Kde je hranica?
-
midnight_man
Guru
Kde je hranica?
Hm, Dlho som uvazoval ci sem nieco napisem, ale kedze si sam neviem odpovedat na niektore otazky, tak sa skusim spolhanut na userov s hojka. Moj problem alebo skor dilema v hlave spociva v otazke kedy dost? kedy viem ze je to vsetko co som mohol spravit pre to aby som holke povedal ze ona? ze je mi je sympaticka a ze ju mam celkom rad? ze sa mi paci a ze mam o nu zaujem? Neviem, som typ ktory potrebuje vediet ze vsetko co som mohol spravit pre danu vec som spravil, pokial som si ja sam nie isty tak mi to stale vrta v hlave a stale nieco riesim.... No rozmyslam ci to uz nieje fakt moc. Zatial to stoji asi tak ze som ju volal dost dlho vonka..(no time..ucenie a tak) nakoniec sme mali ist..ale kedte mna nasieralo ze stale nema cas..a mal som nanic den ,samozrejme to som pokaslal a pohadali sme sa brutalne....isty cas sme si nepisali, potom sa to nejak uklepalo stym ze jej slova boli asi taketo "no ja stym stale zijem" snazim sa to vyzehlit....Dneska bola jedna akcia u nas, vedeli sme ze tam obaja ideme, tak sme sa stretli..pokecali a tak.., No a teraz cmarame na nete a ja neviem co dal? citim ze je to holka ktoru mam rad..mozn po dlhom case niekdo kdo je mi viac symaticky, niekdo typu takeho ze nevymiena chalanov kazdy druhy den, niekdo koho tato doba este nepostihla. Neviem si pomoct ale mam ju svojim sposobom rad...No ale k otazke, co ted? Ja nefiem
Vykaslat sa na to a pockat? co spravi? mozno nic...moze si povedat ze kaslem ja na to....alebo jej stale naznacovat nieco?..Clovek si mysli ake jto jednoduche ,,,kym nezisti sam ze je to vlastne tazsie ako sa zda....obaja mame po 17...myslim ze rozumnych 17...Tak dakujem vopred za rozumne odpovede...
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
toto si krasne vystihol....menej trapenia.....ja som odkladal 3 mesiace to ze poviem babe ze sa mi paci atd....a odpoved..."mam ta rada ako kamarata"...stalo mi to za to aby som to odkladal?...ani trosku.......midnight_man...vysyp to nanu priamo....a dozvies sa odpoved......urcitte nezabi zbytocne 3 mesiace tym ze jej to chces povedat.....Sorgblad napísal:povedz to hneď pinajhoršom nebudes strácať čas s niekym,kto ťa nemá rád takým spôsobom,akým by si chcel...
Mám na teba otázku:Cítiš,že by mohlo byť niečo medzi vami?sú tam nejaké sympatie?...ak ano,že si píšete a chodíte spolu vonku tak jej to nenápadne naznač napr.tým,že ju niekam pozveš.Len vy sami dvaja
PS:Mne sa moj frajer bál povedať 5 mesiacov že ma má radšej ako kamarátku
Keď to namňa vybalil cez kamaráta bola som v šoku.Lebo som si na ňom vôbec nikdy nič nevšimla
....neboj sa,život si občas aj vyžiada nejaké tie risky
...držím palce.a potom daj vedieŤ

PS:Mne sa moj frajer bál povedať 5 mesiacov že ma má radšej ako kamarátku
-
midnight_man
Guru
Myslim ze toto som potreboval pocut...mi-chau napísal:Ked ta boli zub chod k zubarovi, ked niekoho milujes a nevie o tom povedz mu to. Kasli na kamaratstvo, kvoli ktoremu viac menej trpis a bud egoista a riskni to. Alebo sa lutuj, rozhodni sam.
No stretli sme sa raz, vcera, ...volam ju vonka uz fajne dlho ale kedze som si to vtedy troska pototo tak neviem, ona nema tiez vzdy cas...Jasne ze su tam sympatie keby neboli tak to tu nerozoberam.
midnight: v LVP sa pohybujes uz dost dlho, uz by si mohol vediet co mozes ocakavat od nas ako rady... tu su iba 2 moznosti... bud na nu zabudni a ber ju ako kamosku(nepripada do uvahy) alebo chod po nej... nie sa s nou natahovat, ked ta odbije ze nema cas, ze sa musi ucit tak si najdi HOCIJAKU zamienku ju vytiahnut niekde von, spravit pekny vecer a vysypat to... pre mna za mna jej povedz ze si ju chces vziat a ak okamzite nepojde von tak ides skocit z mosta...
-
midnight_man
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
-
bolek
Guru
midnajt: Ja len takú otázku, je medzi vami nejaké silné puto kamarátstva? Alebo skôr len také sympatie? Ja by som v prípade kamarátstva nevybaľovala takéto veci hneď, ale bola by som zdržanlivejšia. Predsa len, priateľstvo sa tým môže narušiť, aj keď si poviete (ak z toho nič nebude), fajn, zostaneme len kamaráti. Lenže na druhej strane z toho niečo môže byť a na to treba to len vyskúšať. Aj tak ty to vieš najlepšie. 
