Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

GothaR napísal:No ale prezident reprezentuje celu krajinu a ked tam je taky kkt co sa nevie ani vyjadrovat, tak to krajine dobre meno nerobi.
A ak by bola prezidentkou, tak by mohla koalicii aspon naznacit, ze s nimi nesuhlasi, keby nepodpisala par z tych ich debilnych zakonov.
neviem ci robi dobre meno sucastny stary ujo...
ale pravdu mas v tom ze ak by bol novy ujo/teta z opozicie aspon by bola vacsia zabava: nepodpise zakony a pod.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

GothaR napísal:No ale prezident reprezentuje celu krajinu a ked tam je taky kkt co sa nevie ani vyjadrovat, tak to krajine dobre meno nerobi.
A ak by bola prezidentkou, tak by mohla koalicii aspon naznacit, ze s nimi nesuhlasi, keby nepodpisala par z tych ich debilnych zakonov.
//volby maju byt az nejak o rok, takze dovtedy sa moze vela zmenit a mozno aj vela volicov si uvedmi, ze Gasparovic nie je dobrym prezidentom
plne súhlasím s tvojim názorom. Prezident/ka by mal/a reprezentovať našu krajinu, čo ten súčasný nerobí, resp. robí minimálne. Hlava našej republiky by mala byť "otcom národa" kua to si už nikto nespomína na Masaryka? Dnes keď sa pozriem do TV a odfiltrujem rôzne balasty patriace do čiernej kroniky, naša politika je plná ľudí ktorí patria svojim vystupovaním do dedinskej krčmy a nie do vysokej politiky. Možno by nezaškodilo sa pozrieť na voľbu prezidenta nie len zo strany politických preferencií a sympatií (aj keď ony tvoria veľkú zložku) ale i z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... :D ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja sa prikláňam s slovám Jána Slotu. - Ak Radičová vyhrá prezidentské voľby, tak potom akákoľvek upratovačka môže byť prezidentkou.

No neviem, táto slizká harpya by mala ísť umývať riady a učiť sa matematiku, nie kandidovať za prezidentku. Toď môj názor.

Na margo toho že je vzdelaná a pod.
Vzdelanie nie je synonymum inteligencie...
Lol, že vraj prezidentka http://futbalportal.sk/photos/ch9.jpg . Skôr drevorubač z Oklahomy, keď sme tak pri tom :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt napísal:Ja sa prikláňam s slovám Jána Slotu. - Ak Radičová vyhrá prezidentské voľby, tak potom akákoľvek upratovačka môže byť prezidentkou.

No neviem, táto slizká harpya by mala ísť umývať riady a učiť sa matematiku, nie kandidovať za prezidentku. Toď môj názor.

Na margo toho že je vzdelaná a pod.
Vzdelanie nie je synonymum inteligencie...
Lol, že vraj prezidentka http://futbalportal.sk/photos/ch9.jpg . Skôr drevorubač z Oklahomy, keď sme tak pri tom :D
Vies co...vzdy lepsie ona ako Gasparovic. Ale podla mna je v pohode. A k tej fotke - je absolutne ubohe najst nejaku nepodarenu fotku a na jej zaklade odsudzovat.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

erytrocyt.. njn.. ale ani pekný výzor na fotke, či nadpolovičné preferencie občanov SR, či iné vlastnosti nie sú synonymom inteligencie.. ;)

btw.. na Slovensku sú už dve súťaže Miss, nechci mať budúci rok tri súťaže.. ;)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja by som rad videl na hrade Radicovu. Uz len pre ten image co vytvori, pretoze je zena a je (aspon myslim) pravicovo zalozena. Meciar do politiky uz nepatri a Gasparovic...... Ten nech ide aj so Smerom do prec.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gothar, Brm : Na základe tejto fotky som ju nešiel odsudzovať. Myslel som to ako joke, no nepochopili ste ho. Keď ráno vstanem z postele, tiež nevyzerám tak, žeby ma mohli fotiť do časopisu.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Radicova urcite nepatri za prezidentku. Stacilo mi ked som ju videl tuto nedelu v Na telo aka bola milucka falosnica. Arogantna panicka a zrazu aka dobrucka, kazdemu ide pomahat... budem volit Gasparovica nech si hovori kazdy co chce. keby kandiduje Slota volim bez vycitiek svedomia jeho.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak som sa nad ty mzamyslel... stary ujo by mal zostat aj nasledujuce oddobie. ved on nas reprezentuje najlepsie

len zartujem
Prílohy
2008-03-04-hodnoty.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re

