Ovplyvnil som ju :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ovplyvnil som ju :(

Príspevok od používateľa eNeS »

mno proste je to takto... mam kamaratku a ma 20r. a 3rocneho syna... nema nikoho... strasne ju mam rad ako kamaratku, lebo dobre sa snou keca... od zaciatku skolskeho roka ako sme sa spoznali tak chodime skoro vzdy ked sa da si sadnut po skole dade kym nam ide bus... proste dobra kamaratka................................ako ma spoznala zrazu sa rozisla s priatelom s ktorym bola 2roky a doteraz neviem dostacujuci dovod preco, lebo stym ktory ma dieta tak bola snim rok, len sa snim rozisla lebo ju bil a tak... No a ten 2rocny vztah len tak nechala a je mi to luto, lebo bol to skvely clovek ktory ju lubil a vedel sa postarat aj o maleho.... mal som vtedy stoho cudny pocit, ze ho nechala kvoli mne, ale nevedel som to este dokazat.......... onedlho mi zacala hovorit uz mile veci a dostali sme sa uz ktomu, ze co keby sme mali spolu vztah...... no ja nato ne v ziadnom pripade, lebo je odomna 4roky starsia a ma dieta a ona potrebuje normalneho chlapa sktorym jej to vydrzi......ona to pochopila dobre tak dalej to bolo uz normalne

No a vcera bola trosku opita... lebo snou zvyknem byt aj na diskotekach.. Isli sme sa vonku prejst sadli sme si na zastavku no a ona mi zacala hovorit, ze ma lubi, ze chce somnou byt stale a chce somnou mat vztach az do konca zivota......... a toto som nechcel .... nechcel som aby sa az tak namna namotala, lebo ju mam rad iba ako dobru kamaratku a velmi jej prajem aby si nasla dakoho........ ja som bol ticho nic som nato nepovedal....... no a taku hodinku my bolo dost zle stoho, lebo som nad tym rozmyslal a trapil sa nad tym, ze toto sa nemalo stat... mal som nervy, ze ja som jej poplietol hlavu a pokazil som jej zivot..........proste VERIL SOM JEJ!!!!!!!!!!!!!

no a o taku hodinku som s kamosom isiel vonku a v tme som ju zbadal ako sa oblizuje s dakym chlapcom......... hned som sa citil strasne, ze proste pred chvilou mi hovorila lubostne veci a zrazu ju vidim ako K**U!!! Ako ma zbadala tak chalan odisiel a ona prisla ku mne.... zacala sa ku mne tulit a chcela sa somnou bozkavat........ ja som sa proste vyhybal a v hlave som si hovoril... ach stala sa snej k**va............... o dalsiu hodinku bola zas s inym bol to holohlavy skin a pytal som sa jeho kamarata, ze kde je Lenka (tak sa vola) a on, ze isla s kamosom hore j**at.....................................ja mam taky hnev teraz !!!! ako keby vsetko za mna!!! stala sa snej k**va!!!! a to som nechcel ............ teraz neviem ako sa k nej mam vlastne spravat .... teraz asi najviac lutujem maleho, ze aku ma maminu.. :(

Preco ma klamala, ked som jej tak veril? :cry:

Ospravedlnujem sa za pravopis :D
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

zabudni na nu, co najskor, vidis aka je (a dieta v 17tich jej na svatosti moc nepridava - ano, viem, viem, moze sa stat komukolvek, ale vacsinou su toto nasledky nezodpovednosti)

budes sa len trapit ked s nou budes, lebo nakoniec to este moze skoncit tak, ze ona domota hlavu tebe a budes mat mladost v <>
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ja davam od takychto dievcat ruky prec... zopar som ich poznal ale nikdy by som s nimi nic neriesil... :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

patyk: kasli nanu, proste nanu zabudnim, njades si niekoho lepsie a nie neaku ku**u
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ale mna trapi to, ze ona ma zradila ako kamaratka... proste oklamala ma a to dost krutym sposobom.. :? ... a od zaciatku skolskeho roku snou vychadzam velmi dobre.. az teraz sa ukazala jej prava tvar :(
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj to chapem
predstav si ze by si jej povedal ze chces ako s nou chodit a by si isiel po meste a kamos by ti povedal ze sa s nekym j**e tak potom by si co urobil??
to by bola ina situacia.

chcem tym povedat to ze nechaj ju tak naj ta netrapi. a decko nieje tvoje tak neviem co riesis
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ing. FijoK napísal:zabudni na nu, co najskor, vidis aka je (a dieta v 17tich jej na svatosti moc nepridava - ano, viem, viem, moze sa stat komukolvek, ale vacsinou su toto nasledky nezodpovednosti)

budes sa len trapit ked s nou budes, lebo nakoniec to este moze skoncit tak, ze ona domota hlavu tebe a budes mat mladost v <>
dokonale povedané...nemám čo dodať..vydíš čo je zač..a žiadne vyhovorky že bola opitá...to nie..zabudni nato
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Príklad toho, čo dokáže spraviť neistota, osamelosť, alkohol. :? Keď si už bol s ňou, mal si na ňu dohliadnuť, nech nestvára takéto veci. Pochybujem, že sa takto správa zatriezva. Nechápem, prečo ste ju hneď všetci odsúdili. Áno, správala sa ako kur...(Keby sa takto správal chlap, bolo by všetko v poriadku). Áno, zaľúbila sa do teba, stalo sa to mnohým. Tak teraz ju treba v najhoršom odkopnúť, nech stratí aj teba ako veľmi dobrého kamaráta a nech ostane úplne sama. Najviac ľúto mi je toho dieťaťa, ktoré takto trpí a pri tom za to nemôže...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zivot je uzasny v tom ze si ho kazdy moze pokazit podla vlastnych predstav. skoda len toho maleho, ten sa v tom zvezie a to fakt smola
Patyk, ked bude triezva tak sa o tom vsetko prozpravajte a uvidis
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Podla mna si ju neovplyvnil, ale proste ste spolu dobre vychadzali mozno z toho dovodu ze ty ziadne deti ani nejake velke starosti nemas, az by si bol v podobnej situacii ako ona, tak by mozno ten vas vztah vyzeral inak.
Navyse nechapem ako sa moze ist dakde rozbit a ist kurv**** ked ma maleho syna, skratka je to podla mna aj ked ma 20 prejav nedospelosti a nezodpovednosti. A nevidim dovod preco by si zato mal byt vinny ty. To ze sa na teba namotala taktiez nie je tvoja vina, lebo si sa nespraval tak aby to robila, ale stalo sa co si necakal. Viem lahko sa mi to hovori ale prestan sa snou bavit.To ze ta sklamala je tiez zle ale prejde ta to.

good luck :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Jednoznačne sa o tom skúste porozprávať, keď bude triezva..všetko jej vysvetlíš a myslím, že bude pokoj.. :) má predsa 20 rokov.. a myslím, že to pochopí.. To, že správala ako kur*a.. :roll: myslím, že po tom, ako si jej nič nepovedal(keď sa Ti vyznávala) tak hľadala útechu niekde inde..myslím, že za to môže len alkohol..bola zúfalá a myslím, že odbitá..takže hľadala niečo, čo by ju mohlo potešiť, no neuvedomovala si dôsledky.. Určite ju však neopusť.. bola by to asi posledná rana,ktorú by asi neuniesla. Okrem toho si jej kamarát, tak jej skús pomôcť. Ak by si však mal pocit, že to nemá zmysel a zbytočne by si sa trápil, tak ju nechaj tak.. hádam ju to prejde.. držím Ti palce.. :) napíš ako to ide ďalej.. :)

//edit: a zabudol som..určite to nieje Tvoja vina.. :) na to sa vykašli.. konal si, ako Ti srdce radilo.. :) a to je vždy to správne.. :)

//edit2: bolek, tak celkom pravdu nemáš :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Imho si nespravil nic zle, naopak bol si uprimny. Za to aka je ona sa nemozes obvinovat, maximalne sa jej mozes snazit dohovorit, ale poznas to - komu niet rady, tomu niet pomoci. Keep up!
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

ja by som na tvojom mieste mozno blbo spravil ale ja by som sa snou porozpraval a bol by som k nej uprimny ze to co robi a ze by to nemala robit a podobne... a potom by som dal od nej ruky prec a mozno by sa uvedomila no neviem :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kod chce kam, pomozme mu tam...evidentne ju vobec netrapi ze ma male dieta ktore bude vyrastat prakticky bez otca. Uziva si zivot a pritom by uz mala rozmyslat inym smerom. Ty si sa zachoval ako spravny chlap...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bolek napísal:Pochybujem, že sa takto správa zatriezva. Nechápem, prečo ste ju hneď všetci odsúdili. Áno, správala sa ako kur...(Keby sa takto správal chlap, bolo by všetko v poriadku).
nie nebolo by to v poriadku...pozri mohol by som byť ako kolvek opitý ale keby že nechcem tak sa s nikým neolizujem a nejdem *ebať s hocikým..takže ja k tomu už len jedno..chudám malý....a už to niekto spomínal že aj to svedčí o tom aká je mamina keď má v tomto veku decko...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Najlepsie si snou znova ZATRIEZVA sadnut a povedat jej vsetko na rovinu. Opytaj sa jej ci jej vobec zalezi na synovej buducnosti a podobne, mozno jej to vsetko dojde casom.
A nepaci sa mi Filipitov nazor, ze :ved decko nieje tvoje tak ti to moze byt jedno" :roll:
Ano to dieta neni jeho, ale je to porste nevinne dieta ktore sa nemoze nijak branit. A musi tam byt clovek ktory by mu pomohol.
dudo02
King
King

Re: Ovplyvnil som ju :(

Príspevok od používateľa dudo02 »

Patyk napísal:...
Kua nebud decko..Kocka sa opije,urcite ma nejake problemy(iste co sa tyka chlapov..),s niekym si to rozda a pre teba je to hned kur*a.
Tak to si teda dobry kamos..
Neviem co ta trapi ak si ju odmietol..To,ze citi k tebe nieco viac,neznamena ze vsetci chlapi okolo prestali existovat-a hlavne ak si jej povedal,ze nic nechces..Nechapem v com ta sklamala,v com ci jej veril?Oklamala ta nejak?
Nespravila nic zle,nema voci tebe ziadne zavazky..Myslim,ze ako kamarat by si koli tomuto nemal byt sklamany.Sam si chcel aby nebolo medzi vami nic a tak sa teraz spravaj ako kamarat a nie ako chalan,ktoreho podviedla frajerka..

BTW-vies o tom ze kur*y to robia za peniaze?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ovplyvnil som ju :(

Príspevok od používateľa Lub0$ »

dudo02 napísal:Kua nebud decko..Kocka sa opije,urcite ma nejake problemy(iste co sa tyka chlapov..),s niekym si to rozda a pre teba je to hned kur*a.
Tak to si teda dobry kamos...
BTW-vies o tom ze kur*y to robia za peniaze?
Myslim si, ze kadnemu normalnemu chlapovi by vadilo ked a dajme tomu jeho dievca vyspi s inym, mne osobne by vadilo keby sa hoc len bozkavali.
A nie, nie kazda kur*a to robi za prachy. :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Škoda, že to len nieje jeho dievča s tou babenou okrem kamarátskeho vzťahu nemá nič.. :) :wink:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Dakujem vam vsetkym vase prispevky ma dost povzdvihli :) No neviem ak nastane sanca sa snou otom porozpravat aj ked uz jej neverim tak to skusim. Toto mi aspon otvorilo oci. Uz neverim nikomu. :?
Napísať odpoveď