-
jin
VIP
Re: Kde je hranica?
Toto by som pokladal za najkľúčovejšiu frázu celého tvojho postu. Tento pocit lavírovania medzi silným priateľstvom a "niečím viac" poznáme zrejme všetci. Je teraz len na Tebe, ktorou cestou sa vydáš, či to zakotvíš v rovine perfektná kamarátka, alebo budeš rúbať vyššie a vezmeš na seba riziká, ktoré z toho plynú. Mimochodom osobne neverím, že jej "tykadlá" ešte nezachytili žiaden náznak záujmu z tvojej stranymidnight_man napísal:...Neviem si pomoct ale mam ju svojim sposobom rad...
BTW: Koľko sa už poznáte?
SRneC snad je to aspon na nieco dobre
midnight_man
...ako ti uz Maki povedal...najdi si zamienku alebo bud uprimny...ak ta ma rada tak s tebou kdesi vybehne...
navyse pises, ze chodi von v piatok...tak nech ide jeden piatok len s tebou...zober ju do Kolosea, kup jej cokoladu, objednaj jedlo, pripadne aj vino...
avsak ked s tebou nie je ochotna ani nikam ist tak to zabal rovno...
kazdopadne NECAKAJ...je to zbytocne cakat, ze mozno raz, niekedy za pol roka pojde
...ked nebude chciet nikam ist, tak ju jednoducho stiahni bokom a povedz jej co chces...hlavne si nehladaj vyhovorky, ze na to nie je vhodny cas...ani miesto...ani situacia - nic take ako vhodny cas pri takychto rozhovoroch neexistuje...pokial nema vyslovene krvilacnu naladu a je ochotna ta pocuvat tak je to fajn 
a k tvojej otazke...povedz jej to, co je predmetom tejto temy
Ale ak ti staci aby ste boli kamarati tak sa na to vyser a nic jej nehovor, pretoze to zrejme ste
midnight_man
hej pisomky, gympel...no a?...nikto sa neuci od 15:00 co sa vrati domov az do 6:00 ked vstavamidnight_man napísal:Ale ona mi povie ze sa ma ucit, ze ma pisomky, co jej ciastocne verim lebo drvi gympel, a vonka chodi piatok, a vykend no..neviem presne. No a co jej vonka poviem?
navyse pises, ze chodi von v piatok...tak nech ide jeden piatok len s tebou...zober ju do Kolosea, kup jej cokoladu, objednaj jedlo, pripadne aj vino...
avsak ked s tebou nie je ochotna ani nikam ist tak to zabal rovno...
kazdopadne NECAKAJ...je to zbytocne cakat, ze mozno raz, niekedy za pol roka pojde
a k tvojej otazke...povedz jej to, co je predmetom tejto temy
Ale ak ti staci aby ste boli kamarati tak sa na to vyser a nic jej nehovor, pretoze to zrejme ste
mam podobný problem
cawko ludia mam podobný problem....ked som z babou tak sa zdi bojim neco povedat lebo si mislim ze to poserem
ona bi chcela len caka kedi to viklopim
-
jin
VIP
Re: mam podobný problem
http://www.hojko.com/hanbim-sa-t90382.html21stano21 napísal:cawko ludia mam podobný problem....ked som z babou tak sa zdi bojim neco povedat lebo si mislim ze to poseremona bi chcela len caka kedi to viklopim
Niečo pre Teba
-
midnight_man
Guru
Aiden: Hej
nechodis ty tiez na gympel?
Nooo silne puto kamaratstva ani nie, kamaratok mam plny kontakt list
....myslim ze toto su skor tie sympatie,take vacsie, ako vravim nie kazda holka je mi sympaticka a vobec nie tak moc ako tato....ako sominal kolega myslim si ze dobre vie o co ide, otazke je co chce aby som spravil....Pripadne nechce nic..ale ako vidim nedozviem sa to, kym si to s nou nevykecam...dufam ze tento tyzden si najde namna chvilku.
-
Robbie42
Light Professional
Poviem vam tolko, ze ked od niekoho chcete viac ako kamaratstvo, povedzte to hned na zaciatku vasho vztahu (vztahom myslim ze sa poznate) a necakajte kym budete kamarati, lebo veru kto vylezie z hlbin kamaratstva do vysin vztahu je velky macher
A bez vtipu, ked dlho sa jej neopytate a len tajne ju budete kvázi lubit = stanete sa kamarátmi, povie vám nie, aj keď na začiatku by povedala áno. TO je svätá pravda, nemusíte tomu veriť, ale napriek tomu to existuje. Viete, je tazke si zacat pre babu vztah s kamaratom ( nie, pre nas nie, my sme svine
) , neznejsie pohlavie ma tendenciu vnimat nas ako "bratov".