Co by ste chceli od ludi pocut?
tema ozaj na zamyslenie...
najradsej bych pocula od maminy mojho priatela:,,Som rada ze si s matkom,je pri tebe stastny,nechces prist na navstevu???..."nerealnee!!!bohate by mi zatial stacilo aspon ,,ahoj"
skor by sem napisala co by som dakomu chcela odkazat
...mirko ..babka..Lubim Vas...NIKDY na Vas nezabunem...
najradsej bych pocula od maminy mojho priatela:,,Som rada ze si s matkom,je pri tebe stastny,nechces prist na navstevu???..."nerealnee!!!bohate by mi zatial stacilo aspon ,,ahoj"
skor by sem napisala co by som dakomu chcela odkazat
...mirko ..babka..Lubim Vas...NIKDY na Vas nezabunem...
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
Nike_4ever
Amateur
hociktory vyucujuci na skole: dajte index
otec: mas pravdu ty a nie ja (akoze on je v pohode, iba obcas nechce uznat to, ze pravdu mozu mat aj ini ludia)
mama: ta je ok
sestra: aj ta
jedna nemenovana konkretna slecna: ano (na jednu nemenovanu konkretnu otazku
)
edit: ako som si to tu tak cital, nedalo mi este neupravit par veci. vsimol som si, ze dost vela ludi by rado poculo uznanie z ust svojich najblizsich. mozem preto len dakovat ze mam takych rodicov akych mam a ostatnym prajem, aby sa im tieto veci splnili.
otec: mas pravdu ty a nie ja (akoze on je v pohode, iba obcas nechce uznat to, ze pravdu mozu mat aj ini ludia)
mama: ta je ok
sestra: aj ta
jedna nemenovana konkretna slecna: ano (na jednu nemenovanu konkretnu otazku
edit: ako som si to tu tak cital, nedalo mi este neupravit par veci. vsimol som si, ze dost vela ludi by rado poculo uznanie z ust svojich najblizsich. mozem preto len dakovat ze mam takych rodicov akych mam a ostatnym prajem, aby sa im tieto veci splnili.
6 melonov coho? tureckych lir? a ta barmanka zamkne dvere a drsnym hlasom ti povie: som chlapk6 napísal:Pokladnicka v banke: ... no momentalne tam mate takmer sest milionov.
Barmanka v jednom nemenovanom bare: Mucko, nechces sa ist so mnou pohrat do skladu?
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa: