pomaly 18 a nic

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

So sexom v utlom veku je to ako s mydlom, vysvetli decku ze aj ked to vonia, chut bude stat za hovno...
komentujem aspon 90% pripadov
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Ja mam dokonca 20 a nic. Vobec si z toho velku hlavu nerobim. Podla mna, ked cakas na ozajstnu lasku a chces to mat z lasky, tak si to o to viac uzijes a vychutnas ako keby si mal strelit prvu, co sa ti do cesty postavi. Ja sa riadim aj tymto: Vyčkej času jako husa klasu. 8)
RnT
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa RnT »

nechapem co maju vsetci na tej osemnacke,okrem toho ze si mozes kupovat alkohol a cigarety bez toho ze mas nastane v nohaviciach a tiez ze mas uz nejake tie prava a povinnosti ako obcan.Ziadnu inu vec v tom nevidim napr. nejaku hranicu.Takze tu 18cku neber,ze uz ju mas(teda budes mat) a nieco si tym zameskal,proste zivot ide dalej a ver ze pride este vela prilezitosti ked si to dokonca vynahradis :wink: ...

/:btw preco riesite ludsku mentalitu,proste doba je ina ludia...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Joxxo napísal:Chodím aj na iné fóra a čítal som mnoho príspevkov na túto tému. Veľa dievčat či chlapcov to malo za sebou povedzme v pätnástke ,ale drvivá väčšina dodala aj fakt, že to stálo za hovno :idea: a keby mohli tak s tým určite počkajú, nepoviem kebyže máš 35 ale veď myslím,že budeš mať ešte mnoho príležitostí sa s nejakou "vyspať"
ja len chcem dodat toto: priemerny vek prveho sexu na SVK je 18rokov... takze statisticky na kazdeho jedneho 15r cloveka co mal sex pripada jeden 21r... to som dodal len preto lebo 15r sa zvyknu tymto chvalit a preto sa zda ze je ich tak vela :)
a dalsia pravda: vo svojom okoli poznam strasne vela ludi co prisli o panenstvo az po 18... takze je to uplne normalne
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ZitePunkom napísal:Ako to už veľa ľudí spomenulo..je to normálne. Nič si z toho nerob.. Ja som si vravel, že keď príde ten správny čas, tak to budem vedieť. A zatiaľ nič neľutujem..a som veľmi šťastný človek.. Nič to predsa nieje, buď ním aj ty.. :) Na to, že si panic sa vyser.. nie je to o tom "zasunúť", ale o tom, aby si to spravil z lásky a aby si bol šťastný.. :)
tak, tak..
UnderOATH_Foxo: chlape, vyser sa na filmy typu Rafťaci a Snowborďaci, v realno živote to ide takto len malokedy :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

a co ako? :D aj ja mamza 3 mesiace 18 :D a nesere ma tento problem...
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

To je v pohode, radsej s laskou ako s k****u. Aj ked nie zase kazda co da je stetka!!! To len ta co za vami pride a sama o to ziada...... :wink: :D
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

UnderOATH_Foxo : myslim,ze asi pozeras vela filmov o tom,ako sa v nich chalani snazia prist o panictvo. Svet sa netoci len o tom,ze po 18-tke uz musis mat 1.sex za sebou,lebo inak by si bol "iny". V tomto nie je dobre, ak pozeras na inych,potom by si mohol vela veci olutovat :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Take filmi ako tu boli spominane,,,sice sa to dobre pozera. Ale bohuzial potom tu mame 20rocne dievcata ktore maju 5 rocnych synov..mame tu chalanov ktori si myslia ze su daco menej kedze nemali holku v posteli....toto nieje dobre
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Kazamade, zabudni na americke teenegerske komedie typu American Pie, kde vystrieda za jeden flam 3 holky, toto je holy zivot a taky proste je... niekto zasunie v 15 a niekto az po 20tke.. ale je ten zdrzanlivejsi o to menejcenny...??? ak ti ide o to opichat zensku co najskor, aby si sa citil ako chlapda, tak bez do bordelu, ale ak hladas niekoho, s kym by si travil vsetok svoj volny cas a sprijemnil si ho obcasnym romantickym milovanim, tak si najprv zacni hladat serioznu, milu a inteligentnu dievcinu...;) a ak ju najdes, tak sa do toho nehrn, bo si to poseres este skor, ako omocis kolibrika...pockaj, kym bude ona pripravena ...takze LOVU ZDAR ... :mafia:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Tempus7 napísal:To je v pohode, radsej s laskou ako s k****u. Aj ked nie zase kazda co da je stetka!!! To len ta co za vami pride a sama o to ziada...... :wink: :D
ty si este panic, ze?...tebe sa asi nestalo, ze ti priatelka povedala, ze uz je pripravena...a ak ano a tu poslednu vetu myslis vazne, tak je to s tebou dost biedne

mimochodom neprehanate to poniektori trochu s tymi k*rvami?...neviem preco ked niekto ma prvy sex v 15, musi znamenat, ze o to prisiel s k*rvou...
skus brat zeny nie ako k*rvy s par osobami, ktore stoja za vztah, ale ako zeny kde urcite percento tvoria k*rvy...svet je razom krajsi a dostanes aj realnejsi pohlad na vec...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ja zasnem :) fakt som netusil ze sa najde tolko inteligentnych ludi pokope :)

vidim to rovnako :)

13tky ktore sa chcu pretekat v tom ktora sa so svojim chlapcekom vyspi, piatika a riesenie sa s kazdym druhym .. nechutne..

samozrejme clovek sa zamysli, mam uz "tolko a tolko rokov" a stale nic?
no proste asi nebola ta spravna deva v zivote, nebola ta spravna situacia..

je zivot cloveka pre to menej-cennejsi? nie.. zijes plnohodnotne :)

svet je skazeny, pricom sa privela ludom uz zda ze ta skazenost je nieco normalne -

gangy-ho postoj ma najviac zaujal, kedze ma prekvapil v dobrom :) tak by sa mal zachovat mysliaci clovek, neznasilnovat cas a prilezitosti.. nechat to - nech to plynie ako ma ..
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Aiden napísal: a ak ano a tu poslednu vetu myslis vazne, tak je to s tebou dost biedne
Ja som hovoril o nočnej známosti, no a prečo je to so mnou také biedne?
svet je razom krajsi a dostanes aj realnejsi pohlad na vec...
Chlapče, neviem kde ty žiješ :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

kupo napísal:ja len chcem dodat toto: priemerny vek prveho sexu na SVK je 18rokov... takze statisticky na kazdeho jedneho 15r cloveka co mal sex pripada jeden 21r... to som dodal len preto lebo 15r sa zvyknu tymto chvalit a preto sa zda ze je ich tak vela :)
a dalsia pravda: vo svojom okoli poznam strasne vela ludi co prisli o panenstvo az po 18... takze je to uplne normalne
v kolkych rokoch to bolo prvý krát ?

13
2% [ 4 ]
14
5% [ 10 ]
15
8% [ 15 ]
16
16% [ 29 ]
17
8% [ 15 ]
18
10% [ 19 ]
19
8% [ 15 ]
20
4% [ 8 ]
este neskor
3% [ 7 ]
este som panic/panna
32% [ 58 ]

Celkom hlasov : 180

Cerpal som z nemenovaneho fora ... :P , myslim , ze ta hranica sa posuva coraz viac ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Výborná téma na flame. A v najlepšom treba prestať. Odpovedí si dostal dosť, tému zamykám.
Čo sa týka otázky, je to normálne. Ja som o poctivosť prišiel ako 18 ročný a žijem.
Zamknuté