Blue screen

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
frajo102
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Blue screen

Príspevok od používateľa frajo102 »

CAute potrebujem velice surnu pomoc. Vcera som si kupil novu mys (ne pocitac ne zivu):) . Nainstaloval som driver ktory bol k tomu a dnes sa mi z nicoho nic restartoval a ukazala sa mi BLUE SCREEN urcite to poznate. potom sa mi win. znova pustil a potom znova BLUE SCREEN. Po poslednej Bluscreen sa mi spustil znova windows a napisalo mi nieco v tom zmysle ze windows nasiel riesenie a opravil ho. Zatial s obavami cakam ci mi to neuroby znova. Docital som sa ze tieto BLUE SCREEN su z driverov. Keby sa moj problem opakoval co mam urobyt? :cry:

Mam windows vistu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

BSOD môže byť z hocičoho. Čo to je za myš? Boli nové drivery potrebné? Nestačili defaultné z Windowsu?
frajo102
Expert
Expert

no je to nejaka mys znacky trust r-series. Ked som to dal do kompu tu mys tak my to pytalo driver to som naninstaloval a v poho isla ale dnes to zacalo robyt kraviny ale uz taku hodku to nice neroby zajtra po zapnuti uvidim.
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

ked ti problem vyriesilo je dobre, mne raz toto urobilo, opravilo a doteraz nemam problemy, ak by sa to nahodou objavilo znova stiahni si ovladace k mysi zo stranky Trustu, mozno tam budu novsie
frajo102
Expert
Expert

MOC DIKY ludia. dufam ze sa to neobjavi mam z toho strach :lol: . A ked sa niekomu podari pripojit na www.trust.com tak napiste lebo mne to nejde :( :(
frajo102
Expert
Expert

caute dnes mi to znova urobilo co mam robit???? preinstalovat comp nechcem :cry:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Na stranku www.trust.com sa da v pohode pripojit. :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pato83 napísal:Na stranku www.trust.com sa da v pohode pripojit. :)
Bad Request (Invalid Hostname) :)
frajo102
Expert
Expert

no ale co mam urobyt mam na tu mys stiahnut novy driver alebo co...... este som vedel dat pocitac do polohy co bola minuly tyzden len som zabudol ako....
pato83
Addict
Addict

Lord_3D napísal:Bad Request (Invalid Hostname) :)
Co to mate za nepodarene prehliadace :P

to Frajo102: Obnovenie systemu sa nachadza Start > Programy > Prislusenstvo > Systemove nastroje > Obnovenie systemu a tam si das obnovit do casu, kedy vsetko islo ako malo. Inak, ak to robi prave kvoli myske, tak by stalo za to, vyskusat nove ovladace zo stranky.
Prílohy
snapshot1.png
frajo102
Expert
Expert

Uz mi to ide maju nestabilnu stranku ked ti stranka neodpovie za nejaky cas tak prehliadac napise ze neexistuje. Ale mna skor zaujima preco mi to robi a co mam urobyt aby to prestalo.
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

fakt sry za OT, ale bolia ma z toho oci, robIt, nie robYt a aj ine gramaticke chyby tam boli, troska si precitaj co si pisal ;-)
k teme: skus tie nove ovladace, popripade v spravcovi zariadeni pozri ci ti nenaslo nejake konfliktne zariadenie. btw si si isty ze to je mysou? a nepresiel si z ps/2 na usb mys?
frajo102
Expert
Expert

jj presiel... a fakt srry za tie chyby mam trocha stres. ta mys je cez blouethoot ci cez co a stiahol som novy ovladac a zatial nice no uvidime zajtra.
frajo102
Expert
Expert

a neni to jedno ci som presiel z usb na ps ci co? dufam ze je

hmm a este som nieco nasiel neviem ci to s tym suvisi podla mna je to blbost ale radsej sa spitam. No nasiel som ze tato mys je na notebook asi je to jedno co :lol:
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

neviem povedat ci to je jedno, ale malo by byt, to ci si presiel na usb suvidi s tym ze v biose byva nastavenie na povolenie usb zariadeni ako klavesnica, mys, externa napalovacka... ak je to zakazane tak ti moze preto blbnut.
btw edituj jeden prispevok ak nechces basu za spam
pato83
Addict
Addict

Presne tak, je to uplne jedno. Inak instalacia niektorych usb zariadeni musi mat presnu postupnost. Takze si siel presne podla manualu, zapajal zariadenia az ked si to vyziadal program alebo manual? Bo zvykne to robit rozne veci, ak sa to tak nespravi.

P.s: Skus, ci najdes tlacitko UPRAV :!:

EDIT:
frajo102 napísal:no ja som isiel podla manualu ktory bol k tej mysi. A to tlacitko uprav je kde?
To nema nic spolocne s tvojou mysou, ci systemom. :D Ale s tym, ako sa tu prezentujes.
Prílohy
uprav.png
frajo102
Expert
Expert

no ja som isiel podla manualu ktory bol k tej mysi. A to tlacitko uprav je kde?
nezdasa ze je to nejak odveci ja s***m na chyby ja potrebujem helpnut
frajo102
Expert
Expert

no caute bohvie ako ste mi nepomohly.... teda no niektory pomohly tak 2 mozno 3.... vcera som teda odynstaloval stray driver a zo stranky trustu som si stiahol novy..... dnes som zapol comp a zatial bezi bez BSOD.... dufam ze sa z toho zotavil.......
pato83
Addict
Addict

frajo102 napísal:no caute bohvie ako ste mi nepomohly.... teda no niektory pomohly tak 2 mozno 3.... vcera som teda odynstaloval stray driver a zo stranky trustu som si stiahol novy..... dnes som zapol comp a zatial bezi bez BSOD.... dufam ze sa z toho zotavil.......
Vsetci sme nesmierne stastny, ze ti to ide v poriadku. Ale sa pozri, ako z teba bolo treba tahat info o stave, co si robil atd. Myslis, ze bez toho sa da nejake konkretne zavery robit? Bud rad aj za to, co si dostal, bo nabuduce sa nemusis dockat vobec. :x Ako sa hovori, za dobrotu, na zobrotu....
p.s.: Alebo si to skus dat do servisu, mozno sa zbadas, kolko si usetril. A z toho tu nikto ziadny uzitok nema.
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

keby len usetril so servisom, oni by mu nauctovali tazke prachy a pritom by sa problem onedlho opakoval ak nie zhorsil :)
znacne ma irituje jeho pravopis, take obrovske chyby ze sa to az zle cita
a ako vravis ze sme ti nepomohli ked uz asi 4. prispevok radil to co si spravil az teraz. velmi pochybujem ze si vobec skusal ostatne rady... uz sa tesim na k- od teba ;-)
Napísať odpoveď