8 hodín po smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ty kokos :shock:
Tak uz verim....ale je to neuveritelne :D
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Na obrazku je vidiet ze jej neodsekol celu hlavu ale len cast hlavy zo zobakom a ocami. Urcite sa mu podarilo neposkodit mozog a z toho dovodu sliepka este pobehovala.
Prílohy
chicken2.jpg
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stilo napísal:Na obrazku je vidiet ze jej neodsekol celu hlavu ale len cast hlavy zo zobakom a ocami. Urcite sa mu podarilo neposkodit mozog a z toho dovodu sliepka este pobehovala.
Presne tak, keby jej odsekol celú hlavu aj s mozgom, tak by nemala šancu ešte rok žiť, lebo by nemalo čo riadiť činnosť svalovej, nervovej sústavy atď...takže jej tak maximálne odsekol tie oči, zobák a hrebienok :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

no daco bude na tom s tym vnimanim po odseknuti hlavy. Ved ked som videl u babci po dvore pobehovat morku(pulku,ci jak sa im nadava) bez hlavy tak som mal dost. Ale vazne, surovo behala a hlava jej lezala na stole vonku a ona pobehovala jak zmyslou zbavena.

Dalsi priklad: napr. taky kapor, po odseknuti hlavy este hybe ziabrami a otvara usta.

Takze nevidim dovod, preco by aj clovek nemohol nieco vnimat.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

s tou sliepkou by to mohlo byť tak, že naozaj jej ostal nepoškodený mozog. neviem, či ste niekto videli v Reflexe toho muža, ktorému časť mozgu chýbala a normálne fungoval, lebo to nepostihlo časť, ktorá riadi životne dôležité funkcie. ale aj tak sa mi to zdá dosť absurdné.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale nedava my zmysel preco je uz nedorazil :roll:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

tomek00 napísal:som zvedavy ako videl kam ide a ci ho mal majitel na voditku :D
v kazdom pripade je to maximalne zaujimave a to kurca muselo mat mozog asi niekde inde ako v hlave lebo inac neviem ako a co vysielalo signali do svalov a podobne.. :idea:
ty si blázon , že na vodítku , a o čo by mla to vodítko omotané , o trup ? :D :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bolek napísal:s tou sliepkou by to mohlo byť tak, že naozaj jej ostal nepoškodený mozog. neviem, či ste niekto videli v Reflexe toho muža, ktorému časť mozgu chýbala a normálne fungoval, lebo to nepostihlo časť, ktorá riadi životne dôležité funkcie. ale aj tak sa mi to zdá dosť absurdné.
ja som to videl, ten chlapik ale dopadol :lol:

no ale bolo viac takych situacii napr. ten robotnik co mal v hlave nastrielane klince alebo ten indian co mu cez hlavu strelili sip... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Lub0$ napísal:Ale nedava my zmysel preco je uz nedorazil :roll:
Možno už vtedy predpokladal, že trhne s ňou nejaký rekord. :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bolek napísal:Možno už vtedy predpokladal, že trhne s ňou nejaký rekord. :D
neviem no s presvedcenia by som taku sliepku nechal zit aj ja :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sheep napísal:ja som to videl, ten chlapik ale dopadol :lol:

no ale bolo viac takych situacii napr. ten robotnik co mal v hlave nastrielane klince alebo ten indian co mu cez hlavu strelili sip... :wink:
Cital som aj o 18 rocnom mladikovy ktory mal kovovu tyc skrz hlavu a mozog nebol ani poruseny.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

To je ako ked som na Vianoce odsekol hlavu kaprovi a este si stale "mumlal pod nos". S tou slepicou to je haluz! Aj ja chcem mat mozog medzi nohami!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Dem0n a co ho tam nemas? skoro vsetci chlapi ho tam predsa maju :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

