Čo si o tom myslíte?
-
qwerty-xyz
neda mi nereagovat,ak to beriete ako spam sorrka Ale mna veta ze v dnesnej dobe je vsetko normalne strasne stve lebo je to pravda a par ludi ako ja co sa drzi akych takych zasad a pravidiel je DIVNYCH alebo nenormalnych. Pretoze napr toto ze 15 rocnu sundava 33 rocny chlap je normaaaalne. To ze frajerka podvadza frajera je normaaaalne, to ze spolu spia 13-14 rocne deti je normalne, To ze niekto natoci ako upaluje macku je normalne--pre toho chlapca--brm napísal:V dnešnej dobe je všetko normálne..
..darmo budeme teoretizovať, keď nepoznáme skutočné okolnosti, o čom ten vzťah je.. či len o sexe a peniazoch alebo je tam aj niečo viac..
//5555. príspevok..
Tak si pripadam ze za chvilu sa tu budeme vsetci beztrestne strielat pretoze to bude normalne....
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
To ze frajerka podvadza frajera sice nieje normalne, ale je to od toho, ako to ma partner medzi partnerom zariadene. Poznam takych ktorym nevadi ze sa vyspia s inou a kludne o tom povedia partnerke. Toto je podlamna nie az take normalne, ale stava sa. A to ze deti spia spolu ked maju 13-14 rokov: A co je na tom zle?! Nech to robia ked chcu... Mne osobne to vobec neprekazaqwerty-xyz napísal: To ze frajerka podvadza frajera je normaaaalne, to ze spolu spia 13-14 rocne deti je normalne
Re: Čo si o tom myslíte?
Ano namyslena a snobska je strasne . . . Kazdemu ukazuje co ma nove atd.xivo napísal:Totlálne rozmaznané bohaté detsko ktore od radosti (z nudy) nevie čo má ...
No ale mne to pripada trocha chore vsak je nato primlada . . .
-
Sagittarius
Guru
Re: Čo si o tom myslíte?
No nie je to normálne, ale ty s tým nič neurobíš.Ianek napísal:Mám kamarátku na ktorej mi veľmi záleží , má 15 rokov a spáva s 33 ročným . . .
Čo si o tom myslíte je to normálne?
-
Stoporko
VIP
svet pár slušných ľudí nezachráni, môžme len dúfať, že zmeníme tých okolo sebaqwerty-xyz napísal:neda mi nereagovat....
k téme: Nedávaj od nej ruky preč. Viem že píšem presný opak ako vravia ostatní, ale podľa vlastnej skúsenosti, kedy jedna kamoška brala P-čko, mala v láske čiernu mágiu, spala s jedným a ľúbila iného... a teraz sa dáva do poriadku. Stále som bol jej priateľom, ktorý ju bol ochotný hockedy vypočuť a pomôcť. Už len tým že ťa pozná a ty máš iné hodnoty, ju meníš. Málo, pomaly, ale určite. A takí ano ona sa nezmenia inak ako fackou od života. Začínajúc nechceným bábom až po...nechcem ani myslieť. Ty len dúfaj aby to bolo čo najmiernejšie a stoj pri nej.
Priatelia stoja pri nás, keď ostatní odchádzajú.
-
Stoporko
VIP
Zavulon: dobrý nick, poznáš Noční Hlídka?
či ho to ovplyvní...myslíš jej správanie? myslím že nie, lebo inak by sem nepísal, ale šiel na mrd-párty s nimi. Alebo ako ho ovplyvní jej nevyhnutný pád? Závisí od toho ako sa k tomu postaví. Ak zvesí hlavu a bude plakať, že teraz už nič, ja úbohý malý červ...tak už len zakopať sa. Treba holku poľutovať, po rameni pohladiť a povedať jej kde spravila chybu.
či ho to ovplyvní...myslíš jej správanie? myslím že nie, lebo inak by sem nepísal, ale šiel na mrd-párty s nimi. Alebo ako ho ovplyvní jej nevyhnutný pád? Závisí od toho ako sa k tomu postaví. Ak zvesí hlavu a bude plakať, že teraz už nič, ja úbohý malý červ...tak už len zakopať sa. Treba holku poľutovať, po rameni pohladiť a povedať jej kde spravila chybu.
To sa uz podla mna neda ja sa nanu ani divat nemozem ona mi pripada trochu priblba zato ze ked bola chora nosil jej ovocie ten 33 rocny a potom mu dala v sprche len preto ze bol nanu mily, bohaty a dost asi aj znamy . . .Stoporko napísal:svet pár slušných ľudí nezachráni, môžme len dúfať, že zmeníme tých okolo seba![]()
stoj pri nej.
-
Sagittarius
Guru
ale vacsinou sa stava, ze ked babe, ktora zije vo svojom pseudo-stasti, povies, ze to co robi nieje dobre,alebo nema sancu dobre skoncit vynada ti do bescitnych hajzlov a nebude sa s tebou bavit, lebo v jej ociach budes ten co jej chce zobrat stastie.Stoporko napísal:...
takze, na mieste autora temy by som sa dotycnej opytal, preco to robi a ci si mysli, ze je to tak spravne a ze ci je stastna. ak ano nechal by som to tak.
//inak, vacsina bab si v 15tich potrebuju dokazat, ze su dospele preto chodia s ovela starsim. tento tred bud opadne, alebo zotrva.
a ja som nadával mojej ,že flirtuje s 25 ročnými pri tomto veku... no vidím,že je na tom ešte dobre...
poviem ti tieto deti sú nepoučiteľné,často nepomôže ani sklamanie s takým 33 ročným človekom... proste pôjde na dalšieho...
poviem ti kašli na takého človeka,ja som to dokázal a už sa tak netrápim....
poviem ti tieto deti sú nepoučiteľné,často nepomôže ani sklamanie s takým 33 ročným človekom... proste pôjde na dalšieho...
poviem ti kašli na takého človeka,ja som to dokázal a už sa tak netrápim....
-
midnight_man
Guru