LG Prada

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LG Prada

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

zdravim :-)
Mam taku dilemmu. Platnost pausalu mi vyprsi v Januari, casu teda dost. Ale nejako som zacal poskulovat po LG Prada. Je to dost drahy telefon, ale mam v plane objednavat z ebay. Ale! Za tu cenu by som mal o dost vybavenejsie telefony, ktore ma sice kazdy druhy, ale splnia moje ocakavania na dalsi telefon. Dostavam sa k poente. LG Prada by som kupil v auguste. V Januari by som si teda kupil novy k pausalu. Alebo si nemam kupit Pradu alebo rovno radsej nejaku E51/N81? Co by ste urobili Vy? Vzite sa do koze ,,obete" mody ale zaroven aj technickych hraciek.

PS: Som chalan. A Vasimi recickami o muzskych telefonoch ma nepresviedcajte.

Edit: Este je tu moznost kombinacie mojho sucasneho telefonu (N6280) a iPod Touch. Tak zahrnte aj to do odporucani ;)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja som niekedy tiez poskuloval po Prade kezde predtym som mal LG chocolate. Je sice pravda ze je to LG ale myslim ze zakladne funkcia to ma, a ak mas v januari zobrat dalsi telefon a prada sa ti paci tak preco nie....
a predsa nebude ti vyhovovat predas kupis nieco ine.... :wink:
pohoda chod do toho....

P.S.: nakoniec som si Pradu nekupil, dostal som ponuku na neico lepsie....
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

na tvojom mieste by som urcite isiel po spominanych S60, velmi dobry vyber E51/N81
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

je to fakt tazke...ale myslim,ze by si si hlavne ty mal zhodnotit ci chces resp vyuzijes viac funkcie alebo dizajn.ale ja by som mozno,ze skusil aj Pradu ked si o polroka budes aj tak brat novy :wink:
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

mam LG Viewty co je podobne ako Prada. Ale keby ze si vyberam este raz, isiel by som urcite do E51tky. Je to velmi dobry telefon co sa tyka telefonovania, sms, mailov a v neposlednom rade vydrze ... Ale ked chces byt ,,cool,, tak ber Pradu :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jerik: Viewty by som ja bral naisto a ne dajaku nokiu
:wink:

zakladatel: ja som zastanca LG. tak urcite prada perfektne vyzera mne viac na mobil nic netreba
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Tak Viewty aj Prada vyzeraju fakt pekne.A nema ho kazdy druhy.... Ale, co sa tyka ovladania a vydrze... Hm je to sice pekne,ovladat telefon prstami.Ale ked to clovek porovna s Iphonom (myslim to dotykove ovladanie prstami) tak LG sa nechyta.... :?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

LG Prada ma moja matka uz par mesiacov kupenu cez Pixmaniu. S telefonom je zatial spokojna, ovladanie je celkom intuitivne a da sa nanho celkom lahko zvyknut, aj ked nie je tam slovenska lokalizacia a T9 (u operatora ale bude)...

Necakaj vsak od toho ziadne technicke zazraky, svojim softwareovym prepracovanim by som ho zaradil skor medzi priemer a pokial potrebujes manazersky telefon na sms/telefonovanie tak ho prilis nedoporucujem. Telefon ma v niektorych pripadoch pomaly odozvy a sem tam sa stava ze zamrzne. A este jedna vec, pokial si ho kupis mimo SR, tu na slovensku ti ho skratka neopravia, v pripade poruchy (myslim v aut. servise).

Ak vsak potrebujes telefon na image, a ako doplnok napr. k obleceniu, alebo ako zaujat, tak toto je to prave. Aj ked mne sa viac hodi k neznejsiemu pohlaviu, pokial by som si vyberal fon pre image ja, tak jednoznacne Nokia 8800 z rady Sciroco. :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

no mne osobne sa celkovo vobec nepaci softwareove spracovanie telefonov LG takze ja by som ho zatial nebral aj keby bol najsamkrajsi :) ale to je moj osobny nazor ... viem ze tuto odpoved si isto pocut nechcel ale je to cisto na tebe.

Ja by som radsej bral nokiu

2plexxak: radsej 8800 Sapphire Arte :wink: :D :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Plexxak napísal:LG Prada ma moja matka uz par mesiacov kupenu cez Pixmaniu. S telefonom je zatial spokojna, ovladanie je celkom intuitivne a da sa nanho celkom lahko zvyknut, aj ked nie je tam slovenska lokalizacia a T9 (u operatora ale bude)...