GothaR napísal:To je mytus, sposobuje to to, ze telo po smrti strati cast vlhkosti a zmrsti sa, cim sa potom mozu nechty javit dlhsie.
to nie je mytus, ale lekarsky dokazany fakt, ze nechty a vlasy rastu aj po smrti (niektore bunky dokazu totiz prezit este niekolko desiatok hodin po smrti cloveka a teda produkuju keratin).
btw o podaktorych som tu mal vyssiu mienku ako presviedcat ostatnych o sliepke bez mozgu a podobne. povodne som chcel dat K- takmer vsetkym diskutujucim, ale vysral som sa na to, lebo davat karmu tolkym ludom sa zunuje
Lub0$ napísal:Cital som aj o 18 rocnom mladikovy ktory mal kovovu tyc skrz hlavu a mozog nebol ani poruseny.
tipujem ze to bol amik mozog nemal poruseny preto, lebo ziaden nemal :roll: (ostatne ako zjavne vacsina ludi v tejto teme)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ades napísal:...
Ok, tak som sa mozno sekol, ale ja som to s tymi nechtami videl v TV tak, ako som napisal, ale podrobnosti neviem.
S tou karmou - si trapny, tak ju proste rozdaj alebo o nej ani nepis.
Po dalsie - ta sliepka je dokazana, neviem co sa pohorsujes.(tiez som tomu neveril, ale ked to je v guinessovej knihe rekordov, tak to asi pravda bude)
A bordel v hlave - amik, neamik dobre vies ze si napisal uplnu blbost. Take veci sa stavaju, aj na Slovensku bol pripad, ked sa jeden mladik stazoval na bolesti hlavy a potom mu pri prehliadke u lekara zistili, ze ma v hlave zapichnuty velky klinec, ktory sa mu tam dostal z klincovacky na stavbe. To iste sa stava po celom svete.
A k tomu, ze vacsina ludi v tejto teme nema mozog...zamysli sa, pan dokonaly.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ades myslim ze nechapes ze tu nejde o zivot ale proste len odveci diskusia, nevraavim ze ma niaky zmysel ale je to celkom zaujimave.
Ak mas niaku fobiu z mrtvych kurcat alebo komplexy z detstva ze Ta dobol kohut nemusis tu kazdemu pindat ze nema rozum lebo sa bavi o niakej sliepke :P Ak Ta to nezaujima tak to nepozeraj..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

GothaR napísal:Po dalsie - ta sliepka je dokazana, neviem co sa pohorsujes.(tiez som tomu neveril, ale ked to je v guinessovej knihe rekordov, tak to asi pravda bude)
A bordel v hlave - amik, neamik dobre vies ze si napisal uplnu blbost. Take veci sa stavaju, aj na Slovensku bol pripad, ked sa jeden mladik stazoval na bolesti hlavy a potom mu pri prehliadke u lekara zistili, ze ma v hlave zapichnuty velky klinec, ktory sa mu tam dostal z klincovacky na stavbe. To iste sa stava po celom svete.
Musím sa adesa zastať. S tou sliepkou je to vysvetlené niekde vyššie, že jej proste odsekli len kus hlavy a vyzeralo to, že ju nemá ale v skutočnosti jej mozog, alebo aspoň jeho časť ostala neporušená. Napriek tomu, že moje vedomosti z oblasti biológie sú len veľmi všeobecné tak viem ako by mal vedieť každý rozumný človek, že bez mozgu sa žiť proste nedá a už dupľom nie rok behať po záhradke. K tomu chlapovi s klincom v hlave, ok to je možné, ale tiež určite nie bez porušenia mozgu. Nemusel byť porušený nijak zásadne, ale čiastočne určite áno.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vesper napísal:Musím sa adesa zastať. S tou sliepkou je to vysvetlené niekde vyššie, že jej proste odsekli len kus hlavy a vyzeralo to, že ju nemá ale v skutočnosti jej mozog, alebo aspoň jeho časť ostala neporušená. Napriek tomu, že moje vedomosti z oblasti biológie sú len veľmi všeobecné tak viem ako by mal vedieť každý rozumný človek, že bez mozgu sa žiť proste nedá a už dupľom nie rok behať po záhradke. K tomu chlapovi s klincom v hlave, ok to je možné, ale tiež určite nie bez porušenia mozgu. Nemusel byť porušený nijak zásadne, ale čiastočne určite áno.
Ok, ja som tej sliepke od zaciatku neveril, ale ta guinessova kniha ma presvedcila a uz som sa tym nezaoberal.
A klinec v hlave - ja som nikde netvrdil, ze mozog nemal poskodeny, napisal som iba, ze ho bolela hlava, z toho vyplyva, ze ine vedlajsie nasledky z toho nemal a zil normalne. Jednoducho mal stastie.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Nikto nevravel ze niekto moze bez mozgu behat po dvore cely rok. Len ze po odseknuti hlavy/ casti hlavy zila este 18 mesiacov. A myslis ze do Guinessovej knihy davaju hocico, co im zavola niaky farmar? Ved si pozri tu fotku...

Tu mas aj stranku:

Kód: Vybrať všetko

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken
Je tam napisane ze jej neposkodil mozog ani krcnu tepnu.

Taktiez zo stranky Guinessovej knihy rekordov:

Kód: Vybrať všetko

http://web.archive.org/web/20051123021111/www.guinnessworldrecords.com/content_pages/record.asp?recordid=54463
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

ades napísal:tipujem ze to bol amik mozog nemal poruseny preto, lebo ziaden nemal :roll: (ostatne ako zjavne vacsina ludi v tejto teme)
Bol to Ind a je to pravda...
Napísať odpoveď