Nokia 6120
-
soldier
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pocujte...co sa tyka tohto mobilu by ma zaujimalo..moc sa do toho nevyznam tak ma nezakillujte ale ked ma symbian tak mi pojdu java hry? ci iba hry na symbian?... co ja viem tradicne co je na nete neviem kolko tisic java hier a len par symbian tak ze ako to je teda...ci na tomto phone idu aj aj alebo len symbian? spravte mi v tom jasno pls...dikes 
-
cORP.
Addict
lepsie povedane pojdu ti vsetky ako na ostatnych fonoch ale emulacia na symbian obcas zapricini to ze ak mas apnuty zvuk na nejakej aplikacii moze seknut obcasSchyl2o napísal:pojdu ti java hry, ale niektore zvyknu blbnut, najlepsie ak su priamo na zadany telefon
-
cORP.
Addict
nuz asi uz len servis nemam ani sajnu ao by sa to dalo mozno este nejakym brutal magnetom hehpershing napísal:no jo, moje novinky ked uz sme pri tejto teme, v diere pre jack mi ostal ulomeny kusok z redukcie (origo nokia)neviem jak to vybrat, pod kryt zachadza nechutne prach, dava sa lahko dole, neviem co je stym, ale ten symbian a velkost to kompenzuje ... neviete poradit co stym kolikom?
Ma napada len taky brute-force attackpershing napísal:neviete poradit co stym kolikom?
-
Runes
Addict
drevo+kov sekundakom asi nieKesoman napísal:Ma napada len taky brute-force attack, zober sparatko daj nan kus sekundoveho a podrz to na tom koliku tak aby sa ti nezalepilo vsetko naokolo (lebo potom mozes menit celu samicku v servise ak sa to vobec da) pockas kym to zaschne a skusis vytiahnut.
A k tym zvukom pri foteni len tolko ze da sa to cez soft daky ale neviem aky
Runes napísal:A k tym zvukom pri foteni len tolko ze da sa to cez soft daky ale neviem akyIde oto ze ten zvuk msi pri foteni vydavat telefon zo zakona aby bolo pocut ked vas dakto na ulici foti napr
//edit: neviem preco by to malo byt OT, je to sucastou diskusie o telefone, a karma darca
-
Runes
Addict
je to OT ale fakt to zakon prikazuje a neviem aky ale tusim to je praveze europska norma ktora plati par rokov preto prve telefony mohli vypnut tento zvuk, ale casom prisiel dakto kto to urcil takto preto telefony spravene na zlome toho datumu tsim to bola aj t610 sa mozu lisit ze na daktorich to ide a na daktorich nie no jedno proste viem ze som v tom case bol este na strednej elektro a otomto sme sa tam bavili cez prestavku a tam nam to typek vysvetloval HAWKSchre! napísal:Ale to je blbosť...a OT
-
D!eSel_78
Star
Hmm tak to som netusil. Lebo drviva vacsina telefonov ktore mi presli rukami tuto moznost volby zvuku ponukala...Runes napísal:je to OT ale fakt to zakon prikazuje a neviem aky ale tusim to je praveze europska norma ktora plati par rokov preto prve telefony mohli vypnut tento zvuk, ale casom prisiel dakto kto to urcil takto preto telefony spravene na zlome toho datumu tsim to bola aj t610 sa mozu lisit ze na daktorich to ide a na daktorich nie no jedno proste viem ze som v tom case bol este na strednej elektro a otomto sme sa tam bavili cez prestavku a tam nam to typek vysvetloval HAWK
tak add 1. treba si naistalovat aj driver k tomu kablu, s telefonom v krabici byva cd, potom ked zapojis usb s PC a mobilom tak ti da mobil na vyber moznost Pc Suite alebo cisto USB pripojenieCenayus napísal:caute mam dve otazky:
1. ak navolite : Menu-pripojenie-USB ide vam to?
konkretne myslim ci vam ide zvolit polozku USB
2. ak mate pripojeny mobil cez usb s Pc a date: Menu-pripojenie-Správ.spoj. zobrazuje vam nejake spojenie?
vdaka....este napiste aky mate FW. *#0000# hned prve napr.V04.21..
add 2. to ti je na co ?
-
->slavo<-
Addict
Hej mam jendu otazku moj kamarat ma 6120 a ,ked mu niekto vola normalne mu to povie telefon ako ked mu vola peter tak telefon povie 2x peter peter a potom zazvoni . je tto uplne perfektne a chcem sa opitat či niečo taketo neegzistuje aj na PDA alebo ine telefony alebo či je to iba u tohto modelu . dakujem za odpoved ..