Cheatujete?
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
http://www.hojko.com/post850639.html#850639
Nainstalovane CoD4 a CoD: UO, zhodou okolnosti na ploche adresar Multihack, MomBot a CoD4Bot..., nech sa paci. Takymto ludom len ruky dolamat a zakazat pristup k internetu.
Nainstalovane CoD4 a CoD: UO, zhodou okolnosti na ploche adresar Multihack, MomBot a CoD4Bot..., nech sa paci. Takymto ludom len ruky dolamat a zakazat pristup k internetu.
-
AXO
Professional
ja osobne cheatrujem len za dvoch okolnosti, a to je, ked som presiel hru a uz sa nudim lebo mam vsetko to naj uz na sebe, a tak si mrknem ci si nemozem vlozit nejake zaujimave veci cheatom...ale to len tak na 10 min a potom uz ide cela hra uninstall..
a druha okolnost je, ked ma hra nejaky BUG, alebo sa neotvoria "dvere" podstetne pre pokracovanie deja, tak si mrknem ci neni patch, a ak nie(alebo nefunguje), tak na preskocenie urovne(ale nie zas daleko)
keby som mal hrat celu hru s cheatom, tak ma nebavy vobec, lebo to iba prebehnem, a koniec, a mne ide o to aby som zabil co najviac casu
preto aj hravam na medium-hard obtiaznostiach
a druha okolnost je, ked ma hra nejaky BUG, alebo sa neotvoria "dvere" podstetne pre pokracovanie deja, tak si mrknem ci neni patch, a ak nie(alebo nefunguje), tak na preskocenie urovne(ale nie zas daleko)
keby som mal hrat celu hru s cheatom, tak ma nebavy vobec, lebo to iba prebehnem, a koniec, a mne ide o to aby som zabil co najviac casu
-
Hellboy248
Guru wannabe
hh presne tak...len to vie cheatovat a nic inehojko napísal:http://www.hojko.com/post850639.html#850639
//
no lol. Samozrejme že do googlu nedám Counter Strike Cheats Free Download, treba poznať názov. Ak chceme niečo pre CS, stačí napísať do googlu Fighter FX a hneď prvý link možno pomôže. Aj tak ale nepochopím keď niekto kúpi cheaty.Šu-Do napísal:by si sa cudoval aky je o to zaujem![]()
napriklad take cheaty nenajdes len tak na googly..
A to ich predávaš na kusy alebo na kilá?
tak to programer nebude pretoze vrcholy vsetkych progamingovych sutazi sa robia na lan party alebo niekde v inet cafe nie doma pred pocitacom a to by som chcel vidiet akoby tam niekto cheatovalSeXy napísal:Zivim sa tim ...
Su to take cheaty ktore anti cheat nenajde a neviscreenuje.
Preto sa za nich plati. Keby ste len tusily kolko pro gamerov cheatuje..
ale spytam sa tak, rucis svojim krkom za cheat ktory vyrobis? napr. kupil by som si od teba cheat na WoW a keby mi vymazali postavu a zabanovali konto, nahradil by si mi to?myslim ze nie
Ten cheat kupuješ na vlastné riziko. Prečo by mal on niečim ručiť?Sheep napísal:tak to programer nebude pretoze vrcholy vsetkych progamingovych sutazi sa robia na lan party alebo niekde v inet cafe nie doma pred pocitacom a to by som chcel vidiet akoby tam niekto cheatoval
ale spytam sa tak, rucis svojim krkom za cheat ktory vyrobis? napr. kupil by som si od teba cheat na WoW a keby mi vymazali postavu a zabanovali konto, nahradil by si mi to?myslim ze nie
to ze predavaju nezistitelne cheaty nie je nic novecalligen2 napísal:to sa uz aj za cheaty plati?
ale on napisal ze ten cheat sa neda zistit, preco by mala byt moja vina ak odhalia jeho cheat, to bude potom podvod nie?radek21 napísal:Ten cheat kupuješ na vlastné riziko. Prečo by mal on niečim ručiť?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nevidím v tom nejaký hlbší zmysel ako nahnevať kamaráta pri hraní v inet cafe, kde o nič nejde...
Čo sa týka progamingu, tak to zotiera ten prvotný význam... a argument, že ide o prachy? wtf, tie sa dajú zarobiť aj inak...
(malo by zmysel vyhrať nejakú "horolezeckú súťaž", ak by ma na vrchol vyviezli lietadlom?...)...
Čo sa týka progamingu, tak to zotiera ten prvotný význam... a argument, že ide o prachy? wtf, tie sa dajú zarobiť aj inak...
(malo by zmysel vyhrať nejakú "horolezeckú súťaž", ak by ma na vrchol vyviezli lietadlom?...)...
no, asi takP41NK1LL3R napísal:Nevidím v tom nejaký hlbší zmysel ako nahnevať kamaráta pri hraní v inet cafe, kde o nič nejde...
(malo by zmysel vyhrať nejakú "horolezeckú súťaž", ak by ma na vrchol vyviezli lietadlom?)
btw: skor vrtulnikom, ako lietadlom... alebo pouzijes sv_gravity 0 a vyletis hore