surodenecka "laska"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DaDusiq3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DaDusiq3 »

nic sa nestalo pokial viem...detstvo bolo nadhernee...co uz....nevem...myslite ze sa to dakedy vyriesi???
ze budeme aj my dvaja spolu normalne komunikovat???ze ako moj brat ma podrzii v urcitych situaciach a nepotopi ma ako vzdy???hmm???
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Vigor napísal:Sheep ak napisem par riadkov, spravis aj mne obraz mojej osobnosti? Zjavne dokazes skvele citat ludi.

DaDusiq3 mna by zaujimalo, kolko rokov ma Tvoja sestra a aky ma Tvoj brat vztah k nej. A dalej, ak sa uz niekto pytal tak pardon, ale mozes zopakovat, odkedy toto medzi vami trva? Budovalo sa to postupne alebo sa to dakedy zrazu zmenilo?

P.S. Sheep, letmo som si prebehol jej prispevky a nejake problemy s gramatikou nevidim...zaujimave.

P.S. 2...Tvoja "rada" z prvej strany...ak nechces dakomu pomoct, tak sa radsej nevyjadruj. Usetris si klavesnicu a mne chvilku pohorsenia a smiechu nad Tvojou osobobu. O Tvojom druhom prispevku v tejto teme radsej nic nevravim. Tak neskutocne primitivne skatulkovanie na zaklade minima informacii by som necakal od cloveka, ktory je schopny si sam zapnut pocitac...Ak by si cital naozaj pozorne, vsimol by si si, ze ju trapi jej vztah s bratom a chcela by spravit daco, aby sa zlepsil. A na takych ako Ty urcite zvedava nie je.
No tak aj keby som nevedel stlacit tlacitko na bedni tak stale mi staci si domysliet v skratke kto ta holka je, vid meno DaDusiq a tie gramaticke chyby ti mam zvyraznit? Ja som sa ju vobec nesnazil precitat ale proste natom nesejde ze 20 rocny brat by jej len tak donekocna ublizoval resp. nemal ju rad, ano aj ja s bratom vadim asi od mojich 6 rokov a doteraz to neskoncilo, ale to vacsinou iritujem ja jeho ale to mam mvp, aj tak sa hadame az vide zamienka ja inak sa nestaram a az zacne otravovat tak idem na neho....ale niekedy sa s nim vystat da(hlavne uz on prestal nasavat :D ).
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

DaDusiq3: Ja som sa s bratom tiez dlhe roky hadal a nemali sme sa moc v laske ale teraz ked uz sme trosku dospeli sme obaja pochopili ze si musime pomahat a tahat za 1 provaz :D Iniciativa bola na mojej strane ale chciet musel aj on a momental sme ako super kamosi :)
patrick1
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: surodenecka "laska"

Príspevok od používateľa patrick1 »

DaDusiq3 napísal:awojte!!!som tu novaa...ale potrebujem radu...mam dvoch surodencov...starsieho brata a mladsiu sestru... :) mam ich velmi vazne velmi rada...ale uz som zufala:(neviem co uz mam spravit...so sestrou to dajako ide ona je ece moje malinkee...ale s bratom sa neustale hadam...len na seba pozreme uz obaja nervy mame......
nic neboj, aj ja so sestrou sme mali podobny "vztah", ja mam teraz 20, ona ma teraz 19 - odkedy mala 17+ to uz bolo v pohode :)

predtym, co si pamatam, tak som sa na nu hneval za to, co velmi davno spravila... mozno je to aj u vas tak, skus s nim pokecat...
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

"to ze sa k tebe nesprava nejaky clovek dobre, neznamena, ze to nie je najlepsie ako on vie a tiez neznamena, ze mu na tebe nezalezi...."

Mam kamaratku, ktora mala presne ten isty problem, jej brat je ale od nej mladsi, no maju uz viac rokov....vzdy bol k nej hrozny, vzdy ju ponizoval....boli raz lyzovat a ona spadla niekam dolu svahom a dost sa dolamala...vtedy k nej bezal brat ako o zivot,ked k nej dosiel objimal ju a plakal...aspon ona mi tak tvrdila, ale nikdy jej nepovedal, ze ju ma rad, alebo nieco v podobnom zmysle....

