poriadny gril
poriadny gril
Hladam ako hladam, svk e-shopy mi ponukaju akurat vrzgacie voziky na tri klobasky za dva litre. Chystam sa kupit gril co mi vydrzi aj viac ako jednu sezonu, ale nikde ziadny vyber, myslite ze cez net nic? Vie niekto o niecom??
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci si ochotny zaplatit az tolko ale myslim ze tento grill je urcite kvalitny a krasne vyzera....este ti mozem zistit znacku jedneho co ma otec na hotely ten je tiez dobry a stal nieco okolo 10k.....ale asi si chcel nieco lacnejsie....
http://www.berghoff.sk/?lid=1&cid=90&start=5
http://www.berghoff.sk/?lid=1&cid=90&start=5
hmmm poriadny gril, ta vide na dost draho, no ja mam nastastie otca ktory sa casto realizuje na chate s kylikom/plynom a uz to bude asi 15 rokov co urobil gril a funguje nam doteraz, skoda len ze tie motorceky su take smejdy 
Nemam doma ziadnu fotku a na chatu to teraz nepojdem fotit, ale je viacej ucelovy, da sa vselijako polohovat a hlavne je to ze je robeni z dost hrubeho plechu, cize je pevny, aj ked vazi asi 20 kg, no ale to nevadi...
//Mozno otec ma nejake fotky, ale nie je doma, ak pride spytam sa ho a mozno este editnem...
No s kupou kvality ti neviem poradit... ja by som si ani nekupoval, radsej by som si vyhliadol model aky by som chcel a dat si to niekde urobit...
Nemam doma ziadnu fotku a na chatu to teraz nepojdem fotit, ale je viacej ucelovy, da sa vselijako polohovat a hlavne je to ze je robeni z dost hrubeho plechu, cize je pevny, aj ked vazi asi 20 kg, no ale to nevadi...
//Mozno otec ma nejake fotky, ale nie je doma, ak pride spytam sa ho a mozno este editnem...
No s kupou kvality ti neviem poradit... ja by som si ani nekupoval, radsej by som si vyhliadol model aky by som chcel a dat si to niekde urobit...
Mne je v podstate fuk ci tam bude nieco na otacanie sliepok, potrebujem 4 nohy, liatinovy kotol teflonovy rost a jednu policku na maso a vsetko kurevsky hrube a pevne. Grilujem len ryby, maso a vsakoake klobasky pre deti, sliepky a ine vacsie tvory nechavam polovicke do kuchyne.
//a kde by som si mohol nechat spravit gril, hm?
//a kde by som si mohol nechat spravit gril, hm?