Pocitacove vs Konzolove hranie
A mal si PS3 doma aspoň nejaký čas? Mam ju už niekoľko mesiacov, zatial som inštaloval len dema stiahnute z PS Store, full hry len spustíš a hráš... Downloady, hranie po nete, to všetko je na PS3 zadara. Samozrejme aj tu existuje platený obsah. O akej horšej grafike a sekaní ?rochedo napísal:...
PS3 je este totalna sracka oproti x360. hry vyzeraju horsie aj sekaju plus instalacia. NA x360 instalovat netrebaOdkedy mam konzolu - PC ma uz prestava bavit. Hram iba csko a multipalyer hry. Kto raz kupi konzolu tak urcite uz nebude hravat hry na pC
Tak tu prosím ťa nerozprávaj bludy, a čakaj, kým sa ti zjaví červené kolečko
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
presne tak cakaj na cervene koleckohezo napísal:A mal si PS3 doma aspoň nejaký čas? Mam ju už niekoľko mesiacov, zatial som inštaloval len dema stiahnute z PS Store, full hry len spustíš a hráš... Downloady, hranie po nete, to všetko je na PS3 zadara. Samozrejme aj tu existuje platený obsah. O akej horšej grafike a sekaní ?Hrám na 24" FULL HD monitore, a žiadne sekanie som nepostrehol. Taktieť rozdiely v grafike som nevidel, z väčšiny porovnávačiek vyplýva, že hry pre PS3 a XBOX360 vychádzajú v 99% prípadoch rovnaké.
Tak tu prosím ťa nerozprávaj bludy, a čakaj, kým sa ti zjaví červené kolečko
-
lekoklatik
VIP
lol ste trapny - cervene kolecko nebudem mat - mam najnovsiu verziu a zatial nemam nijaky problem. A vela PS3 hier si urcite nehral... samozrejme ze sa neinstaluju vsetky hry ale zopar... a vo vacsine pripadov hry na PS3 vyzeraju horsie alebo klesa framerate a ked mas doma nejaku originalku - co su kilelr tituly tak samozrejme ze tie hry nesekaju... mne chces nieco nahovorit lol
edit: mgs4 a gt5 este nevysli cize nieje o com hovorit zatial
edit2: hral som gt4 a mgs 3 na PS2 - hral som vsetky killer tituly od sony a nijak extra ma to nezaujalo cize MGS4 mam v pi*i pretoze je to podla mna onicom... inym sa to moze pacit ale zatial co mam x360 lutujem ze som predtym nekupil xbox1
edit3: kym bude vyuzity potencial PS3 dovtedy uz davno bude novy xbox s lepsim HW
edit2: hral som gt4 a mgs 3 na PS2 - hral som vsetky killer tituly od sony a nijak extra ma to nezaujalo cize MGS4 mam v pi*i pretoze je to podla mna onicom... inym sa to moze pacit ale zatial co mam x360 lutujem ze som predtym nekupil xbox1
edit3: kym bude vyuzity potencial PS3 dovtedy uz davno bude novy xbox s lepsim HW
pre mna je lepsi PC, s konzolami nemam ziadne skusenosti...vyhodu PC vidim v tom ze ho mozem vyuzit aj na kooooopu inych veci,da sa lepsie HW upravovat, konzola je prakticky len na hranie (vynimka Xbox 360), vyhodou konzol je podla mna to ze v obyvacke je urcite vacsia telka ako monitor na PC a gauc je predsa pohodlnejsi... 
