poriadny gril

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

poriadny gril

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hladam ako hladam, svk e-shopy mi ponukaju akurat vrzgacie voziky na tri klobasky za dva litre. Chystam sa kupit gril co mi vydrzi aj viac ako jednu sezonu, ale nikde ziadny vyber, myslite ze cez net nic? Vie niekto o niecom??
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

chod do baumaxu, ne? :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

neviem ci si ochotny zaplatit az tolko ale myslim ze tento grill je urcite kvalitny a krasne vyzera....este ti mozem zistit znacku jedneho co ma otec na hotely ten je tiez dobry a stal nieco okolo 10k.....ale asi si chcel nieco lacnejsie....
http://www.berghoff.sk/?lid=1&cid=90&start=5
mi-chau
Darca
Darca

10k je na mna moc, fakt 5 by som este dal, ale na margo Baumax - maju tam same take vrzgatka s kolieskami co sa po mesiaci kyvu ako na prveho maja, najradsej by som gril co ma privarene nohy a bez koliesok.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hmmm poriadny gril, ta vide na dost draho, no ja mam nastastie otca ktory sa casto realizuje na chate s kylikom/plynom a uz to bude asi 15 rokov co urobil gril a funguje nam doteraz, skoda len ze tie motorceky su take smejdy :)

Nemam doma ziadnu fotku a na chatu to teraz nepojdem fotit, ale je viacej ucelovy, da sa vselijako polohovat a hlavne je to ze je robeni z dost hrubeho plechu, cize je pevny, aj ked vazi asi 20 kg, no ale to nevadi...

//Mozno otec ma nejake fotky, ale nie je doma, ak pride spytam sa ho a mozno este editnem...

No s kupou kvality ti neviem poradit... ja by som si ani nekupoval, radsej by som si vyhliadol model aky by som chcel a dat si to niekde urobit...
mi-chau
Darca
Darca

Mne je v podstate fuk ci tam bude nieco na otacanie sliepok, potrebujem 4 nohy, liatinovy kotol teflonovy rost a jednu policku na maso a vsetko kurevsky hrube a pevne. Grilujem len ryby, maso a vsakoake klobasky pre deti, sliepky a ine vacsie tvory nechavam polovicke do kuchyne.
//a kde by som si mohol nechat spravit gril, hm?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

mi-chau napísal:kde by som si mohol nechat spravit gril, hm?
Najlepsie ak mas nejakeho znameho, ten by ti to nemal odflaknut a ked nie, tak neviem ci taketo nieco urobi kovac, ono to uz ta cena asi bola nestejno, pretoze aj ti dnes pytaju velke peniaze...
Napísať odpoveď