Monako2 napísal:Radicova urcite nepatri za prezidentku. Stacilo mi ked som ju videl tuto nedelu v Na telo aka bola milucka falosnica. Arogantna panicka a zrazu aka dobrucka, kazdemu ide pomahat... budem volit Gasparovica nech si hovori kazdy co chce. keby kandiduje Slota volim bez vycitiek svedomia jeho.
No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.