-
lukkAas
Expert
XBOX sux HAAAAAAAAAAAAAAAARDrochedo napísal:lol ste trapny - cervene kolecko nebudem mat - mam najnovsiu verziu a zatial nemam nijaky problem. A vela PS3 hier si urcite nehral... samozrejme ze sa neinstaluju vsetky hry ale zopar... a vo vacsine pripadov hry na PS3 vyzeraju horsie alebo klesa framerate a ked mas doma nejaku originalku - co su kilelr tituly tak samozrejme ze tie hry nesekaju... mne chces nieco nahovorit lol
-
lekoklatik
VIP
Hmm... Zaujimave... Zaujima ma, aka je tvoja najoblubenejsia hra, ked sa ti nepaci MGS... Ja neviem... Nemusi sa to kazdemu pacit, kazdeho to nemusi bavit, ale mam pocit ze clovek ktory nieje voci MGS serii zaujaty kvoli tomu ze je nenormalne uspesna uzna ze MGS4 je jednoducho jedna uzasna hra... Povedz mi jedinu hru, ktora je na XBOX lepsia ako na PS3... tato debata je o nicom, pretoze ty si zastupca svoj Xboxu a ja zas obhajujem PS3... Kazdopadne ja urcite niesom zaujaty voci hram... Ci na PS3, Xbox alebo PC... tzn ze ak sa mi paci hra na XBOX a viem ze bude len pre Xbox, tak nebudem kydat na ine herne konzoli alebo PC...rochedo napísal:edit: mgs4 a gt5 este nevysli cize nieje o com hovorit zatial
niesom zastanca iba jednej platformy - rad by som zahral hry ako motorstorm, resistance, uncharted - vravim, ze MGS mi nesadol a aj niektore killer tituly... u x360 mas napr gears of war... tu hru som presiel aspon 5x. nepamatam sa ze by som na PS2 nieco tak dlho hral... kazda konzola ma svoje super hry... kazdy nech si kupuje co chce a nebudeme si tu navzajom kydat - preto tato tema nema zmysel
-
Fortune
Light Professional
mal som a este stale aj mam i ked uz nepouzivam playstation 1 a boli to super casy, turnaje v NHL 2001 s kamosmi to bolo to prave orechove, treba zazit, a samozrejme kopa inych hier a medzi nimi moja srdcovka Metal Gear Solid, kebyze mam prachy tak si kupim ps2 iba kvoli dalsim dielom
a inak konzolove hranie voci pc u mna 51:49, obe maju svoje pre a proti
a inak konzolove hranie voci pc u mna 51:49, obe maju svoje pre a proti
-
AXO
Professional
vsetci pisu, ze pohovka, kreslo, je pohodlnejsie ako stolicka, ale co vam brani si to kreslo/pohovku pristavit k pc ? ja som rozvaleny na posteli ked hram na PC a nic mi nechyba, pod hlavu vankus a gamblim...
dnes som si kupil gamepad, takze ma ziadna "persiovka" ani sportove hry nejako neobmedzuju na PC
ked vydaju race driver GRID poriadim si volantik a mam fajn zazitok...
co sa tyka hier, neviem si ani len predstavit ako sa na tom hra FPS(proste myska je intuitivny pohyb okolo seba), a ani to nechcem skusat, a o RTS ani nevravim... ked chcete oznacit niekolko jednotiek, tak treba drzat tlacidlo a hybat kamerou ? WTF ? no nechcel by som
teraz pre zmenu ku telke, komu nieco (okrem financii) brani pripojit PC ku televizii ked chce pozerat film, alebo hrat hry ?
nemozem si pomoct ale vazne mi pripada konzola ako dost zbytocnost a ako bol niekde vyssie nazor ze je tu koli tomu, aby sa uzivili aj firmy, ktore
by v PC priemysle neprezili...
dnes som si kupil gamepad, takze ma ziadna "persiovka" ani sportove hry nejako neobmedzuju na PC
ked vydaju race driver GRID poriadim si volantik a mam fajn zazitok...
co sa tyka hier, neviem si ani len predstavit ako sa na tom hra FPS(proste myska je intuitivny pohyb okolo seba), a ani to nechcem skusat, a o RTS ani nevravim... ked chcete oznacit niekolko jednotiek, tak treba drzat tlacidlo a hybat kamerou ? WTF ? no nechcel by som
teraz pre zmenu ku telke, komu nieco (okrem financii) brani pripojit PC ku televizii ked chce pozerat film, alebo hrat hry ?
nemozem si pomoct ale vazne mi pripada konzola ako dost zbytocnost a ako bol niekde vyssie nazor ze je tu koli tomu, aby sa uzivili aj firmy, ktore
by v PC priemysle neprezili...
Hral som asi 15 hier, všetko originály (ako inak). Dokáž mi horšiu grafiku vo väčšine prípadovrochedo napísal:lol ste trapny - cervene kolecko nebudem mat - mam najnovsiu verziu a zatial nemam nijaky problem. A vela PS3 hier si urcite nehral... samozrejme ze sa neinstaluju vsetky hry ale zopar... a vo vacsine pripadov hry na PS3 vyzeraju horsie alebo klesa framerate a ked mas doma nejaku originalku - co su kilelr tituly tak samozrejme ze tie hry nesekaju... mne chces nieco nahovorit lol
GT5 vyšlo vo verzii Prologue, na XBOX360 je niečo podobne premakané? PS3 je moja prvá konzola po 10 ročnom hraní na PC, a nelutujem, a tiež viem teda porovnať. Čo sa týka hrania FPS, existuje FragFX Controller, taktiež XPS adapter, ktorý prepája bežnu myš a klavesnicu k PS3. Čo sa týka hrania RTS, v hrách vydaných pre PS3 bude určite podpora myši.