Šnúra-rozštep
Šnúra-rozštep
zdar, aké strečingové cvičenia a ako často by som mal robiť aby som dokázal "šnúru-rozštep"?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Šnúra-rozštep
stanit sa rukou dotknut chodidla?warham napísal:zdar, aké strečingové cvičenia a ako často by som mal robiť aby som dokázal "šnúru-rozštep"?
-
Old Dirty Bastard
Guru
to su neni roztahovacie cviky ja som to robila rok a nic ja som isla na gymnastiku a tam su dobre cviky ja viem snuru aj roztepFlinstone napísal:Ved vsade na nete mas si vygoogli strecing a cvic ja cviciiim kazdy den lebo Breakujem a aj parkourujem a snura nieje nijaky problem najlahsie co moze byt len proste sa postav a stale davaj nohy viac od seba az urobis snuru a stale tak cvic bud v tom aspon 5 minut a vkuse sa natahuj a pojde to
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:29 )
to su neni roztahovacie cviky ja som to robila rok a nic ja som isla na gymnastiku a tam su dobre cviky ja viem snuru aj roztepFlinstone napísal:Ved vsade na nete mas si vygoogli strecing a cvic ja cviciiim kazdy den lebo Breakujem a aj parkourujem a snura nieje nijaky problem najlahsie co moze byt len proste sa postav a stale davaj nohy viac od seba az urobis snuru a stale tak cvic bud v tom aspon 5 minut a vkuse sa natahuj a pojde to
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:30 )
to nepomahaaxXis napísal:fizz: sadni si na zem, skrc jednu nohu tak aby si ju mala za chrbtom a rukami sa natahuj za chodidlom a drz. potom pochopis ako to pomoze. je to jeden zo zakladnych roztahovacich cvikov.
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:31 )
to nepomahaaxXis napísal:fizz: sadni si na zem, skrc jednu nohu tak aby si ju mala za chrbtom a rukami sa natahuj za chodidlom a drz. potom pochopis ako to pomoze. je to jeden zo zakladnych roztahovacich cvikov.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mal si ich odpratatGodlub napísal:Šnúra je nebezpečná kamarát si prisadol gule.
Razstep sa dobre cvici aj vo dvojici. Ked som chodila na gymnastiku, tak sa ucitelka postavila za nas a tlacila kolenom na chrbat, az kym sme nekricali dost. A niekedy ani to nepomohlo, museli sme az k zemi.
viem ze je daky ten cas tato tema zaprasena ale tak radsej pokracovat ako zakladat novu... chcem sa tiez naucit rozstep a ako pozeram nie u kazdeho tie cviky zabrali... tak rozmyslam vo filme zakazane kralovstvo ci jak sa volal to robili brutalnejsiou cestou (natahovali mu nohy cez koliky)... ake su rizika??? rozmyslal somze si dam nohy do stupaciek na surfoch a kamos ma zatazi vlastnou vahou az pojdem dole je to mozne??
Si normálny?it_novice napísal:viem ze je daky ten cas tato tema zaprasena ale tak radsej pokracovat ako zakladat novu... chcem sa tiez naucit rozstep a ako pozeram nie u kazdeho tie cviky zabrali... tak rozmyslam vo filme zakazane kralovstvo ci jak sa volal to robili brutalnejsiou cestou (natahovali mu nohy cez koliky)... ake su rizika??? rozmyslal somze si dam nohy do stupaciek na surfoch a kamos ma zatazi vlastnou vahou az pojdem dole je to mozne??
Re:
nikuska4 napísal:to su neni roztahovacie cviky ja som to robila rok a nic ja som isla na gymnastiku a tam su dobre cviky ja viem snuru aj roztep
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:29 )
to su neni roztahovacie cviky ja som to robila rok a nic ja som isla na gymnastiku a tam su dobre cviky ja viem snuru aj roztep
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:30 )
to nepomaha
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 18:31 )
to nepomaha
Aka si ty len mudra
Co odporucam ja?
Kazdy den vyuzit trik jedna noha vzadu, a pokusat sa polozit hlavu na koleno. Ked uz to dokazete, snazte sa ju tam udrzat co najdlhsie, postupne az 30 sekund (mne sa to podarilo uz po 2 tyzdnoch takze to naozaj nie je problem). Jedna noha, druha noha, teraz ich vystrieme a postup opakujeme. Nezabudajte na vystrete nohy! Potom, este stale s rozkrocenymi nohami v sede sa snazime polozit lakte na zem. Odporcam sadnut si niekde kde nie je smyklava podlaha. Chytte sa niecoho pred sebou (napr. nohy stola,...), ale niecoho co sa nepohne ked to potiahnete! a snazte sa hlavu pritiahnut co najviac k zemi. Teraz spojte nohy pred seba a pokuste sa dotknut hlavou kolien, resp. sa natahujte sa kolenami. Neskor sa opat snazte vydrzat v tejto polohe 30 sekund. Teraz prechadzame k snure/rozstepu. Cupnite si, a jednu no hu natiahnite do boku. Pohupavajte sa tak aby ste citili v svaloch tlak. Neprezente to! Vystriedajt nohu. To bolo cvicenie na rozstep. Teraz si opat cupnite, jednu nohu vystrite do zadu, druhu nechajte pokrcenu. Zasa sa pohupujte. No a na zaver urobte rozstep pokial vladzete a skuste v tejto polohe chvilku vydrzat. Rovnako to urobte aj v snure. Vytrriedajte v predu pravu aj lavu nohu. Drzim palce