Cheatujete?
-
Murder_Inc
Star
tak ja SP hravam bez cheatov, potom ked to prejdem, tak si dam aj cheaty, ale len v ramci srandy, ze ake by to bolo lahke s cheatmi. Multiplayere som hraval bez cheatov, ale zistil som, ze ludia, ktorí hraju Cod2 na nete pouzivaju tzv. "hacky" o tom som vobec nevedel a velmi ma to na*ralo, tak teraz mi kamos take nieco zohnal a hravam to s tym, ale len preto, lebo ostatní to maju tiez, tak preco nie aj ja.
-
Murder_Inc
Star
Tak potom to nema vyznam hrat so supermanmi, ktorí ked len trosku vystrcis hlavu, tak dostanes headshot. Bavilo by ta to? A stale byt na konci tabulky? Je to funny?alfonz napísal:Typický príklad podliehania "módnej vlny" - všetci to majú, tak to musím mať aj ja.
Kvôli takým ľuďom boli aj Pokémoni úspešní
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Murder_Inc napísal:Tak potom to nema vyznam hrat so supermanmi, ktorí ked len trosku vystrcis hlavu, tak dostanes headshot. Bavilo by ta to? A stale byt na konci tabulky? Je to funny?
mna by osobne nebavilo hrat MP s cheatmi koli tomu, ze MP hry hravam koli zabave, a nie koli tomu aby som bol THE BEST (kedze aj tak nechodim na Pro gaming sutaze)
-
Murder_Inc
Star
Sak ani mna to nebavi hrat s cheatmi, ale tak ani ma nebavi stlacat kazdu sekundu F na respawn, chcem si aj trochu zahrat. BTW na 90% serveroch, co som hral, tak mali cheaty skoro vsetci. A dokonca na jednom serveri ma upozornili na to, aby som necheatoval, lebo ma vyhodia, tak som si dal cheat prec a aj tak ma vyhodili, ze ho stale pouzivamAXO napísal:ano je to funny, pretoze clovek, ktory vidi ze sa na servry cheatuje, to nahlasi adminovi, a ak ani do par dni sa situacia nezmeni, prejde na iny server
mna by osobne nebavilo hrat MP s cheatmi koli tomu, ze MP hry hravam koli zabave, a nie koli tomu aby som bol THE BEST (kedze aj tak nechodim na Pro gaming sutaze)
-
Murder_Inc
Star
No bolo to vidno, sak vzdy ked som sa respawnol, tak hned hadzali granaty na to miesto a presne tam, kde som sa pohyboval, som sa objavil a vzdy cakali uz so zamierenou sniperkou. A zabit niekoho na 30 m bez priblizenia, no neviem, mozno to bol skill, ale to pred tym, co som pisal urcite nie. A este skakali ako supermani, dostavali sa na take miesta, kde sa bez kodov sa dostat je nemozne, neda sa tam proste skocit.alfonz napísal:Máš rozumný dôkaz že cheatovali? To že vyjdeš spoza rohu a dostaneš palicu je argument hodný diskusie v kruhu škôlkarov.
-
AXO
Professional
poznas take ze spolupraca ? napr na mapke de_dust v tom tuneli su tri bedne, a ked si jeden hrac čupne a druhy na neho skoci, potom vyskoci ten horny a spodny sa vystre, a tak bez problemov ten vrchny vyskoci na bednu hore...Murder_Inc napísal:No bolo to vidno, sak vzdy ked som sa respawnol, tak hned hadzali granaty na to miesto a presne tam, kde som sa pohyboval, som sa objavil a vzdy cakali uz so zamierenou sniperkou. A zabit niekoho na 30 m bez priblizenia, no neviem, mozno to bol skill, ale to pred tym, co som pisal urcite nie. A este skakali ako supermani, dostavali sa na take miesta, kde sa bez kodov sa dostat je nemozne, neda sa tam proste skocit.
dokaz mas napr TU v csku su miesta kde "nic" neni ale da sa na ne stupit
a TOTO vravy samo za seba napr tiez
-
Murder_Inc
Star
Axo: poznas take ze spolupraca ? napr na mapke de_dust v tom tuneli su tri bedne, a ked si jeden hrac čupne a druhy na neho skoci, potom vyskoci ten horny a spodny sa vystre, a tak bez problemov ten vrchny vyskoci na bednu hore...
hmmm, zaujimave videa, ale to nebola spolupraca, ja som videl na vlastne oci ako tam skocil z jednej strechy na druhu, bez pomoci spoluhraca (BTW, hrali sme cod2 a deathmatch, takze tu nebola ziadna spolupraca). Ja som sa o to pokusal, ale je to nemozne. A ako vysvetlis tie granaty, som na druhej strane mapy a chcem vyjst na strechu a ten typek tam uz hodi granat bez toho, aby ma videl.
hmmm, zaujimave videa, ale to nebola spolupraca, ja som videl na vlastne oci ako tam skocil z jednej strechy na druhu, bez pomoci spoluhraca (BTW, hrali sme cod2 a deathmatch, takze tu nebola ziadna spolupraca). Ja som sa o to pokusal, ale je to nemozne. A ako vysvetlis tie granaty, som na druhej strane mapy a chcem vyjst na strechu a ten typek tam uz hodi granat bez toho, aby ma videl.
