Tak uz verim....ale je to neuveritelne
8 hodín po smrti
Presne tak, keby jej odsekol celú hlavu aj s mozgom, tak by nemala šancu ešte rok žiť, lebo by nemalo čo riadiť činnosť svalovej, nervovej sústavy atď...takže jej tak maximálne odsekol tie oči, zobák a hrebienokStilo napísal:Na obrazku je vidiet ze jej neodsekol celu hlavu ale len cast hlavy zo zobakom a ocami. Urcite sa mu podarilo neposkodit mozog a z toho dovodu sliepka este pobehovala.
no daco bude na tom s tym vnimanim po odseknuti hlavy. Ved ked som videl u babci po dvore pobehovat morku(pulku,ci jak sa im nadava) bez hlavy tak som mal dost. Ale vazne, surovo behala a hlava jej lezala na stole vonku a ona pobehovala jak zmyslou zbavena.
Dalsi priklad: napr. taky kapor, po odseknuti hlavy este hybe ziabrami a otvara usta.
Takze nevidim dovod, preco by aj clovek nemohol nieco vnimat.
Dalsi priklad: napr. taky kapor, po odseknuti hlavy este hybe ziabrami a otvara usta.
Takze nevidim dovod, preco by aj clovek nemohol nieco vnimat.
ty si blázon , že na vodítku , a o čo by mla to vodítko omotané , o trup ?tomek00 napísal:som zvedavy ako videl kam ide a ci ho mal majitel na voditku
v kazdom pripade je to maximalne zaujimave a to kurca muselo mat mozog asi niekde inde ako v hlave lebo inac neviem ako a co vysielalo signali do svalov a podobne..
ja som to videl, ten chlapik ale dopadolbolek napísal:s tou sliepkou by to mohlo byť tak, že naozaj jej ostal nepoškodený mozog. neviem, či ste niekto videli v Reflexe toho muža, ktorému časť mozgu chýbala a normálne fungoval, lebo to nepostihlo časť, ktorá riadi životne dôležité funkcie. ale aj tak sa mi to zdá dosť absurdné.
no ale bolo viac takych situacii napr. ten robotnik co mal v hlave nastrielane klince alebo ten indian co mu cez hlavu strelili sip...
to nie je mytus, ale lekarsky dokazany fakt, ze nechty a vlasy rastu aj po smrti (niektore bunky dokazu totiz prezit este niekolko desiatok hodin po smrti cloveka a teda produkuju keratin).GothaR napísal:To je mytus, sposobuje to to, ze telo po smrti strati cast vlhkosti a zmrsti sa, cim sa potom mozu nechty javit dlhsie.
btw o podaktorych som tu mal vyssiu mienku ako presviedcat ostatnych o sliepke bez mozgu a podobne. povodne som chcel dat K- takmer vsetkym diskutujucim, ale vysral som sa na to, lebo davat karmu tolkym ludom sa zunuje
tipujem ze to bol amik mozog nemal poruseny preto, lebo ziaden nemalLub0$ napísal:Cital som aj o 18 rocnom mladikovy ktory mal kovovu tyc skrz hlavu a mozog nebol ani poruseny.
Ok, tak som sa mozno sekol, ale ja som to s tymi nechtami videl v TV tak, ako som napisal, ale podrobnosti neviem.ades napísal:...
S tou karmou - si trapny, tak ju proste rozdaj alebo o nej ani nepis.
Po dalsie - ta sliepka je dokazana, neviem co sa pohorsujes.(tiez som tomu neveril, ale ked to je v guinessovej knihe rekordov, tak to asi pravda bude)
A bordel v hlave - amik, neamik dobre vies ze si napisal uplnu blbost. Take veci sa stavaju, aj na Slovensku bol pripad, ked sa jeden mladik stazoval na bolesti hlavy a potom mu pri prehliadke u lekara zistili, ze ma v hlave zapichnuty velky klinec, ktory sa mu tam dostal z klincovacky na stavbe. To iste sa stava po celom svete.
A k tomu, ze vacsina ludi v tejto teme nema mozog...zamysli sa, pan dokonaly.
Ades myslim ze nechapes ze tu nejde o zivot ale proste len odveci diskusia, nevraavim ze ma niaky zmysel ale je to celkom zaujimave.
Ak mas niaku fobiu z mrtvych kurcat alebo komplexy z detstva ze Ta dobol kohut nemusis tu kazdemu pindat ze nema rozum lebo sa bavi o niakej sliepke
Ak Ta to nezaujima tak to nepozeraj..
Ak mas niaku fobiu z mrtvych kurcat alebo komplexy z detstva ze Ta dobol kohut nemusis tu kazdemu pindat ze nema rozum lebo sa bavi o niakej sliepke
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Musím sa adesa zastať. S tou sliepkou je to vysvetlené niekde vyššie, že jej proste odsekli len kus hlavy a vyzeralo to, že ju nemá ale v skutočnosti jej mozog, alebo aspoň jeho časť ostala neporušená. Napriek tomu, že moje vedomosti z oblasti biológie sú len veľmi všeobecné tak viem ako by mal vedieť každý rozumný človek, že bez mozgu sa žiť proste nedá a už dupľom nie rok behať po záhradke. K tomu chlapovi s klincom v hlave, ok to je možné, ale tiež určite nie bez porušenia mozgu. Nemusel byť porušený nijak zásadne, ale čiastočne určite áno.GothaR napísal:Po dalsie - ta sliepka je dokazana, neviem co sa pohorsujes.(tiez som tomu neveril, ale ked to je v guinessovej knihe rekordov, tak to asi pravda bude)
A bordel v hlave - amik, neamik dobre vies ze si napisal uplnu blbost. Take veci sa stavaju, aj na Slovensku bol pripad, ked sa jeden mladik stazoval na bolesti hlavy a potom mu pri prehliadke u lekara zistili, ze ma v hlave zapichnuty velky klinec, ktory sa mu tam dostal z klincovacky na stavbe. To iste sa stava po celom svete.
Ok, ja som tej sliepke od zaciatku neveril, ale ta guinessova kniha ma presvedcila a uz som sa tym nezaoberal.Vesper napísal:Musím sa adesa zastať. S tou sliepkou je to vysvetlené niekde vyššie, že jej proste odsekli len kus hlavy a vyzeralo to, že ju nemá ale v skutočnosti jej mozog, alebo aspoň jeho časť ostala neporušená. Napriek tomu, že moje vedomosti z oblasti biológie sú len veľmi všeobecné tak viem ako by mal vedieť každý rozumný človek, že bez mozgu sa žiť proste nedá a už dupľom nie rok behať po záhradke. K tomu chlapovi s klincom v hlave, ok to je možné, ale tiež určite nie bez porušenia mozgu. Nemusel byť porušený nijak zásadne, ale čiastočne určite áno.
A klinec v hlave - ja som nikde netvrdil, ze mozog nemal poskodeny, napisal som iba, ze ho bolela hlava, z toho vyplyva, ze ine vedlajsie nasledky z toho nemal a zil normalne. Jednoducho mal stastie.
Nikto nevravel ze niekto moze bez mozgu behat po dvore cely rok. Len ze po odseknuti hlavy/ casti hlavy zila este 18 mesiacov. A myslis ze do Guinessovej knihy davaju hocico, co im zavola niaky farmar? Ved si pozri tu fotku...
Tu mas aj stranku:
Je tam napisane ze jej neposkodil mozog ani krcnu tepnu.
Taktiez zo stranky Guinessovej knihy rekordov:
Tu mas aj stranku:
Kód: Vybrať všetko
http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_ChickenTaktiez zo stranky Guinessovej knihy rekordov:
Kód: Vybrať všetko
http://web.archive.org/web/20051123021111/www.guinnessworldrecords.com/content_pages/record.asp?recordid=54463