tzv"PRIATEĽSTVO"
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mam dobeho kamarata, a ked viem, ze v partii povie nieco na mna, tak to mysli s rezevou, bezvyhradne mu verim, ale ak by toto povedal o mojej priatelke a o mne, tak take rosambo by este nezazil... alebo by som sa dopocul, ze ju chcel zriesit, tak by bolo po velkom kamaractve...x-nina napísal:Ono je to tak.Našla som si priateľa a stale ma v tom podporovala.Nikdy mi nedala najavo,žeby mala niečo proti tomu.Ale raz na diskotéke som ju s ním videla.Priateľ mi neskôr povedal,že ho balila,ale ja som mu neverila a nahnevala sa naňho.No a neskor som ju počula ako sa na mne smiala aka som naivna a hlupa hus,že dlho s ním nebudem,že ona by ho dostala raz dva.Veľmi mi ublížila...a ja som priateľovi neverila... Sad
-
dj-predator
Amateur
Re: tzv"PRIATEĽSTVO"
Ona vie o tom že ty si počula to jej nepekné vyjadrovanie?
Skús jej to povedať..sadnite si a porozrpavajte sa o tom, povedz jej ze ju mas rada ze dlho sa poznate ze je vyborna kamaratka a potom jej povedz to ze preco sa o tebe tak vyjadrovala.. a tak dalej uz hadam vies...
Skús jej to povedať..sadnite si a porozrpavajte sa o tom, povedz jej ze ju mas rada ze dlho sa poznate ze je vyborna kamaratka a potom jej povedz to ze preco sa o tebe tak vyjadrovala.. a tak dalej uz hadam vies...
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zelovoc tak v tomto mas 100%nu pravdu. Bol soms tromi kamaratkami vonku, su take velmi dobre kamosky. Jedna odisla nachvilku domov a dalsie dve ju hned zacali ohovarat. Prisla nas5 a ohovarali ine. Odisla druha a zvysne dve sa pustili do tej co prave chybala. U zien to je taka "zabavka", vacsina fakt ohovara hlava nehlava, cest vynimkam.
Priznávam máš pravdu.Občas sme si spolu s ňou poohovárali iné,ale na ňu by som nikdy krivého slovka ani nepovedala.Bola to proste "kamaratka do dažďa"PACO8 napísal:zelovoc tak v tomto mas 100%nu pravdu. Bol soms tromi kamaratkami vonku, su take velmi dobre kamosky. Jedna odisla nachvilku domov a dalsie dve ju hned zacali ohovarat. Prisla nas5 a ohovarali ine. Odisla druha a zvysne dve sa pustili do tej co prave chybala. U zien to je taka "zabavka", vacsina fakt ohovara hlava nehlava, cest vynimkam.
-
Začiatok Konca
Professional
-
qwerty-xyz
Re: tzv"PRIATEĽSTVO"
zvykni sa riadit niecym takymto DOVERUJ ALE PREVERUJx-nina napísal:Ahojte.Som tu nova a potrebovala by som nejakú radu.Mám kamarátku s ktorou sa poznám už od detstva.Sme si veľmi blízke,lenze pred niekoľkými dňami som ju počula na vlastné uši ako sa o mne nepekne vyjadruje.Prosím vás čo mám robiť?MAM SA TVARIŤ,ŽE SA NIČ NESTALO??...dosť ma to trápi,pretože doteraz sa nám niečo také nikdy nestalo.Dokonca spolu plánujeme ísť tento rok aj na vysokú...
kamarati
No mne sa velakrat stalo ze o dobrych kamosoch som zistil rozne veci a o sebe z reci tiez. To sa stava a nevem ja som si aj zvykol uz. Vela ludi sa ma snazilo vyuzivat, ale snazim sa bavit len s tymi co su pravdivi. Vsetci co ma ohovarali a zistil som to uz su u mna minulost, tu nedavam sancu nikomu. Ine je ak na seba medzi chalanmi kydame ked srandujeme a nemysli sa to vazne. Dost veci sa zmeni ked si najdes vztah.
Traja dobri kamosi sa ukazali ked som sa dal dokopy s mojou babou a odvtedy zo zavisti ohovarali len. Prerusil som kontakty a bolo vybavene.
Traja dobri kamosi sa ukazali ked som sa dal dokopy s mojou babou a odvtedy zo zavisti ohovarali len. Prerusil som kontakty a bolo vybavene.
Re: kamarati
A nie je ti za nimi smutno?Predsa len vždy keď máš rád nejakého priateľa,vzniká aj kúsok závislosti....sowecboy napísal:No mne sa velakrat stalo ze o dobrych kamosoch som zistil rozne veci a o sebe z reci tiez. To sa stava a nevem ja som si aj zvykol uz. Vela ludi sa ma snazilo vyuzivat, ale snazim sa bavit len s tymi co su pravdivi. Vsetci co ma ohovarali a zistil som to uz su u mna minulost, tu nedavam sancu nikomu. Ine je ak na seba medzi chalanmi kydame ked srandujeme a nemysli sa to vazne. Dost veci sa zmeni ked si najdes vztah.