tzv"PRIATEĽSTVO"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nechaj ju zaplatit a koniec.

Z toho co si tu pisala ma ine mozne riesenie ani nenapada, zvlast ked sama pises, ze uz jej nebudes moct verit. V takejto situacii som podobnej bolo, tu je hlavne asi nemat strach skoncit, neudrziavat to len kvoli tomu, ze ste priatelky dlho a podobne.

Vela stastia.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

x-nina napísal:Ono je to tak.Našla som si priateľa a stale ma v tom podporovala.Nikdy mi nedala najavo,žeby mala niečo proti tomu.Ale raz na diskotéke som ju s ním videla.Priateľ mi neskôr povedal,že ho balila,ale ja som mu neverila a nahnevala sa naňho.No a neskor som ju počula ako sa na mne smiala aka som naivna a hlupa hus,že dlho s ním nebudem,že ona by ho dostala raz dva.Veľmi mi ublížila...a ja som priateľovi neverila... Sad
mam dobeho kamarata, a ked viem, ze v partii povie nieco na mna, tak to mysli s rezevou, bezvyhradne mu verim, ale ak by toto povedal o mojej priatelke a o mne, tak take rosambo by este nezazil... alebo by som sa dopocul, ze ju chcel zriesit, tak by bolo po velkom kamaractve... :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

no tak to som zvedavá, čo ti povie, ja by som jej povedala, že ma zranila, že som takéto správanie od nej nečakala a že už ani neviem, či jej mám veriť. Neviem však, čo ti povie ona a ako ty zareaguješ, či jej odpustíš, či nie.
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

rozpravala som sa s ňou a všetko poprela.Ale videla som na nej,že klame.Posedeli sme tam akurát tak hodinku pretože som to pri nej nemohla vydržať :nono1: ..už som sa rozhodla.Nemienim mať vedľa seba falošných ľudí.Inač ďakujem vam za vaše názory :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dufam,ze si jej to aj dostatocne jasne dala najavo... alebo ze to aspon mas v plane... nech vidi ze si aspon trochu silna osoba a nech jej islo o cokolvek tak jej to nevyslo...
dj-predator
Amateur
Amateur

Re: tzv"PRIATEĽSTVO"

Príspevok od používateľa dj-predator »

Ona vie o tom že ty si počula to jej nepekné vyjadrovanie?
Skús jej to povedať..sadnite si a porozrpavajte sa o tom, povedz jej ze ju mas rada ze dlho sa poznate ze je vyborna kamaratka a potom jej povedz to ze preco sa o tebe tak vyjadrovala.. a tak dalej uz hadam vies... :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dj-predator - ty si asi neprecital celu temu co? ze ono to uz stihlo mat nejaky vyvoj medzitym.... :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

x-nina: Rázne rozhodnutie, ale myslím, že správne. Keby si aspoň bola ochotná priznať chybu, bolo by to o inom. Škoda toho, že po toľkých rokoch sa to pokazilo, ale radšej nemať takúto kamarátku. :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze za to si mozu zeny same, kedze ony velmi rady ohovaraju hlava nehlava. mozno ty nie, ale 97% urcite ano. zivot by bol nenaplneny bez ohovaraciek.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

zelovoc tak v tomto mas 100%nu pravdu. Bol soms tromi kamaratkami vonku, su take velmi dobre kamosky. Jedna odisla nachvilku domov a dalsie dve ju hned zacali ohovarat. Prisla nas5 a ohovarali ine. Odisla druha a zvysne dve sa pustili do tej co prave chybala. U zien to je taka "zabavka", vacsina fakt ohovara hlava nehlava, cest vynimkam.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aj chlapi vedia byť dobré drbny. :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

:lol: Ale u nas je to zriedkavejsie ako u vas bolek, aj ked mas pravdu :wink:
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