Necakaj vsak od toho ziadne technicke zazraky, svojim softwareovym prepracovanim by som ho zaradil skor medzi priemer a pokial potrebujes manazersky telefon na sms/telefonovanie tak ho prilis nedoporucujem. Telefon ma v niektorych pripadoch pomaly odozvy a sem tam sa stava ze zamrzne. A este jedna vec, pokial si ho kupis mimo SR, tu na slovensku ti ho skratka neopravia, v pripade poruchy (myslim v aut. servise).

Ak vsak potrebujes telefon na image, a ako doplnok napr. k obleceniu, alebo ako zaujat, tak toto je to prave. Aj ked mne sa viac hodi k neznejsiemu pohlaviu, pokial by som si vyberal fon pre image ja, tak jednoznacne Nokia 8800 z rady Sciroco. :)
u operatora Prada, nastastie, nebude. A opravia ti to, lenze ako mimozarucnu opravu za peniazky :-) A co sa Scirocco tyka, zas aby som vybuchal 20 litrikov za mobil, to radsej nie :-)
mikkimikki napísal:no mne osobne sa celkovo vobec nepaci softwareove spracovanie telefonov LG takze ja by som ho zatial nebral aj keby bol najsamkrajsi :) ale to je moj osobny nazor ... viem ze tuto odpoved si isto pocut nechcel ale je to cisto na tebe.

Ja by som radsej bral nokiu

2plexxak: radsej 8800 Sapphire Arte :wink: :D :)
ne sak v poho, kazdy ma pravo vyjadrit sa.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

radsej pockaj na SE Xperia :wink: to bude zhruba rovanka cena stylovka a viac funkcii..samozrejme lepsi servis a budu ho mat aj operatorti...sice je otazne kedy pride na slovensky trh
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:radsej pockaj na SE Xperia :wink: to bude zhruba rovanka cena stylovka a viac funkcii..samozrejme lepsi servis a budu ho mat aj operatorti...sice je otazne kedy pride na slovensky trh
prosim ta, Xperiu nech si strcia SE do... za tu cenu, strasny OS (nemozem si pomoc ale mobilne okna - WMM - nenavidim) a ten design sa mi tiez nevidi. Cize Xperiu prenechavam davom, ktory potrebuju nieco, co nevyuziju.

Edit: Este je tu moznost kombinacie mojho sucasneho telefonu (N6280) a iPod Touch. Tak zahrnte aj to do odporucani ;)
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

ak je podla teba WM kravina, tak si rovno kup pradu. v podstate chces len stylovku bez moznosti nahodenia do mobilu cokolvek co chces, tak neviem nad cim tu rozmyslas...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne..ked mas zbyrocnych par tisic len pre styl tak nech sa paci
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nehovorim ze je kravina, len ze ho nemam rad. Ja vam nevnucujem OS LG alebo S40. Vam tiez nieje nieco sympaticke a nedavam vam od ust moje slova :-)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

musim sa terz shreia zastat pretoze ani ja by som v zivote nechcel WM ... je to cisto vec nazoru
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:musim sa terz shreia zastat pretoze ani ja by som v zivote nechcel WM ... je to cisto vec nazoru
jj dik. uz len doplnim ze asi dopadnem nasledovne:
iPod Touch + Prada
iPod Touch + Nokia N73
iPhone

-z coho by ste vybrali vy?
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no z tych troch by som ja volil asi iPhone, a to hlavne kvoli tomu ze cim menej veci po vackoch tym lepsie, nechcelo by sa mi vlacit so sebou mobil a este aj prehravac ked to mozem mat v jednom...takze by som volil telefon s dobrym prehravacom, neviem sice ako je na tom iPhone aje ja mam SE kvoli tomu ze to ma kvalitny prehravac a so spuntami to ma celkom slusny zvuk...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Schre! napísal:jj dik. uz len doplnim ze asi dopadnem nasledovne:
iPod Touch + Prada
iPod Touch + Nokia N73
iPhone

-z coho by ste vybrali vy?
Jednoznacne iPhone
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hh jednoznačne niečo ine to čoje za vyber prada to je pre ženy , n73 to sa ešte da
ale ked možem poradit tak by by som volil skor LG KS20 , a Ipod Touch to KS20 je lacnejsie od prady . lepsie WIfi WM6 Dotykovy display. :twisted:
ked nemas možnost takehoto vyberu chod do iphone 16gb a mas pokoj ked si nenaročny Iphone je hlavne styl a jednoduchost. ziadne super funkcie a hlavne na slovensku :lol: nema to proste plnu podporu :?
Napísať odpoveď