Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

inac toto je celkom fajn ze ako sa vidia muzi a ako zeny v zrkadle... co si o tom mylsite..?
Prílohy
muz v zrkadle
muz v zrkadle
zena v zrkadle
zena v zrkadle
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ja vidim arogantneho namysleneho kretena, ktory sa cuduje ze ho ma kazdy v pcku aj ked vie ze si za to moze sam
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Vidím len telesnú schránku, pod ktorou vnímam svoje zmysly, ducha, dušu a rozum...
Ale zároveň viem, že som toho schopný iba ja a ostatní budú stále vidieť len to, čo sa v ňom zrkadlí a nie to, čo sa od neho odráža až za mňa...
Preto mi to občas pripadá ako keby som sa díval na stenu; prázdnu, bielu... v tme...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja stale neviem kto som, som sam pre seba zahadou. Ked sa vidim v zrkadle, akoby tam bol niekto neznamy.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

vidim tam strasne pohodlneho cloveka, pokojneho, ktory sa snazi vyhybat stresu, zit na plno...

a so svojim vyzorom som spokojny :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja tam vidim cloveka ktory nevie ako bude v buducnosti ziveny kde sa zamestna kolko bude zarabat, pozeram sa na cloveka ktory asi nikdy nebude spokojny s tym ako vyzera je prilis chudy skaredy a tak dalej :? ,no zaroven tam vidim cloveka ktory ma nekonecne stastie ze ma po svojom boku niekoho koho neskutocne miluje a dotycna osoba mu to opatuje :)

ja k+ nebudem davat nikomu okrem zakladatela pretoze fakt po dlhom case celkom zaujimava tema :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Bugy89 napísal:Ja vidim typka, ktoremu sa neda upravit haro, je znechuteny zivotom a sam sebou, tuzi makat a pracovat no zaroven sa mu tiez strasne nechce. Vidim tiez telesnu schranku, ktora davno nevidela posilnovnu, ale casto ju navstevuje hruska a dym z vodnej fajky.
az na to haro :D cisto jak ja :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, dobrá téma!
No, tak ja keď sa pozriem do zrkadla, tak zdravým sebavedomím usudzujem, že to nie je až také zlé... Myslím, že o seba (primerane času) dbám, takže snáď ľudí na prvý pohľad neodpudzujem....
No a keď sa zahľadím hlbšie do tej tváre, tak podľa momentálne nálady objavím buď mladú ženu, ktorá je so životom v podstate spokojná a prijíma všetko, čo jej život nadelí s pozitívnym resp. racionálnym prístupom.
No ale potom sú také dni (ako napr. predvčerom), keď som v tom zrkadle videla kôpku nešťastia, ktorá by najradšej s niektorými vecami praštila a ušla ďaleko od všetkého a začala niečo úplne nové od úplného začiatku.
No, každopádne je to vždy o momentálnej nálade a o tom, ako sa mi momentálne niektoré veci daria... A aj tak sa sama seba vnímam úúúplne inak, ako ma vníma moje okolie. V čom sa to stretáva, je len ťažko posudzovať...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Osobu, ktorá je raz hore a raz dole, raz sa topí, raz pláva, raz je šťastná, raz smutná a stále verí, že všetko, čo sa deje má tak byť a bude to fajn...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

...vidím tam mladú 18ročnú bytosť, telom podobajúcu sa na muža, no stále s premýšľaním roztopašného decka snažiaceho sa napriek svojmu aktuálnemu výzoru stále vyzerať staršie, serióznejšie, extravagantnejšie. V tejto škrupine sa skrýva pár pretrvávajúcich životných skúseností, nejaká tá empatia, logické myslenie, deduktívna schopnosť a aj rozum s náchylnosťou ku rozmýšľaniu o problémoch existencie - tj. zbytočne sa unavujúcej námahe, v tomto veku ešte neopodstatnenou. Neopodstatnenou, nakoľko životné podmienky osoby v zrkadle jej k tomu nedávajú vôbec žiadne dôvody. To skôr osemnásťročný si zbytočne konštruuje umelé problémy a trápenia, aby si aspoň nejako skomplikoval nudný a pohodlný život, na ktorý si však aj napriek protestom svedomia privykol. Je tu istá domnienka, že to človeku v zrkadle dosť skríži snahu dostať sa na VŠ, nakoľko sú pre neho aktuálne dôležitejšie posedenia s kamarátmi, hudba, auto - skrátka všetko iné, ako príprava na blížiacu sa maturu, či prímačky na VŠ. No ochvíľu sa to zmení. Rozum si v poslednej chvíli uvedomí, že treba niečo robiť. Avšak v následku zlého timingu sa situácia bude vyvíjať tak, že vďaka stresujúcej a vypätej situácii sa začnú prejavovať charakterové defekty tohto 18ročného človeka a tak príde o veľa blízkych priateľov. Čo je najhoršie a čo je strachom je to, že "vďaka" ďalšej charakterovej vade mu to ani priveľmi nebude vadiť. Samozrejme nadíde obdobie depresíí a nostalgie, no na zlome dvoch životných etáp pominie rýchlo. A začne sa nová životná kapitola...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam pocit, ze vam tu dobre je*e podla toho co pisete.

