SKOLA, PRACA alebo ANI JEDNO ???
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, podľa mňa má VŠ už skoro každý, a preto ak si má zamestnávateľ vybrať, vyberie si niekoho s tou VŠ. Podľa mňa to nie je na zahodenie, nikdy nevieš, či v budúcnosti nebudeš potrebovať a práca, ktorá sa ti teraz môže zdať výhodná a nepotrebuješ na ňu VŠ môže byť o pár rokov pasé a ďalšiu podobne výhodnú už bez VŠ nemusíš zohnať a potom si môžeš nadávať, že si si tých pár rokov ešte neodštudoval...
to je pravda, ale opat plati co lenivost alebo sikovnost, navyse pocas vysky mozes kedykolvek vypadnut alebo natrafis na takeho ucitela, ktory ta nic nenauci alebo rovno sa ti bude snazit cestu skolou stazit, aj ked na skodu to opravdu nie jebolek napísal:Neviem, podľa mňa má VŠ už skoro každý, a preto ak si má zamestnávateľ vybrať, vyberie si niekoho s tou VŠ. Podľa mňa to nie je na zahodenie, nikdy nevieš, či v budúcnosti nebudeš potrebovať a práca, ktorá sa ti teraz môže zdať výhodná a nepotrebuješ na ňu VŠ môže byť o pár rokov pasé a ďalšiu podobne výhodnú už bez VŠ nemusíš zohnať a potom si môžeš nadávať, že si si tých pár rokov ešte neodštudoval...
myslim ze sa nemas coho batjackb napísal:moznost 3. dufam ze za mesiac a par tyzdnov sa to zmeni na moznost cislo 2.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Študujem...
momentálne Oktáva na GymTS a potom sa chystám na vysokú školu (tu)
Chcem študovať a vzdelávať sa, pokiaľ to len bude možné...
momentálne Oktáva na GymTS a potom sa chystám na vysokú školu (tu)
Chcem študovať a vzdelávať sa, pokiaľ to len bude možné...
-
t0m4s3
Admin
Ti co maju VS tvrdia, ze je strasne dolezita a bez nej si uplne strateny. Ti co nemaju VS tvrdia, ze aj bez VS sa da presadit a spravit kariera - vid. vyssie spominane odborne vedomosti a prax, ktoru studiom ani nijak inak neziskas. Nech si clovek vyberie co chce. Kludne mozes byt aj s VS na podpore a bez nej prachac ...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
seth82
Darca
-
olololwtfomg
Expert
-
audiotrack
VIP
študujem na UniZ-e, zatiaľ je to pohoda a baví ma to. A ak by som mal tu možnosť šiel by som tam znovu, lebo so strednou školou toho dnes veľa nenamútim. Internat a stravu si platím sám, takisto aj večerné vychádzky
. S cestovným a podobnými vecami mi pomáhajú rodičia, lebo dochádzam z ďaleka (350km)
. A samozrejme pracujem ak sa to dá nazvať, ale len brigády 1-max. 2 do týždna počas školy.