-
Murder_Inc
Star
Ok, porad mi, budem rad. Mozno som lama, ale ja tam neviem proste skocit. Mapa to bola Tunisia. Tu su nejake obrazky, co som pofotil a videl som ho tam behat a ja som tam nemohol skocitŠu-Do napísal:Murder_Inc
co sa tyka CoD2 a skakania.. taky cheat neexistuje...
ked uz tak FPS a to pre skuseneho jumpera nie je problem.. ale i tak.. zaujima ma aka mapa a odkial kam skakalporadim ti
-
Šu-Do
Redeemer
simple.. ja som to tiez nechapal.. ale naucil som sa.. zaklad je mat aspon 125 fps.. to je minimum.. 125,333, alebo 500
tu su dema.. ktore som pre teba teraz urobil
samozrejme ze v (skoro) kazdej mape sa da jumpovat... jumpovat sa najlepsie naucis na codjumper servroch kde som sa to naucil aj ja... zacal som tam chodit pred mesiacom presne...
je to tento server ktory rad navstevujem
84.16.240.157:28960
je to nemecky a je necracknuty..
a este nieco.. na take jumpy ktore su velke.. presne aj tie ktore si naznacil.. skac s pistolou only.. neverim ze by si tam alebo hocikto skocil s normalnou zbranou...
su tam este dalsie 3 jumpy... jeden pri spawn brit aj dalsi pri spawn brit (konkretne na streche) a dalsi na A bomb roof.. z velkej strechy na tu strednu.. nalavo od brit spawn.. tam na tu klietku..
demo je nahrate z 1.3 verzie...
a ak nepojde tak si zmaz alebo zalohuj veci z MAIN.. vsetky subory zacinajuce na z (to su len mody)
treba ich odstranit a potom ked dopozeras tak si ich vrat naspät..
najlepsie je pozriet si demo jumps2 all, kde su zahrnute oba jumpy a ten prvy jump v dvoch sposoboch
tu som upol video z tych jumpov...
http://rapidshare.com/files/106430911/jumps2_all.rar
//kukni si este toto..
///
neni zac..
tu su dema.. ktore som pre teba teraz urobil
samozrejme ze v (skoro) kazdej mape sa da jumpovat... jumpovat sa najlepsie naucis na codjumper servroch kde som sa to naucil aj ja... zacal som tam chodit pred mesiacom presne...
je to tento server ktory rad navstevujem
84.16.240.157:28960
je to nemecky a je necracknuty..
a este nieco.. na take jumpy ktore su velke.. presne aj tie ktore si naznacil.. skac s pistolou only.. neverim ze by si tam alebo hocikto skocil s normalnou zbranou...
su tam este dalsie 3 jumpy... jeden pri spawn brit aj dalsi pri spawn brit (konkretne na streche) a dalsi na A bomb roof.. z velkej strechy na tu strednu.. nalavo od brit spawn.. tam na tu klietku..
demo je nahrate z 1.3 verzie...
a ak nepojde tak si zmaz alebo zalohuj veci z MAIN.. vsetky subory zacinajuce na z (to su len mody)
treba ich odstranit a potom ked dopozeras tak si ich vrat naspät..
najlepsie je pozriet si demo jumps2 all, kde su zahrnute oba jumpy a ten prvy jump v dvoch sposoboch
tu som upol video z tych jumpov...
http://rapidshare.com/files/106430911/jumps2_all.rar
//kukni si este toto..
///
neni zac..
- Prílohy
-
- jumps by Su-Do.rar
- (623.4 KiB) 75 stiahnutí
-
Murder_Inc
Star
... Super
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 18:33 )
mam cheaty na CS 1,6 (badboy 5, 4.1 , VCD redux, ....)
1. staci ak ten nazov napisete do googlu. Ak by to niekto nenasiel a mal by zaujem staci ak my napise SS a ja mu tie cheaty poslem zadarmo.
CO TI NA TO "PAN PODNIKATEL" HMMMMM?????????
A ked sa naserem tak to uploadnem na hociake forum.
Zasrany zlodejsky takto niekoho zneuzivat.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 18:33 )
Lol ti vole.. Tak to len kkt. kupit. Nuz asi ti prekazim kseft.SeXy napísal:ano cheatujem a nehambim sa za to.
Vlastne si tym zarabam pretoze tie cheaty predavam
Mali by ste si uvedomit ze okolo vas je tolko ludi co cheatuje a vi o tom ani neviete.
//srry za gramatiku.
mam cheaty na CS 1,6 (badboy 5, 4.1 , VCD redux, ....)
1. staci ak ten nazov napisete do googlu. Ak by to niekto nenasiel a mal by zaujem staci ak my napise SS a ja mu tie cheaty poslem zadarmo.
CO TI NA TO "PAN PODNIKATEL" HMMMMM?????????
A ked sa naserem tak to uploadnem na hociake forum.
Zasrany zlodejsky takto niekoho zneuzivat.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional