kto aký je
Seba. Vzdy si na sebe vsimnem nieco s cim som nespokojny, obcas tendencia ocistit zrkadlo... Najcastejsie pozeram chrup, uces, drbaky (to vsetko sa snazim patchovat), testujem mimiku, a nakoniec vo vacsom (ak je k dispozicii) svoje oblecenie.
Co sa dusevnej stranky tyka, nemam tusenia co som zac, kazda situacia vyvolava nove reakcie, a mam v poslednom case dost silnu jeblost to analyzovat. Taktieznepohrdnem feelingom, ked mam dovod sa na seba usmiat (a narcizmus si strcte-clovek urcitu davku sebalasky potrebuje, inac by nebol schopny mat radost zo zivota a jeho pristupu k nemu), neviem ako davno som nieco take uprimne pocitil..(vnutorny hlas co hodnoti/kritizuje stav) 3 roky? Samozrejmostou je ze kazdy ma vnima inak, nazory na mna sa lisia, pretoze na vsetko reagujem podla nalady a prilezitosti, cize neautomatizovane. Zrkadlo som mal rad chronicky, na urovni zenskej, dokazal som byt pri nom metrosexualne dlho. Len fotrik mal cudne otazky, takze som si odvykol cakat na posun kratkej nastennej rucicky..
Co sa dusevnej stranky tyka, nemam tusenia co som zac, kazda situacia vyvolava nove reakcie, a mam v poslednom case dost silnu jeblost to analyzovat. Taktieznepohrdnem feelingom, ked mam dovod sa na seba usmiat (a narcizmus si strcte-clovek urcitu davku sebalasky potrebuje, inac by nebol schopny mat radost zo zivota a jeho pristupu k nemu), neviem ako davno som nieco take uprimne pocitil..(vnutorny hlas co hodnoti/kritizuje stav) 3 roky? Samozrejmostou je ze kazdy ma vnima inak, nazory na mna sa lisia, pretoze na vsetko reagujem podla nalady a prilezitosti, cize neautomatizovane. Zrkadlo som mal rad chronicky, na urovni zenskej, dokazal som byt pri nom metrosexualne dlho. Len fotrik mal cudne otazky, takze som si odvykol cakat na posun kratkej nastennej rucicky..
-
addictor
Medium Star
ne v tom pravom zmysle slova, skor kto sa ako pozera sam na seba... ako vnima a hodnoti svoju vlastnu osobu... za priklad davam koment jackba...Flinstone napísal:Mám pocit že autor témy chcel zistiť kto ma akú povahu a kto aký jeMam pravdu ?
neviem, ci si pochopil... neslo o to zistit, ako ta vnima okolie, ale ako vnimas ty sam seba, nie vidis...hojko napísal:Ja ked sa pozriem do zrkadla, tak tam vidim seba a ako ma vnima okolie, tak to v zrkadle nevidim. To co ostatni nevidia, tak to nevidim ani ja