Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a co som tu ja aby som sa sudil ? aj ked vymneujem nejake negativa, tak niekto iny moze videt nezaujatym pohladom a aj dalsie a omnoho horise .. naopak, kto som tu ja aby som sa sudil, mozem byt az primalo sebavedomy, aby som dokazal priznat v com som sakra dobry ...
... niesom ziadny narcis takze zrkadlo pozeram zbezne, ci niseom spinavy, ci nemam monokel pod okom, ci mi niekto neoholil vlasy, kym som spal ... nehladim do neho az tak aby prerazali moje vlastnosti ... z toho vyplyva ze dnes rano o 11 som tam videl typka ktory asi po pol roku spal v noci dlhsie ako 7 hodin ... a aj tak bol rozbity .. OMG life sucxxx EMO ! ... mal krvou poliate prave oko ... ked si odkaslal, povedal si ze by mal prestat fajcit, ostatne tak, ako kazdy den
... potom sa tam umyval a tak ... az skaredo zahresil, ked mu padla zubna kefka do umyvadla, ked skoncil proceduru .. potom zhasol a odisiel ...
... niesom ziadny narcis takze zrkadlo pozeram zbezne, ci niseom spinavy, ci nemam monokel pod okom, ci mi niekto neoholil vlasy, kym som spal ... nehladim do neho az tak aby prerazali moje vlastnosti ... z toho vyplyva ze dnes rano o 11 som tam videl typka ktory asi po pol roku spal v noci dlhsie ako 7 hodin ... a aj tak bol rozbity .. OMG life sucxxx EMO ! ... mal krvou poliate prave oko ... ked si odkaslal, povedal si ze by mal prestat fajcit, ostatne tak, ako kazdy den
-
addictor
Medium Star
chlape, hovori ti nieco metafora...??? to neznamenalo, ze sa mas hodinu pozerat do zrkadla a potom napisat, co si tam videl...nordkapp_pb napísal:a co som tu ja aby som sa sudil ? aj ked vymneujem nejake negativa, tak niekto iny moze videt nezaujatym pohladom a aj dalsie a omnoho horise .. naopak, kto som tu ja aby som sa sudil, mozem byt az primalo sebavedomy, aby som dokazal priznat v com som sakra dobry ...
... niesom ziadny narcis takze zrkadlo pozeram zbezne, ci niseom spinavy, ci nemam monokel pod okom, ci mi niekto neoholil vlasy, kym som spal ... nehladim do neho az tak aby prerazali moje vlastnosti ... z toho vyplyva ze dnes rano o 11 som tam videl typka ktory asi po pol roku spal v noci dlhsie ako 7 hodin ... a aj tak bol rozbity .. OMG life sucxxx EMO ! ... mal krvou poliate prave oko ... ked si odkaslal, povedal si ze by mal prestat fajcit, ostatne tak, ako kazdy den... potom sa tam umyval a tak ... az skaredo zahresil, ked mu padla zubna kefka do umyvadla, ked skoncil proceduru .. potom zhasol a odisiel ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hovori ti nieco ten prvy odsek ked som pisal ze ako sudny clovek v podstate o svojich vlastnostiach nemozem nic napisat, lebo by som si mohol moc lichotit, alebo naopak moc skodit ? ...addictor napísal:chlape, hovori ti nieco metafora...??? to neznamenalo, ze sa mas hodinu pozerat do zrkadla a potom napisat, co si tam videl...
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
Eritrea
Star
dnes som sa akurat nad tym zamyslala...pozrela som do zrkadla a napadlo ma , : " toto , som ja???" chapete kazdy den zijeme ..ale nevnimame sa ..nevieme ako sa tvarime, ako keby som sa pozerala na niekoho cudzieho, pricom tvare priatelov su mi do podrobna zname..ale ja sama som niekto koho nepoznam .
ked sa pozriem do zrkadla vidim niekoho, ale to je jedno, pretoze podstatne je to ako sa citim ..a ja som clovek kt je nenapadny..kraca so sklonenou hlavou , ma vysoke naroky na inych , aj na seba a preto sa nema sam rad..esteze niekedy nieje cas nad tym, premyslat
ked sa pozriem do zrkadla vidim niekoho, ale to je jedno, pretoze podstatne je to ako sa citim ..a ja som clovek kt je nenapadny..kraca so sklonenou hlavou , ma vysoke naroky na inych , aj na seba a preto sa nema sam rad..esteze niekedy nieje cas nad tym, premyslat
-
piskota224
Light Expert
-
miki690
Medium Professional
wow tak po ten pesimizmus a sklamania by to sedelo aj na mna... Este by som dodal ked sa pozriem do zrkadla a vidim cloveka, ktory ma strasne vela snov strasne vela veci by chcel dokazat ale nedokaze sa enovat nicomu na plno a preto vo vsetkom co robi dosahuje maximalne priemer. Dalej vidim v ociach strach ze sa to neda zmenit, ale tiez tam vidim nejaku nadej a z neznamych dovodov chut do zivota.Maki napísal:vidim skaredu tvar a tucnu postavu, zive no sklamane oci, mozno hlavu dostatocne naplnenu logikou a inteligenciou no prazdnu co sa vedomosti tyka, telo a dusu na ktorej lenivost, pesimizmus a sklamania zanechali dozivotne nasledky
vidim cloveka s velkymi planmi do buducna, ktory ma na svoj sen predpoklady ale nic pre to nerobi lebo je dost leniva a ucit sa je niekedy ten najvacsi trest.. dalej tam je osoba ktora tuzi mat niekoho milujeceho pri sebe a s nim zit stastne do konca zivota... nikedy tam stoji tvar z ktorej oci sa da jasne vycitat ze "sak foter to vybavi" a pritom si nevie uvedomit ze ten foter nebude vsetko vybavovat do konca zivota. nie je to pesimista, ani optimista, snazi sa byt realista ale moc to nejde... svet vidi az prilis jednoducho, byva v dopselosti aj ked ma len 15 rokov. stale chce mat splneny svoj detsky sen byt civilny pilot ale nic moc pre to nerobi. hlada cloveka ktory mu vysvetli ze to nepride samo, ked si to nevie vysvetlit sam...