PACO8 napísal:zelovoc tak v tomto mas 100%nu pravdu. Bol soms tromi kamaratkami vonku, su take velmi dobre kamosky. Jedna odisla nachvilku domov a dalsie dve ju hned zacali ohovarat. Prisla nas5 a ohovarali ine. Odisla druha a zvysne dve sa pustili do tej co prave chybala. U zien to je taka "zabavka", vacsina fakt ohovara hlava nehlava, cest vynimkam.
Priznávam máš pravdu.Občas sme si spolu s ňou poohovárali iné,ale na ňu by som nikdy krivého slovka ani nepovedala.Bola to proste "kamaratka do dažďa" :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Škoda, že raz zapršalo a zistila si to, čo si zistila... o veľa ľuďoch si myslíme, že sú to ľudia do nepohody..ale väčšina z nich sú kamrátmi len do vtedy do kedy im to vyhovuje..a to nie sú kamaráti, ale ku*vy :) škoda, že na to prichádzame postupne.. :? ale inak by to asi nešlo.. :wink:
qwerty-xyz

Re: tzv"PRIATEĽSTVO"

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

x-nina napísal:Ahojte.Som tu nova a potrebovala by som nejakú radu.Mám kamarátku s ktorou sa poznám už od detstva.Sme si veľmi blízke,lenze pred niekoľkými dňami som ju počula na vlastné uši ako sa o mne nepekne vyjadruje.Prosím vás čo mám robiť?MAM SA TVARIŤ,ŽE SA NIČ NESTALO??...dosť ma to trápi,pretože doteraz sa nám niečo také nikdy nestalo.Dokonca spolu plánujeme ísť tento rok aj na vysokú... :(
zvykni sa riadit niecym takymto DOVERUJ ALE PREVERUJ :roll: Ludia su svine dokonca aj kamarati... a obcas sa stane ze sa niekto takto prejavi,co mas robit? ako ti pisali nechat to tak. Tvar sa aj ty ze nic a pohoda ale aspon budes vediet na com u kamaratky si a ze ked sa na teba milo usmieva tak aspon budes vediet ze ten usmej je falosny. Davaj si na nu akurat vacsi pozor co pred nou hovoris. A ty o nej ziadne zle veci nerozsiruj. Mozno sa to zlepsi,pokial nie je zbytocne sa s niekym takym kamaratit. Ja viem lahko sa to hovori. :?
sowecboy
Novice
Novice

kamarati

Príspevok od používateľa sowecboy »

No mne sa velakrat stalo ze o dobrych kamosoch som zistil rozne veci a o sebe z reci tiez. To sa stava a nevem ja som si aj zvykol uz. Vela ludi sa ma snazilo vyuzivat, ale snazim sa bavit len s tymi co su pravdivi. Vsetci co ma ohovarali a zistil som to uz su u mna minulost, tu nedavam sancu nikomu. Ine je ak na seba medzi chalanmi kydame ked srandujeme a nemysli sa to vazne. Dost veci sa zmeni ked si najdes vztah.
Traja dobri kamosi sa ukazali ked som sa dal dokopy s mojou babou a odvtedy zo zavisti ohovarali len. Prerusil som kontakty a bolo vybavene.
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Re: kamarati

sowecboy napísal:No mne sa velakrat stalo ze o dobrych kamosoch som zistil rozne veci a o sebe z reci tiez. To sa stava a nevem ja som si aj zvykol uz. Vela ludi sa ma snazilo vyuzivat, ale snazim sa bavit len s tymi co su pravdivi. Vsetci co ma ohovarali a zistil som to uz su u mna minulost, tu nedavam sancu nikomu. Ine je ak na seba medzi chalanmi kydame ked srandujeme a nemysli sa to vazne. Dost veci sa zmeni ked si najdes vztah.
Traja dobri kamosi sa ukazali ked som sa dal dokopy s mojou babou a odvtedy zo zavisti ohovarali len. Prerusil som kontakty a bolo vybavene.
A nie je ti za nimi smutno?Predsa len vždy keď máš rád nejakého priateľa,vzniká aj kúsok závislosti.... 8)
Napísať odpoveď