pomaly 18 a nic
-
Murder_Inc
Star
...
nechapem co maju vsetci na tej osemnacke,okrem toho ze si mozes kupovat alkohol a cigarety bez toho ze mas nastane v nohaviciach a tiez ze mas uz nejake tie prava a povinnosti ako obcan.Ziadnu inu vec v tom nevidim napr. nejaku hranicu.Takze tu 18cku neber,ze uz ju mas(teda budes mat) a nieco si tym zameskal,proste zivot ide dalej a ver ze pride este vela prilezitosti ked si to dokonca vynahradis
...
/:btw preco riesite ludsku mentalitu,proste doba je ina ludia...
/:btw preco riesite ludsku mentalitu,proste doba je ina ludia...
ja len chcem dodat toto: priemerny vek prveho sexu na SVK je 18rokov... takze statisticky na kazdeho jedneho 15r cloveka co mal sex pripada jeden 21r... to som dodal len preto lebo 15r sa zvyknu tymto chvalit a preto sa zda ze je ich tak velaJoxxo napísal:Chodím aj na iné fóra a čítal som mnoho príspevkov na túto tému. Veľa dievčat či chlapcov to malo za sebou povedzme v pätnástke ,ale drvivá väčšina dodala aj fakt, že to stálo za hovnoa keby mohli tak s tým určite počkajú, nepoviem kebyže máš 35 ale veď myslím,že budeš mať ešte mnoho príležitostí sa s nejakou "vyspať"
a dalsia pravda: vo svojom okoli poznam strasne vela ludi co prisli o panenstvo az po 18... takze je to uplne normalne
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak, tak..ZitePunkom napísal:Ako to už veľa ľudí spomenulo..je to normálne. Nič si z toho nerob.. Ja som si vravel, že keď príde ten správny čas, tak to budem vedieť. A zatiaľ nič neľutujem..a som veľmi šťastný človek.. Nič to predsa nieje, buď ním aj ty..Na to, že si panic sa vyser.. nie je to o tom "zasunúť", ale o tom, aby si to spravil z lásky a aby si bol šťastný..
UnderOATH_Foxo: chlape, vyser sa na filmy typu Rafťaci a Snowborďaci, v realno živote to ide takto len malokedy
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kazamade, zabudni na americke teenegerske komedie typu American Pie, kde vystrieda za jeden flam 3 holky, toto je holy zivot a taky proste je... niekto zasunie v 15 a niekto az po 20tke.. ale je ten zdrzanlivejsi o to menejcenny...??? ak ti ide o to opichat zensku co najskor, aby si sa citil ako chlapda, tak bez do bordelu, ale ak hladas niekoho, s kym by si travil vsetok svoj volny cas a sprijemnil si ho obcasnym romantickym milovanim, tak si najprv zacni hladat serioznu, milu a inteligentnu dievcinu...
a ak ju najdes, tak sa do toho nehrn, bo si to poseres este skor, ako omocis kolibrika...pockaj, kym bude ona pripravena ...takze LOVU ZDAR ... 
ty si este panic, ze?...tebe sa asi nestalo, ze ti priatelka povedala, ze uz je pripravena...a ak ano a tu poslednu vetu myslis vazne, tak je to s tebou dost biedneTempus7 napísal:To je v pohode, radsej s laskou ako s k****u. Aj ked nie zase kazda co da je stetka!!! To len ta co za vami pride a sama o to ziada......![]()
mimochodom neprehanate to poniektori trochu s tymi k*rvami?...neviem preco ked niekto ma prvy sex v 15, musi znamenat, ze o to prisiel s k*rvou...
skus brat zeny nie ako k*rvy s par osobami, ktore stoja za vztah, ale ako zeny kde urcite percento tvoria k*rvy...svet je razom krajsi a dostanes aj realnejsi pohlad na vec...
-
NuSuey
Professional
ja zasnem
fakt som netusil ze sa najde tolko inteligentnych ludi pokope
vidim to rovnako
13tky ktore sa chcu pretekat v tom ktora sa so svojim chlapcekom vyspi, piatika a riesenie sa s kazdym druhym .. nechutne..
samozrejme clovek sa zamysli, mam uz "tolko a tolko rokov" a stale nic?
no proste asi nebola ta spravna deva v zivote, nebola ta spravna situacia..
je zivot cloveka pre to menej-cennejsi? nie.. zijes plnohodnotne
svet je skazeny, pricom sa privela ludom uz zda ze ta skazenost je nieco normalne -
gangy-ho postoj ma najviac zaujal, kedze ma prekvapil v dobrom
tak by sa mal zachovat mysliaci clovek, neznasilnovat cas a prilezitosti.. nechat to - nech to plynie ako ma ..
vidim to rovnako
13tky ktore sa chcu pretekat v tom ktora sa so svojim chlapcekom vyspi, piatika a riesenie sa s kazdym druhym .. nechutne..
samozrejme clovek sa zamysli, mam uz "tolko a tolko rokov" a stale nic?
no proste asi nebola ta spravna deva v zivote, nebola ta spravna situacia..
je zivot cloveka pre to menej-cennejsi? nie.. zijes plnohodnotne
svet je skazeny, pricom sa privela ludom uz zda ze ta skazenost je nieco normalne -
gangy-ho postoj ma najviac zaujal, kedze ma prekvapil v dobrom
-
RoQa
Darca
v kolkych rokoch to bolo prvý krát ?kupo napísal:ja len chcem dodat toto: priemerny vek prveho sexu na SVK je 18rokov... takze statisticky na kazdeho jedneho 15r cloveka co mal sex pripada jeden 21r... to som dodal len preto lebo 15r sa zvyknu tymto chvalit a preto sa zda ze je ich tak vela
a dalsia pravda: vo svojom okoli poznam strasne vela ludi co prisli o panenstvo az po 18... takze je to uplne normalne
13
2% [ 4 ]
14
5% [ 10 ]
15
8% [ 15 ]
16
16% [ 29 ]
17
8% [ 15 ]
18
10% [ 19 ]