Ja ked sa pozriem do zrkadla, tak tam vidim seba a ako ma vnima okolie, tak to v zrkadle nevidim. To co ostatni nevidia, tak to nevidim ani ja :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

:D dovolim si citovat z filmu cool running.
"Vidím hrdosť,
vidím silu, vidím poriadneho chlapa,
ktorý sa s nikým a s ničím neserie.
Áno, taký som Ja."
8)
schw33k
Guru
Guru

Re: Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???

Príspevok od používateľa schw33k »

addictor napísal:mam na mysli to, co ostatni nevidia...
materské znamienko na ľavom vaju

inak vidím nespokojného občana so súčastnou kvalitou života(je to možné, že som mával viac peňazí keď som nerobil?heh)
a vidím človeka, ktorý si nie a nie povedať : "dosť a zmena nastáva teraz! "
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vidim sa takeho, aky by som nikdy nepovedal ze budem, vidim cloveka ktorym som rad a ktory je sam na seba do istej miery hrdy.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja vidím človeka čo má toho málo tak by si to mal vážit aj ked je pravda opakom, človeka ktory fajci pije aj ked by nemusel ktorý fláka školu,chlapca ktorého vie najviac zlomiť láska. A myslím si aj že by som sa mal viac porozhliadnuť okolo seba lebo stále pozerám iba na tú jednu uz pol roka :cry: ... No dosť smútku, život mám rád :D som rád že som tu medzi občanmi planéty zem :)

Mám pocit že autor témy chcel zistiť kto ma akú povahu a kto aký je :D Mam pravdu ?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Flinstone: Asi hej a zväčša tu vyjde, že sa všetci podceňujeme a sme pesimisti...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

I'm awesome :lol:

he just kidding :)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Kazdym dnom vidim coraz vacsiu opicu :D Pozor, nie z alkoholu!
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Seba. Vzdy si na sebe vsimnem nieco s cim som nespokojny, obcas tendencia ocistit zrkadlo... Najcastejsie pozeram chrup, uces, drbaky (to vsetko sa snazim patchovat), testujem mimiku, a nakoniec vo vacsom (ak je k dispozicii) svoje oblecenie.
Co sa dusevnej stranky tyka, nemam tusenia co som zac, kazda situacia vyvolava nove reakcie, a mam v poslednom case dost silnu jeblost to analyzovat. Taktieznepohrdnem feelingom, ked mam dovod sa na seba usmiat (a narcizmus si strcte-clovek urcitu davku sebalasky potrebuje, inac by nebol schopny mat radost zo zivota a jeho pristupu k nemu), neviem ako davno som nieco take uprimne pocitil..(vnutorny hlas co hodnoti/kritizuje stav) 3 roky? Samozrejmostou je ze kazdy ma vnima inak, nazory na mna sa lisia, pretoze na vsetko reagujem podla nalady a prilezitosti, cize neautomatizovane. Zrkadlo som mal rad chronicky, na urovni zenskej, dokazal som byt pri nom metrosexualne dlho. Len fotrik mal cudne otazky, takze som si odvykol cakat na posun kratkej nastennej rucicky..
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Flinstone napísal:Mám pocit že autor témy chcel zistiť kto ma akú povahu a kto aký je :D Mam pravdu ?
ne v tom pravom zmysle slova, skor kto sa ako pozera sam na seba... ako vnima a hodnoti svoju vlastnu osobu... za priklad davam koment jackba...;) je to IMHO ceska k lepsiemu sebapoznaniu....
hojko napísal:Ja ked sa pozriem do zrkadla, tak tam vidim seba a ako ma vnima okolie, tak to v zrkadle nevidim. To co ostatni nevidia, tak to nevidim ani ja :wink:
neviem, ci si pochopil... neslo o to zistit, ako ta vnima okolie, ale ako vnimas ty sam seba, nie vidis...:)
Napísať odpoveď