dsl modem GLITEL GT318RI

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Relic
Amateur
Amateur

dsl modem GLITEL GT318RI

Príspevok od používateľa Relic »

zdravim potreboval by som navod ako zadam nasmerovanie portov v modeme kde co a ako zapisat aby som bol aktiv,
hladal som to tu ale nejak som to nenasel..

dekuji.
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

http://www.portforward.com/

Toto je obsiazna stranka kde najdes snad vsetko. Imho topic lock :)
Relic
Amateur
Amateur

Indigo napísal:http://www.portforward.com/

Toto je obsiazna stranka kde najdes snad vsetko. Imho topic lock :)
dekuji moc, ale glitel tam nie je :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pokial to chces napr. na torrenty, tak v torrent klientovi povol uPnP port mapping a mas po problemoch - vsetko sa nastavi samo a nemusis sa v nastaveniach modemu vobec hrabat.
Relic
Amateur
Amateur

k6 napísal:Pokial to chces napr. na torrenty, tak v torrent klientovi povol uPnP port mapping a mas po problemoch - vsetko sa nastavi samo a nemusis sa v nastaveniach modemu vobec hrabat.
ano chcem to na utorent su tam prednastavitelne porty na hry tak som si vybral jednu z nich a ide to. tak teraz ako co je lepsie? automatika abo manual?? :roll:
k6
VIP
VIP

V domacich podmienkach automatika - spomenute uPnP. Nemusis sa o nic starat, uTorrent si po spusteni porty na modeme sam otvori a po ukonceni aplikacie ich zasa pekne sam zavrie. Vo firemnych sietach je uPnP pomerne nebezpecna zloba, doma je to ale idealne. Sam to pouzivam uz dost dlho a bez problemov. Natvrdo otvorene porty mozu byt do istej miery nevyhodou - su otvorene stale. Na druhej strane, pokial ich vies otvorit natvrdo, aj tak nemas co pokazit.
Relic
Amateur
Amateur

k6 napísal:V domacich podmienkach automatika - spomenute uPnP. Nemusis sa o nic starat, uTorrent si po spusteni porty na modeme sam otvori a po ukonceni aplikacie ich zasa pekne sam zavrie. Vo firemnych sietach je uPnP pomerne nebezpecna zloba, doma je to ale idealne. Sam to pouzivam uz dost dlho a bez problemov. Natvrdo otvorene porty mozu byt do istej miery nevyhodou - su otvorene stale. Na druhej strane, pokial ich vies otvorit natvrdo, aj tak nemas co pokazit.
aha takze tak no dobre vediet ja to skusim dat automatic a uvidim ked to pojde necham tak...a to DHT mas open abo off???co je lepsie?? to zahlcuje linku a pak sa pomali otvaraju stranky?
k6
VIP
VIP

Relic napísal:aha takze tak no dobre vediet ja to skusim dat automatic a uvidim ked to pojde necham tak...a to DHT mas open abo off???co je lepsie?? to zahlcuje linku a pak sa pomali otvaraju stranky?
DHT je nieco uplne ine... Ak sa Ti nedaju otvarat stranky, tak si obmedz pocet pripojeni a rychlost. DHT je na vacsine trackerov zakazane.
Relic
Amateur
Amateur

k6 napísal:DHT je nieco uplne ine... Ak sa Ti nedaju otvarat stranky, tak si obmedz pocet pripojeni a rychlost. DHT je na vacsine trackerov zakazane.
ne praveze mam teraz tento modem novy a slape to lepsie ako s microcomom AD2651 tam so mal max pocet vse spojeni 90,55 a 4 kolko je tak ideal??
Napísať odpoveď