Ocitli ste sa už mimo svojho tela?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ef.K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ef.K0 »

uplink napísal:Toto leto som mal "zazitok" [skoro som zgegol :D] no a bol som mimo tela, resp. za nim a mohol som sa rozhodnut, ci v nom ostanem, alebo pojdem tahet [na vecnost?]. Dovod je fyzicky zdravotny stav [bol z istych nemenovanych dovodov trochu dezolatny]. Takze mozne to je, prezil som to [mam pocit ze som prezil vlastnu smrt], ale dalej to neriesim. Nebola to ani haluza, ani nic podobne, len "dalsi" zazitok.
..trip?

...rozoberate tu maryhuanu ako neviem aku halucinogenu drogu ... daj si tripa - potom rozoberaj halucinacie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:No, technicky sa pri kazdej ejakulacii ocitnem mimo svojho tela (az kym neuschem) nie?

Operacii som si uzil spustu ked som bol maly a nikdy som sa nepozeral na seba z rohu miestnosti, chlapec huli travu este aj pred tym nez mu idu vyberat slepaka a potom sa divi ze ma stavy.
tiez si myslim, niekomu sa snivalo ako ho operuju tak uz ma nadprirodzene schopnosti... :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

To je podla mna iba predstava... Ako by si mohol vidiet sam seba z hora? Na to by si potreboval oci a hlavne hmotny mozog aby sa vznasal nad Tebou. To je ako keby si povedal ze duchovia vidia a pocuju, je to kravina pretoze sluch je len mechanicky a na zrak potrebujes nieco co reaguje na svetlo.
Curuj
Addict
Addict

Re: Ocitli ste sa už mimo svojho tela?

Príspevok od používateľa Curuj »

Pantagruel napísal:kamoš hovoril že počas operácie sa mu "snívalo" že je vo vzduchu nad svojím telom a videl ako ho operujú. Keď sa po operácií rozprával s doktorom, zistil, že niektoré veci čo videl sa naozaj stali...
tak sa zacina astralne cestovanie. vidis pod sebou svoje telo, ako spi. mozes sa pohybovat po okoli alebo si niekam zajst. osobne som este nezazil, aj ked by som rad. a kto o tom pochybuje, tak to je podobne ako s lucidnymi snami. nie kazdemu sa podari jedna alebo druha vec. mne sa nepodarilo este ani jedno :?
nieco o AC je na http://www.acld.mysteria.cz/ a http://www.3oko.sk/ :wink:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

N@pster napísal:... tma okolo mňa a na konci som videl svetlo premietol sa mi celý život popred oči a počul som hlas ktorý mi povedal i chcem ďalej žiť odpovedal som áno a nato som sa prebral okolo mňa stali kamoši a boli cely vystrašený ,že som cca 5 minut bol mimo a nevedeli ma prebrať
no ak si nemal dajaky sajrajt v krvi, alebo si to nevymyslel len tak na pobavenie fora,
http://en.wikipedia.org/wiki/Near-death_experience

po slovensky povedane: zazil si smrt :)

vela ludi povedalo, ze v klinickej smrti videli nejaky tmavy tunel a na konci svetlo. niektori videli cely zivot pred ich ocami atd. no najskor som si myslel ze su to totalne zvasty, no ak to co vravis je pravda, gratulujem ze este zijes :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ujo Marky napísal:To je podla mna iba predstava... Ako by si mohol vidiet sam seba z hora? Na to by si potreboval oci a hlavne hmotny mozog aby sa vznasal nad Tebou. To je ako keby si povedal ze duchovia vidia a pocuju, je to kravina pretoze sluch je len mechanicky a na zrak potrebujes nieco co reaguje na svetlo.
Duchovia nepocuju oni sa dorozumievaju myslienkami :wink:
Skus si precitat knihu : Spravy z druheho sveta. Taka kratka knizocka v ktorej sa toho dozvies vela o smrti a co ta caka potom :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Neviem, či má autor na mysli niečo ako astrálne cestovanie, keď sa odpojí duša od svojho fyzického tela a môžeme sa tak ocitnúť hocikde. Ale nemám s tým skúsenosti a myslím, že by ma to dosť vydesilo, keby som bola takéhoto cestovania schopná, aj keď by to mohlo byť zaujímavé. :) Verím však, že niečo také existuje...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

pre inflater:
mal som 8 rokov cca takze ziaden sajrajt som v tele nemal ani v tedy ani doteraz .. takze to co som napisal sa mi naozaj stalo...

edit: pls ak by sa niekomu chcelo toto prelozit http://en.wikipedia.org/wiki/Near-death_experience

rad by som si to precital diky
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Boli iste pokusy o manipulaciu s ludskym vedomim, behavior modification...Ludia co prezili tieto pokusy spojene s podavanim LSD, Mescalin, mavali vizie, "navstevy paralelneho sveta", videli rozne veci, kreatury...Predstavy boli take hrozne,ze neskor pachali samovrazdy...

Google : MK Ultra
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

k6 napísal:Ono je to psycho, vymyka sa to chapaniu vacsiny normalnych ludi. Tie operacne stavy ked pacient vidi sam seba na stole vobec niesu ojedinele. Ked ale takyto pacient povie, ze videl o poschodie vyssie... ja neviem, v nejakej izbe povedzme umriet cloveka... a este aj presne povie v ktorej a dalsie podrobnosti a pritom to nemal ako vediet, lebo ho vtedy operovali a hore nikdy nebol tak nemohol popisat tu izbu tak presne a jeho popis aj tak sedi... tak toto mi kto vysvetli? :)
Tak keď v tej hornej izbe videl umierať človeka, musel aj vidieť jeho dušu, ako opúšťa jeho telo, pripadne sa s tou dušou stretnúť, vidieť alebo nejako myšlienkovo spojiť, či komunikovať.
Takýto človek by nám to mohol ozrejmiť, čo tam vlastne prebieha.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ok, takze na osobnu ziadost pridavam nejake informacie o astralnom cestovani.
Ako som tu uz skôr spomenul, je to schopnost vedomia oddelit sa od tela a pohybovat sa viac menej neobmedzene. Je mi jedno ci tomu verite alebo nie ale je to mozne. Poznam cloveka co to dokaze - aspon on to teda tvrdi. Nemam vsak dôvod mu neverit, pretoze ja to nepovazujem za ziadnu nadprirodzenu schopnost(rovnako ako levitaciu, telekynezu, telepatiu atd...)

Inak, na to aby ste vnimali nie su vzdy potrebne oci, usi mozog atd - tie su potrebne len na vnimanie v ramci materialneho tela, pri astralnom cestovani sa od materialneho tela oddeli astralne telo (teda, mohol by som to nazvat aj vedomie, ale tento nazov nie je celkom spravny). Astralne telo je s tym materialny viazane cimsi podobnym akoje snura-samozrejme nie je to hmotny kus povrazu ale nieco ako energeticke spojenie(nieco co vam nedovoli od svojho pôvodneho materialneho tela nadobro sa vyparit :) )
Pri AC môzte toto spojenie sledovat. Ak clovek zomrie(mam na mysli biologicku smrt) toto spojenie sa preusi a astralne telo sa od materialneho oddeli nadobro...ale to je uz zasa trochu ina tema.

Mnoho ludi ma pri oddelovani sa od tela akoby leteli do vysky, alebo naopak prepadali sa niekde do hlbky. Castokrat sa tiez vraj sane, ze ked sa pozriete zo svojho astralneho tela na to spiace hmotne automaticky sa do neho vartite.....
Dalo by sa tu napisat este hrozne vela, tato tema je skutocne siroka. Kto by mal zaujem dozvediet sa o tom este dalsie info, dajte si to do googla, vyhodi vam to more viac-ci menej dôveryhodnych stranok.

Osobne si vsak myslim, ze k uplnemu pochopeniu tejto problematiky je potrebne ovladat iste veci z ezoteriky, ak by to este niekoho zaujimalo napiste mi ss.

Ps: neposielajte zbytocne K-, len preto ze tomu nerozumiete aj ked pre niekoho to môze zniet blaznivo (toho som si vedomy) :)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

a da sa niečo spraviť aby to človek prežil???čo treba robiť?alebo to príde len samo od seba?? :shock:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Lub0$ napísal:Duchovia nepocuju oni sa dorozumievaju myslienkami :wink:
Skus si precitat knihu : Spravy z druheho sveta. Taka kratka knizocka v ktorej sa toho dozvies vela o smrti a co ta caka potom :wink:
Duchovia sa nemozu dorozumievat myslienkami kedze na myslienky by potrebovali mozog :D A vidiet a pocut uz vonkoncom nemozu :P

// Ja To ho neberiem :) Len ho spochybnujem, to je snad dovolene :)
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

to astralne cestovanie vyzera zaujimavo... ze bych si uvidel svoje vlastne telo a siel by som pozret segre do anglicka co prave robi hhh :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ujo Marky napísal:Duchovia sa nemozu dorozumievat myslienkami kedze na myslienky by potrebovali mozog :D A vidiet a pocut uz vonkoncom nemozu :P
Ale mozu. Je to proste moj nazor, ktory mi nevezmes a budem si za tym stat aj keby neviem co :) :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

inflater napísal:siel by som pozret segre do anglicka co prave robi hhh :D
len aby si ju pri niecom nenacapal ;)
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

ja si myslim,ze ak sa niekto pozera na svoje telo akokeby v nom nebol, ze to nema daleko od smrti a myslim si,ze chalan mal stastie,ze sa na seba pozrel a aj sa k sebe vratil :wink:
podla mna je to mozne,deje sa vela zahadnych veci,kotre sa len tak nedaju vysvetlit.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

januschka napísal:ja si myslim,ze ak sa niekto pozera na svoje telo akokeby v nom nebol, ze to nema daleko od smrti a myslim si,ze chalan mal stastie,ze sa na seba pozrel a aj sa k sebe vratil :wink:
podla mna je to mozne,deje sa vela zahadnych veci,kotre sa len tak nedaju vysvetlit
.
ako napriklad?
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

myslis tie zahadne veci?..tak napriklad vo vseobecnosti zahady ako UFO,poltergeist, bermudsky trojuholnik, kruhy v obili..je ich vela a nie su vysvetlene..vsetci hovoria len to co si myslia,ale ziadna "definicia "
neexistuje na tie zahady...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

vraj pocity astralneho cestovanie sa daju pocitit po poziti ketaminu - latka pouzivana v humánnej a veterinárnej medicíne niekde zakazana (ako napr v VB od 2006, ale u nas myslim, ze sa daju kupit v lekarni lieky obsahujuce ten sajrajt ale asi iba na predpis - menovat ich nebudem)
inak vraj sa pouzivala aj pri operaciach, co by vysvetlovalo prihody AC pocas nich... :)
Napísať odpoveď