Proste niektori ludia robia"ze su z kamena" nezmenis ich, musia oni sami

Hlavu hore hlavne, ano, myslim, ze to bude casom dobre, mysli pozitivne :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

my sme sa s bratom tiez jednou dobou nemohli ali len citit. nebolo to sice tak dlho ako je to u vas, ale bolo to zapricinene tym ze zacal sa tulat s podivnymi partiami, zacal popijat, fajcit a mne kedze som starsi a nikdy som takto nevyvydzal to zacalo vydit ze si pokazi zivot. ale bolo to len tym ze mi na nom zalezi aj ked robi blbosti je to moj brat a nechcem aby si pokazil zivot v mladosti ked je este maly a hlupy. Strasne casto sme sa hadali, padli aj nejake bratsek facky a tak, ale aj ked si mozno myslel ze ho nemam rad, mal som ho a aj ho mam strasne rad.
mozno je to tak aj u vas. mozno je to vazne tak sko vravi sheep ze si namyslena fiflenka ktora si mysli ze v zivote musi vsetko vykusat a jeho to z vnutra zerie ze si nicis zivot a taje dufa ze ked sa s tebou nebude bavit a bude k tebe hnusni ze si uvedomis ze robis nieco co je proti jeho gustu a ze to zmenis. moja rada. skus ho nejak donutit aby sa s tebou bavil ale v prvom rade sa pozri na seba ci nerobis nieco zle co mu moze vadit a skus to zmenit
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jednoduche vysvetlenie: P u b e r t a.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

zuzkazuzka napísal:Jednoduche vysvetlenie: P u b e r t a.
no v 20tke uz asi ne az tak.... :? keby mal 17 pochopim, ale v 20tke by mal mat uz rozum...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

DaDusiq3 napísal:awojte!!!som tu novaa...ale potrebujem radu...mam dvoch surodencov...starsieho brata a mladsiu sestru...
Aku hudbu pocuvas ty a aku pocuva tvoj brat, do ktorej komunity patris a do ktorej patri on ?

napr ja sa neznesiem z hip hopermi :smt067 :smt068 :censored1: a je mi jedno ci mi je rodina alebo nie....
sheep napísal:este raz som si precital celu temu a zistil som este jednu vec, podla mna si premazana emo "cool caja" na ktoru vsetci spoluziaci letia...
PoKiAl nEpIsE TaKtO WoE WoE, tAk tOe eStE W PoHoDe....
sPoLuZiAk yE EmO A SpOlU S DaLsImI 3 Su nA SmIeX CeLeY SkOlE... xD FsHeCkY WaAaS LoWiIiSkUyU!
= Vypatlator RULEZZ :D

// tesim sa na K- (ako inak... :roll: )
// ale nikde nanapisala ze je EMO takze radsej neohovarajme
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Hm, posudzovať a triediť ľudí podľa hudby, ktorú počúvajú... :roll:
V takom prípade by to práve dokazovalo tú pubertu...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

P41NK1LL3R napísal:Hm, posudzovať a triediť ľudí podľa hudby, ktorú počúvajú... :roll:
V takom prípade by to práve dokazovalo tú pubertu...
ja som sa jej snazil pomoct, preto to bolo myslene tak, ze AK je ona EMO a on co ja viem... metalista, tak sa neni comu divit...

a nie som ani zdaleka jediny co nema rad HH, ved preto aj prevlada v teme "ktory hudobny styl neznasate"
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:napr ja sa neznesiem z hip hopermi a je mi jedno ci mi je rodina alebo nie....
ja tiez nemusim HH, ale keby ho moja segra pocuvala, tak ju akoze nemam mat koli tomu rad...??? :roll: toto je podla mna ten najprimityvnajsi nazor a koment na celom Hojkovi... sry... :smt069
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

addictor napísal:ja tiez nemusim HH, ale keby ho moja segra pocuvala, tak ju akoze nemam mat koli tomu rad...??? :roll: toto je podla mna ten najprimityvnajsi nazor a koment na celom Hojkovi... sry... :smt069
ale ty nie si ja, takze to mas jedno...nikto na celom hojkovi neni mnou okrem mna :)(chvalabohu), preto mame ine nazory :wink:
DaDusiq3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DaDusiq3 »

aby bolo vsetkym jasne...ja chcem...prosim vas ja od vas ziadam len radu...preco to tak medzi monou a bratom je...a chcem radu prosim vas o radu ako to mozem napravit!!!!!o nic viac mi nejde...a nie som ziadne emo...ani nic podobne,..som normalna baba ktorej ide iba o to aby mala normalny vztah s bratom.... :(
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

DaDusiq3 napísal:aby bolo vsetkym jasne...ja chcem...prosim vas ja od vas ziadam len radu...preco to tak medzi monou a bratom je...a chcem radu prosim vas o radu ako to mozem napravit!!!!!o nic viac mi nejde...a nie som ziadne emo...ani nic podobne,..som normalna baba ktorej ide iba o to aby mala normalny vztah s bratom.... :(
poviem ti tak, ze si neni vynimka... vynimky su skor ti, ktori vychadezaju spolu dobre... ja som sa so sestrou dlhe roky hadal a kolkokrat som jej povedal veci, ktore som neskor lutoval...(BTW: je o rok starsia) ... a aj moja priatelka ma 2 mladsich bratov (16 a 18 myslim) a tiez ich ma rada, ale oni sa k nej niekedy spravaju ako k tomu poslednemu cloveku na Zemi...

on z toho vyrastie, nauci sa respektovat aj ludi okolo.... a ak ne, treba najst pricinu a snazit sa o napravenie vztahu.... drzim palce... :wink:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

AXO napísal:ja som sa jej snazil pomoct, preto to bolo myslene tak, ze AK je ona EMO a on co ja viem... metalista, tak sa neni comu divit...
...
a nie som ani zdaleka jediny co nema rad HH, ved preto aj prevlada v teme "ktory hudobny styl neznasate"
A ja tvrdím, že tú pubertu resp. nevyzretosť by práve dokazovala nenávisť voči súrodencovi na základe hudby, ktorú počúva...
Na margo tej témy som sa vyjadril priamo v nej...
BtW: Aj keby som nejaký "štýl" nemal rád (nikdy nemôžem tvrdiť, že všetko, čo sa ho dotýka...), tak stále nemám problém s jeho poslucháčmi (+ "všeobecná škatuľka") -> pripadá mi to dosť obmedzené... o súrodencoch, rodine, blízkych nevraviac...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

moja kamoska ma 15, jej brat 19. vztah taky isty ako ma daduska3 ci jak si pise meno.

dadus, pockaj si, hlavne na neho nezanevri, to sa zlepsi...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

najprv som si myslel že je to vo veku.. ale asi ni.. ja som bol s bratom na tom tak isto.. ale od nejakej 18 vlastne po strednej ked sme obaja šli pracovať sa to vylepšilo.. nevídame sa až tak často tak sa ani nehádame.. a jedo čo nás spojilo sú rodičia.. jedna vec v čom si rozumieme je nesúhlas s nimi a v tedy držíme spolu a tak isto aj výška kus.. sme spolužiaci a tam držíme tiež spolu v triednych hádkach.. väčšinou sú to dvaja bratia proti celej triede :lol:
AXO napísal:...
na to si hold musíš zvyknúť a nič si z toho nerob ako si sám povedal naše super slovensko
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

AXO : takých ludí ako ty naozaj nechápem :roll: ...ako môžeš človeka posudovať podla toho akú hudbu počúva???od teba si teraz viem aj to predstaviť,že si kamarátov vyberáš podla výzoru,peňazí atď. :aasmile2:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

spike97 napísal:AXO : takých ludí ako ty naozaj nechápem :roll: ...ako môžeš človeka posudovať podla toho akú hudbu počúva???od teba si teraz viem aj to predstaviť,že si kamarátov vyberáš podla výzoru,peňazí atď. :aasmile2:
nie, vyberam si ich podla toho, ci mame spolocne zaujmy, a teda nemozem sa s niekym rozpravat ako bolo na Hip hop party...atd kedze ma to vobec nazaujima.......

:D ale hladnemu sa o chlebe sniva, takze neviem kto si vybera podla toho kamaratov :lol:
Napísať odpoveď