Mam windows vistu
Blue screen
Blue screen
CAute potrebujem velice surnu pomoc. Vcera som si kupil novu mys (ne pocitac ne zivu):) . Nainstaloval som driver ktory bol k tomu a dnes sa mi z nicoho nic restartoval a ukazala sa mi BLUE SCREEN urcite to poznate. potom sa mi win. znova pustil a potom znova BLUE SCREEN. Po poslednej Bluscreen sa mi spustil znova windows a napisalo mi nieco v tom zmysle ze windows nasiel riesenie a opravil ho. Zatial s obavami cakam ci mi to neuroby znova. Docital som sa ze tieto BLUE SCREEN su z driverov. Keby sa moj problem opakoval co mam urobyt? 
Mam windows vistu
Mam windows vistu
MOC DIKY ludia. dufam ze sa to neobjavi mam z toho strach
. A ked sa niekomu podari pripojit na www.trust.com tak napiste lebo mne to nejde

Na stranku www.trust.com sa da v pohode pripojit. 
Bad Request (Invalid Hostname)pato83 napísal:Na stranku www.trust.com sa da v pohode pripojit.
Co to mate za nepodarene prehliadaceLord_3D napísal:Bad Request (Invalid Hostname)
to Frajo102: Obnovenie systemu sa nachadza Start > Programy > Prislusenstvo > Systemove nastroje > Obnovenie systemu a tam si das obnovit do casu, kedy vsetko islo ako malo. Inak, ak to robi prave kvoli myske, tak by stalo za to, vyskusat nove ovladace zo stranky.
-
Tomika
Expert
- Kontaktovať používateľa:
fakt sry za OT, ale bolia ma z toho oci, robIt, nie robYt a aj ine gramaticke chyby tam boli, troska si precitaj co si pisal 
k teme: skus tie nove ovladace, popripade v spravcovi zariadeni pozri ci ti nenaslo nejake konfliktne zariadenie. btw si si isty ze to je mysou? a nepresiel si z ps/2 na usb mys?
k teme: skus tie nove ovladace, popripade v spravcovi zariadeni pozri ci ti nenaslo nejake konfliktne zariadenie. btw si si isty ze to je mysou? a nepresiel si z ps/2 na usb mys?
Presne tak, je to uplne jedno. Inak instalacia niektorych usb zariadeni musi mat presnu postupnost. Takze si siel presne podla manualu, zapajal zariadenia az ked si to vyziadal program alebo manual? Bo zvykne to robit rozne veci, ak sa to tak nespravi.
P.s: Skus, ci najdes tlacitko UPRAV
EDIT:
Ale s tym, ako sa tu prezentujes.
P.s: Skus, ci najdes tlacitko UPRAV
EDIT:
To nema nic spolocne s tvojou mysou, ci systemom.frajo102 napísal:no ja som isiel podla manualu ktory bol k tej mysi. A to tlacitko uprav je kde?
Vsetci sme nesmierne stastny, ze ti to ide v poriadku. Ale sa pozri, ako z teba bolo treba tahat info o stave, co si robil atd. Myslis, ze bez toho sa da nejake konkretne zavery robit? Bud rad aj za to, co si dostal, bo nabuduce sa nemusis dockat vobec.frajo102 napísal:no caute bohvie ako ste mi nepomohly.... teda no niektory pomohly tak 2 mozno 3.... vcera som teda odynstaloval stray driver a zo stranky trustu som si stiahol novy..... dnes som zapol comp a zatial bezi bez BSOD.... dufam ze sa z toho zotavil.......
p.s.: Alebo si to skus dat do servisu, mozno sa zbadas, kolko si usetril. A z toho tu nikto ziadny uzitok nema.
-
Tomika
Expert
- Kontaktovať používateľa:
keby len usetril so servisom, oni by mu nauctovali tazke prachy a pritom by sa problem onedlho opakoval ak nie zhorsil 
znacne ma irituje jeho pravopis, take obrovske chyby ze sa to az zle cita
a ako vravis ze sme ti nepomohli ked uz asi 4. prispevok radil to co si spravil az teraz. velmi pochybujem ze si vobec skusal ostatne rady... uz sa tesim na k- od teba
znacne ma irituje jeho pravopis, take obrovske chyby ze sa to az zle cita
a ako vravis ze sme ti nepomohli ked uz asi 4. prispevok radil to co si spravil az teraz. velmi pochybujem ze si vobec skusal ostatne rady... uz sa tesim na k- od teba