dsl modem GLITEL GT318RI
dsl modem GLITEL GT318RI
zdravim potreboval by som navod ako zadam nasmerovanie portov v modeme kde co a ako zapisat aby som bol aktiv,
hladal som to tu ale nejak som to nenasel..
dekuji.
hladal som to tu ale nejak som to nenasel..
dekuji.
dekuji moc, ale glitel tam nie jeIndigo napísal:http://www.portforward.com/
Toto je obsiazna stranka kde najdes snad vsetko. Imho topic lock
ano chcem to na utorent su tam prednastavitelne porty na hry tak som si vybral jednu z nich a ide to. tak teraz ako co je lepsie? automatika abo manual??k6 napísal:Pokial to chces napr. na torrenty, tak v torrent klientovi povol uPnP port mapping a mas po problemoch - vsetko sa nastavi samo a nemusis sa v nastaveniach modemu vobec hrabat.
V domacich podmienkach automatika - spomenute uPnP. Nemusis sa o nic starat, uTorrent si po spusteni porty na modeme sam otvori a po ukonceni aplikacie ich zasa pekne sam zavrie. Vo firemnych sietach je uPnP pomerne nebezpecna zloba, doma je to ale idealne. Sam to pouzivam uz dost dlho a bez problemov. Natvrdo otvorene porty mozu byt do istej miery nevyhodou - su otvorene stale. Na druhej strane, pokial ich vies otvorit natvrdo, aj tak nemas co pokazit.
aha takze tak no dobre vediet ja to skusim dat automatic a uvidim ked to pojde necham tak...a to DHT mas open abo off???co je lepsie?? to zahlcuje linku a pak sa pomali otvaraju stranky?k6 napísal:V domacich podmienkach automatika - spomenute uPnP. Nemusis sa o nic starat, uTorrent si po spusteni porty na modeme sam otvori a po ukonceni aplikacie ich zasa pekne sam zavrie. Vo firemnych sietach je uPnP pomerne nebezpecna zloba, doma je to ale idealne. Sam to pouzivam uz dost dlho a bez problemov. Natvrdo otvorene porty mozu byt do istej miery nevyhodou - su otvorene stale. Na druhej strane, pokial ich vies otvorit natvrdo, aj tak nemas co pokazit.
DHT je nieco uplne ine... Ak sa Ti nedaju otvarat stranky, tak si obmedz pocet pripojeni a rychlost. DHT je na vacsine trackerov zakazane.Relic napísal:aha takze tak no dobre vediet ja to skusim dat automatic a uvidim ked to pojde necham tak...a to DHT mas open abo off???co je lepsie?? to zahlcuje linku a pak sa pomali otvaraju stranky?