No a vcera bola trosku opita... lebo snou zvyknem byt aj na diskotekach.. Isli sme sa vonku prejst sadli sme si na zastavku no a ona mi zacala hovorit, ze ma lubi, ze chce somnou byt stale a chce somnou mat vztach az do konca zivota......... a toto som nechcel .... nechcel som aby sa az tak namna namotala, lebo ju mam rad iba ako dobru kamaratku a velmi jej prajem aby si nasla dakoho........ ja som bol ticho nic som nato nepovedal....... no a taku hodinku my bolo dost zle stoho, lebo som nad tym rozmyslal a trapil sa nad tym, ze toto sa nemalo stat... mal som nervy, ze ja som jej poplietol hlavu a pokazil som jej zivot..........proste VERIL SOM JEJ!!!!!!!!!!!!!
no a o taku hodinku som s kamosom isiel vonku a v tme som ju zbadal ako sa oblizuje s dakym chlapcom......... hned som sa citil strasne, ze proste pred chvilou mi hovorila lubostne veci a zrazu ju vidim ako K**U!!! Ako ma zbadala tak chalan odisiel a ona prisla ku mne.... zacala sa ku mne tulit a chcela sa somnou bozkavat........ ja som sa proste vyhybal a v hlave som si hovoril... ach stala sa snej k**va............... o dalsiu hodinku bola zas s inym bol to holohlavy skin a pytal som sa jeho kamarata, ze kde je Lenka (tak sa vola) a on, ze isla s kamosom hore j**at.....................................ja mam taky hnev teraz !!!! ako keby vsetko za mna!!! stala sa snej k**va!!!! a to som nechcel ............ teraz neviem ako sa k nej mam vlastne spravat .... teraz asi najviac lutujem maleho, ze aku ma maminu..
Preco ma klamala, ked som jej tak veril?
Ospravedlnujem sa za pravopis