no tak listky uz mam pekne kupene, vsetko vybavene, len v aute ostalo este jedno miesto volne, takze nikto z bb/zv nema zaujem?
fuuu ale uz sa neviem dockat piatku. ak to bude take ako na zaznamoch co som videl tak mozte lutovat ludia co nejdete
Young K' napísal:najlepsi su podlamna jednoznacne Biely Raper a zvysok D12, skoda toho Proofa.. RIP Proof
preco myslis bielych reperov ved rep je z ameriky a tm je bielych dost malo iba na slovensku su vsetci bieely v usa poznam bielych iba eminem ,boba sparx ,paul wall ostatny znamejsi su cierny a legendy iba cierny
Lojzo66 napísal:preco myslis bielych reperov ved rep je z ameriky a tm je bielych dost malo iba na slovensku su vsetci bieely v usa poznam bielych iba eminem ,boba sparx ,paul wall ostatny znamejsi su cierny a legendy iba cierny
no ved myslel eminema.. poznas este nejakeho bieleho clena z D12?
Rap nemusím ... vlastne žiadny druh .
Neviem o čom je tá hudba ked v pozadí do okola hrajú tri tóny dookola a nejaký "muzikant" tam hovorí čo ho napadne .
Sorry nechcem nikoho uraziť ale TOTO je môj názor na rap
Blacky: Kazda pesnicka ma svoj text, ci uz to je rap, rock, metal, pop. A kazdy si v nej spieva "co ho napadne". A tak ako niekoho zaujmu tracky napr. Backstreetboys tak niekoho mozu zaujat tracky v ktorych sa rapuje natolko, ze zacne pocuvat iba rap. Podla mna su napr. tie popove veci o tom istom ako niekto niekoho nechce stratit, neodchadzaj mi prec a pod.
wino napísal:Blacky: Kazda pesnicka ma svoj text, ci uz to je rap, rock, metal, pop. A kazdy si v nej spieva "co ho napadne". A tak ako niekoho zaujmu tracky napr. Backstreetboys tak niekoho mozu zaujat tracky v ktorych sa rapuje natolko, ze zacne pocuvat iba rap. Podla mna su napr. tie popove veci o tom istom ako niekto niekoho nechce stratit, neodchadzaj mi prec a pod.
Jaaj, uz chapem. Ale aj v rape sa najdu texty, ktore su okolo tych istych veci, cize aj tam sa da troska diskutovat, potom je to skor uz len o tom podani, ze kazdy to da svojim stylom.