HELP!! stratil som ŠPZ súrne
-
her_cool_ass
Medium Expert
HELP!! stratil som ŠPZ súrne
caffte ludia...podarilo sa mi vytratit abo mi niekto potiahol prednu SPZtku....este som to na policiu nehlasil, ale cel by som si ist uz stredu po nove znacky...neviete mi povedat nejaky postup nech nie som blby? mam najprv ist na kopciansku pre znacky a potom volat do lizingovky a poistovne ci naopak? a tie znacky budu stat tolko co nove? budem platit aj nieco lizingovke a poistovni? diky moc za skoru odpoved 
hm asi najjednoduchsie by bolo povedat ze ti ich ukradli - i ked si tym pridas kus vybavovaciek - ale myslim ze usetris money. Riesil by som to telefonatom na 158 alebo osobne nastevou na policii /len nechod tym autom - mohlo by ta to stat 500-1000sk ze nemas SPZ/ - oni ta uz nasmeruju.
s tymi telefonatmi to mas jedno - budes musiet nahlasit zmenu SPZ aj tam aj tam...
s tymi telefonatmi to mas jedno - budes musiet nahlasit zmenu SPZ aj tam aj tam...
-
her_cool_ass
Medium Expert
no bol som to akurat nahlasit nech mi daju potvrdenie nech mozem mat nove znacky..povedal som ze mi ich slohli, oni mi povedali ze ked mi ich slohli tak to bude nadlho a ajtak naklady budu take iste ako za stratu, tak som nahlasil stratu a dali mi potvrdenie...a vraj do poistovne to ani netreba hlasit, staci ked vyprsi poistka a novu si uz dam s novou SPZ...len kua s tou lizingovkou neviem ako to je...poslu mi novy kalendar? ci budem platit auto na starych SPZ?
-
her_cool_ass
Medium Expert
-
her_cool_ass
Medium Expert
Jop, stalo sa kolegovi ze mu udrbali na kupalisku prednu znacku a potom mu prislo predvolanie, lebo kusok odtial tankovali na jeho SPZ za nejakych 200€ do kamionaIng. FijoK napísal:dobre, ze si to bol nahlasit, pretoze toto kradnutie SPZtiek casto vyuzivaju zlodeji na cerpacich staniciach. tebe ukradnu SPZ, idu natankovat, odidu bez zaplatenia a na kamere je tvoja SPZ...
pri strate si uz podla noveho zakona mozes dat spravit novu jednu znacku ale ze vraj to stoji viacej ako nove dveShark NX napísal:Pri odcudzeni alebo strate sa davaju uplne nove cisla ...
Tzn obe znacky idu nove ...
btw bez prednej znacky sa da jazdit bez problemov povinna je len zadna
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mozno v Californii, ale na slovensku urcite nie. Uz len z jedneho prosteho dovodu: radar foti z preduGajdy napísal: btw bez prednej znacky sa da jazdit bez problemov povinna je len zadna
No a? Este aj usetrisTripmaster napísal:Mozno v Californii, ale na slovensku urcite nie. Uz len z jedneho prosteho dovodu: radar foti z predu
mne to vravela sesternica ta to ma zase od policajta ze podla noveho anoTripmaster napísal:Mozno v Californii, ale na slovensku urcite nie. Uz len z jedneho prosteho dovodu: radar foti z predu
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kamoš tiež stratil ŠPZ. Hneď ako to zistil šiel na políciu to oznámiť. Spýtali sa ho, či nevie na akej trase ju stratil a kedy, vedel. Vypísali mu papier o strate a hotovo šiel domov. Povedali mu, že ak sa nájde tak mu dajú vedieť. Potom asi mesiac jazdil bez prednej ŠPZ. Raz sme šli spolu a zastavili nás policajti (klasika kontrola, fúkanie, atď.), spýtali sa ho prečo nemá prednú ŠPZ vravel im, že ju stratil, ukázal im aj ten papier a všetko bolo OK, žiadne problémy. Po mesiaci sa mu ozvali, že ŠPZ našli. Bola síce trošku zdeformovaná, asi po nej prešlo nejaké auto 
podobny problem
ukradli mi spz ale auto je uz na suciastky:D mam ale papiere aj naky stitok s cislom motora.da sa auto nejako odhlasit bez spz?lebo ked nahlasim kradez spz aby mi nedali nove,nemal by som ich kam dat a nechcem minut ani euro...
popripade keby som si bol isty ze spz su znicene a poistku mam odhlasenu treba vobec odhlasit auto z evidencie?
vopred dik za radu
popripade keby som si bol isty ze spz su znicene a poistku mam odhlasenu treba vobec odhlasit auto z evidencie?
vopred dik za radu