Ok, takze na osobnu ziadost pridavam nejake informacie o astralnom cestovani.
Ako som tu uz skôr spomenul, je to schopnost vedomia oddelit sa od tela a pohybovat sa viac menej neobmedzene. Je mi jedno ci tomu verite alebo nie ale je to mozne. Poznam cloveka co to dokaze - aspon on to teda tvrdi. Nemam vsak dôvod mu neverit, pretoze ja to nepovazujem za ziadnu nadprirodzenu schopnost(rovnako ako levitaciu, telekynezu, telepatiu atd...)
Inak, na to aby ste vnimali nie su vzdy potrebne oci, usi mozog atd - tie su potrebne len na vnimanie v ramci materialneho tela, pri astralnom cestovani sa od materialneho tela oddeli astralne telo (teda, mohol by som to nazvat aj vedomie, ale tento nazov nie je celkom spravny). Astralne telo je s tym materialny viazane cimsi podobnym akoje snura-samozrejme nie je to hmotny kus povrazu ale nieco ako energeticke spojenie(nieco co vam nedovoli od svojho pôvodneho materialneho tela nadobro sa vyparit

)
Pri AC môzte toto spojenie sledovat. Ak clovek zomrie(mam na mysli biologicku smrt) toto spojenie sa preusi a astralne telo sa od materialneho oddeli nadobro...ale to je uz zasa trochu ina tema.
Mnoho ludi ma pri oddelovani sa od tela akoby leteli do vysky, alebo naopak prepadali sa niekde do hlbky. Castokrat sa tiez vraj sane, ze ked sa pozriete zo svojho astralneho tela na to spiace hmotne automaticky sa do neho vartite.....
Dalo by sa tu napisat este hrozne vela, tato tema je skutocne siroka. Kto by mal zaujem dozvediet sa o tom este dalsie info, dajte si to do googla, vyhodi vam to more viac-ci menej dôveryhodnych stranok.
Osobne si vsak myslim, ze k uplnemu pochopeniu tejto problematiky je potrebne ovladat iste veci z ezoteriky, ak by to este niekoho zaujimalo napiste mi ss.
Ps: neposielajte zbytocne K-, len preto ze tomu nerozumiete aj ked pre niekoho to môze zniet blaznivo (toho som si vedomy)