Jaký používáte Linux?
Hehe, ale si mu dal. Myslim, ze Cesar je natolko uvedomelý v tejto oblasti, aby vedel, ze Gnome, Xfce, Fluxbox, Kde a mnohe ine, su graficke prostredia. Len to troska spatne napisallollo napísal:Gnome nie je distribucia ale graficky rezim tak isto ako aj KDE ci XFCE(ked som dobre pochopil tvojej odpovedi)
Viem, ja som to písal tak, že napriek tomu, že väčšinou používam KDE (Kubuntu) som istý čas mal aj Gnome ale KDE mi vyhovuje viacej.lollo napísal:Gnome nie je distribucia ale graficky rezim tak isto ako aj KDE ci XFCE(ked som dobre pochopil tvojej odpovedi)
Rozdiel medzi jednotlivými distribúciami (Mandriva-Ubuntu-Debian-Fedora-OpenSuse atd) nie je tak veľký ako medzi desktopovými prostrediami KDE a Gnome.
Po novom mam Kubuntu 8.04 64bit s KDE 3.5.9 . Skusim zajtra nahodit aj KDE 4 snad.
Plusy:
Rychlost t.j. okamzita odozva a to myslim okamzita
Nechcem vyvolavat flame, ale notebook s 2GB ram a dvojjadrom s vistou je oproti tomuto tarbava stara korytnacka v kome.
Tych plusov je urcite viac....
Minusy:
Adept, neviem ako to bolo v predchadzajucich verziach, ale je to hroza
BTW: Je mozne nastavit synaptic ako vychodzi spravca balickov? Resp. ako? Bo je to jedina vec, naco som zatial neprisiel a zisla by sa....
Plusy:
Rychlost t.j. okamzita odozva a to myslim okamzita
Tych plusov je urcite viac....
Minusy:
Adept, neviem ako to bolo v predchadzajucich verziach, ale je to hroza
BTW: Je mozne nastavit synaptic ako vychodzi spravca balickov? Resp. ako? Bo je to jedina vec, naco som zatial neprisiel a zisla by sa....
Diki cesar, ono inak to ani neslo, len nahodit synaptic a cez to updatovat, instalovat apps. Ako radu pre kazdeho, nahodit co najskor synaptic a az cez to update spravit po instalacii. Co sa tyka nastavenia synapticu ako vychodzieho manazera. Vadi mi, ked mi v tray ukazuje, ze mam aktualizovat a zacne to tahat cez adept. Ale ked to inak nejde, tak to budem robit tak, ako doteraz.
-
Lord_Riddick
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: