Call of Duty 4
-
richard88888
Expert
pomoc
Ahojte vie niekto mi pomoct ked dam server aky kolvek co siel len nacitava od 1 do 11 ukazka aj obrazkov dakujem prosimm o pomoc
ahoj
Tento problém vačšinou nastane nasledovne. Hráč spustí multiplayer hru a napr. po 10 sekundách mu hra vypíše správu "Connection Time Out"
Pre opravenie problému treba zájsť do zložky inštalácie hry a to:
C: / Program Files / Activision / Call of Duty 4 Modern Warfare / players / profiles / YOURNAME / config_mp.cfg
config.cfg otvoríme v programe Wordpad a nájdeme, prípadne vpíšeme chýbajúcu hodnotu
seta cl_connectionAttempts "999"
prípadne "30"
šudo ty si poriadny amater.
skus sa napojit na moj crack publik. napis mi ako sa volas. dam ti ban na guid a uvidime ci prides
nabuduce neporovnavaj s COD2 serverom. ta hra mala problem s guid aj na originaloch a vela ludi dostalo ban jedneho casu po vydani bezdovodne. preto vysiel dalsi PATCH. takze tu nepoucuj o blbostiach a radsej odpisuj niekomu ked ma problem.
Pre opravenie problému treba zájsť do zložky inštalácie hry a to:
C: / Program Files / Activision / Call of Duty 4 Modern Warfare / players / profiles / YOURNAME / config_mp.cfg
config.cfg otvoríme v programe Wordpad a nájdeme, prípadne vpíšeme chýbajúcu hodnotu
seta cl_connectionAttempts "999"
prípadne "30"
šudo ty si poriadny amater.
skus sa napojit na moj crack publik. napis mi ako sa volas. dam ti ban na guid a uvidime ci prides
nabuduce neporovnavaj s COD2 serverom. ta hra mala problem s guid aj na originaloch a vela ludi dostalo ban jedneho casu po vydani bezdovodne. preto vysiel dalsi PATCH. takze tu nepoucuj o blbostiach a radsej odpisuj niekomu ked ma problem.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ty asi nechapes...DEGROFF napísal:šudo ty si poriadny amater.
ked sa niekto napoji na crack server s cracknutym serialom.. so serialom ktory dala grupa ako jeden z piatich na vyber pri instalacii a ty ho zabanujes.. tak co sa stane ? kazdy kto ma taky cdkey sa nenapoji.. preto sa na cracknutych servroch nedava guid ban
asi ze ked mi das ban na guid tak sa nepripojim.. pisal som niekde nieco take ze sa aj tak pripojim s tym keyom ktory si mi zabanoval ? nie.. a taktiez sa nepripoji nikto iny kto ma taky isty key.. cracknuty key.. pokial mam original key tak je to v poriadku.. som jeho jediny vlastnik cize sa nepripojim len ja
//
no a to je to... dostane ban jeden na CDkey a odnesu si to vsetci kto maju ten istyi-cube napísal:ja uz som si na jednom (xisnet) musel menit, lebo niekto mal rovnaky key a dostal ban :p nemohol som sa napojit, ale zmena key-u pomohla
-
Šu-Do
Redeemer
ahaha... ja som to hral cele na predposlednej urovni.. vzdy tak hravam hry... a potom som si uz chytal hlavu ze co som to urobil.. ale len 2x.. v podstate v kazdej sa jednalo o vrtulnik
jeden co ma zostreloval a palil po mne len co som vykukol.. a druha ta v chernobile kde som zas cakal na vrtulnik... inak pohoda.. velmi dobra hra.. 
...
Pozri. Mam viacero publik serverov. Ked sa niekto chova ako dement automaticky ma GUID BAN a mne je jedno ci ma original alebo nie. A tie tvoje CDKLUCA od GRUPPA ako pises su zablokovane vsetkych 5 uz po vydani hry. Dobre neriesme tu toto....
hh presne tak - to iste mi robilo problemy ale dalo sa v pohodeŠu-Do napísal:ahaha... ja som to hral cele na predposlednej urovni.. vzdy tak hravam hry... a potom som si uz chytal hlavu ze co som to urobil.. ale len 2x.. v podstate v kazdej sa jednalo o vrtulnikjeden co ma zostreloval a palil po mne len co som vykukol.. a druha ta v chernobile kde som zas cakal na vrtulnik... inak pohoda.. velmi dobra hra..
-
Šu-Do
Redeemer
Re: ...
AA DPC...DEGROFF napísal:Pozri. Mam viacero publik serverov. Ked sa niekto chova ako dement automaticky ma GUID BAN a mne je jedno ci ma original alebo nie. A tie tvoje CDKLUCA od GRUPPA ako pises su zablokovane vsetkych 5 uz po vydani hry. Dobre neriesme tu toto....
KED SU BLOKOVANE AKO JE MOZNE ZE S NIMI LUDIA HRAJU ?
SU BLOKOVANE LEN NA ORIGINALNYCH SERVEROCH... PRETO SA ROBIA CRACKNUTE SERVERY ABY HRALI LUDIA S CRACKNUTOU HROU (CRACKNUTYM KEYOM)
TY KED MAS PUBLIC CRACKNUTY TAK ZABLOKUJES LUDI S CRACKNUTOU HROU ? ZOBUD SA
-
Šu-Do
Redeemer
no lol...alfonz napísal:Áno môže, lebo jemu je jedno či máš originál alebo nie. A keď je raz niekto heker, môže robiť divy
stale dokola to iste..
na co sluzi cracknuty server ? na to aby si tam hrali ludia ktory nemaju originalku (original key)
a ked ten key zabanuje co sa stane ? tak asi ze nikto sa s tym keyom nenapoji... cize odfajci vsetkych ktory maju ten key... podobne ako ked das ban na zaciatocne cisla IPcky... vsetkym ktorim zacina IP tymi cislami sa nenapoji... to je to co sa snazim uz nie prvy krat povedat...
ked hojko da ban jednej osobe tu na fore.. ban na IP, ale tu IP ma zdielanu spolu s dalsimi 15-timi dalsimi osobami tak ani ti dalsi sa uz nezaloguju... bude im pisat ze maju ban... tak isto je to s tymi keymi
ano.. da sa dat ban na guid na cracknutom servry.. ale zas sa budem opakovat.. ak ma ten key viac ludi tak ani ten zvysok sa nenapoji... to si v tom pripade moze urobit original server a nech si teda banuje ludi cez guid
-
Marek99
Expert
je niekto z vas v nejakom clane, ak hej mozme dat zapas, ozvite sa mi tu alebo aj na http://www.killerz.estranky.cz/
...
OMG ty si jaky FAKER. Mne je jedno ze CRACKNUTY CDKEY ma tvoj lamer kamos chapes? Ja a moji kamosi mame original a CRACK server je pre slusnych ludi ktory nato nemaju. CHAPES? To co sa tu snazis riesit je trapne a vie to kazde male decko ktore sedi za PC. Podobne ako ty.
Ty asi nevies kto je DEGROF, ze. Nehras Call of Duty ?
//edit by erytrocyt: 2 dni väznica za opakované osočovanie prispievateľov fóra.
//Šu-Do, -=wolf=-, neriešte...
//edit by erytrocyt: 2 dni väznica za opakované osočovanie prispievateľov fóra.
//Šu-Do, -=wolf=-, neriešte...
ty sa pocujes chalpce co tu rozpravas? trepes tu uplne nezmysli, ano mozes dat guid ban ale zabanujes aj tych co pouzivaju dany cd-key, a prave na to je crack server, aby si ludia s cracknutou verziou mohli zahratDEGROFF napísal:OMG ty si jaky FAKER. Mne je jedno ze CRACKNUTY CDKEY ma tvoj lamer kamos chapes? Ja a moji kamosi mame original a CRACK server je pre slusnych ludi ktory nato nemaju. CHAPES? To co sa tu snazis riesit je trapne a vie to kazde male decko ktore sedi za PC. Podobne ako ty.![]()
-
Šu-Do
Redeemer
moj clovek-=wolf=- napísal:ty sa pocujes chalpce co tu rozpravas? trepes tu uplne nezmysli, ano mozes dat guid ban ale zabanujes aj tych co pouzivaju dany cd-key, a prave na to je crack server, aby si ludia s cracknutou verziou mohli zahrat
a kto je degrof ci co to je ?gwixt napísal:tu nejde o to ci to je vhodne alebo nie .... ide o to ze to moze spravit, v tom ma pravdu.... a ako poznam degrofa tak mu jemu su dosledky ukradnute ...
a... napisal som ze to je mozne lenze potom si nemusi zakladat crack server
//
^.^alfonz napísal:DEGROFF je Chuck Norris, takže pozor milé deti.