Príspevok od používateľa Gothar »

Monako2 napísal:Radicova urcite nepatri za prezidentku. Stacilo mi ked som ju videl tuto nedelu v Na telo aka bola milucka falosnica. Arogantna panicka a zrazu aka dobrucka, kazdemu ide pomahat... budem volit Gasparovica nech si hovori kazdy co chce. keby kandiduje Slota volim bez vycitiek svedomia jeho.
No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.
Sheep
Addict
Addict

Re: re

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.
kriste, to by vznikla vojna :lol:
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

Gasparovic je stary ujo ,ktory sa nevie k nicomu vyjadrit, nema svoj nazor. Skace podla toho aka vlada je pri moci. Radicova je inteligentna a vyzna sa do veci...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
Takze nas prezident by mal byt:
1. Pekny
2. Mat kondicku na dlhe prezidentske prechadzky
3. Podla moznosti byt zahradnik aby nim zasadene stromy neuhynuli...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Ujo Marky napísal:Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
Takze nas prezident by mal byt:
1. Pekny
2. Mat kondicku na dlhe prezidentske prechadzky
3. Podla moznosti byt zahradnik aby nim zasadene stromy neuhynuli...
a este si tam zabudol dat, ze moze sa chodit vystavovat na futbal a hokej, takze by to mal byt aj sportovy fanusik :icecream:
vlado69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vlado69 »

Ja by som volil Jana Slotu, keby kandidoval. Radičova nie. SDKU nikdy viac !!!
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Radicova je pretvarka, ktora robi natruc zato ze radicovi nedali nejaky ten metal ze je zasluzily umelec...(neviem ci fico alebo gasparovic mu to odmietli dat...),hlavne ze uz ma predsedu paraolym. zvazu raposa...

gasparovic je nulovy prezident, keby sa aspon pre ten sport viac angazoval....

zatial to vyzera na Bollovu...,aj ked byvala komunistka ma rozumnejsie nazory ako fico...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Hossa1881 napísal:zatial to vyzera na Bollovu...,aj ked byvala komunistka ma rozumnejsie nazory ako fico...
To si myslíš vážne že má Bollová šancu, alebo to bol vtip?

//Ing. FijoK: inu, mať múdrejšie názory ako Fico nemusí byť až taký problém, a nevyžaduje to veľkú námahu.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

To ze ma sancu mohol byt vtip, ale to, ze ma mudrejsie nazory ako Fico, je prilis trpky humor. A to si nemyslim, ze aj Robertko ma svetaborne nazory...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uff ked to tu tak clovek cita, tak mu neostava ine len dufat, ze nie kazdy tu ma volebne pravo... "Clovek", co napise ze by volil slotu keby kandidoval, budto nie je triezvy, alebo nie je slovak...

K tym pretvarkam - cele je to len o pretvarkach, ale radsej podporim sucasnu opoziciu, ako sucasnu koaliciu, takze to vidim na Radicovu.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Zo sucasnych kandidatov by som podporil asi p.Dagmar Bollovu. I.Gasparovic mi prisiel doteraz ako nevyrazna postava, Radicova sa objavila z nicoho nic a zrazu sup, kandiduje na prezidentku. Osobne nic proti tymto kandidatom nemam,ale jednoducho mi nesedia. Bollova mi pride vhodnejsia, za velmi dlhu dobu bola verna jednej strane, neprezliekala kabat ako vela inych nasich "zastupcov ludu". Mal som z nej pocit,ze to co robila, robila pre ludi a kvoli svojmu presvedceniu, ze to prinesie uzitok.
Napísať odpoveď