Čo si o tom myslíte?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

keby dala aspon rovesnikom, takto je nielen ze stetka, ale aj sebecka stetka ...to uz radsej len stetka
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

brm napísal:V dnešnej dobe je všetko normálne..

..darmo budeme teoretizovať, keď nepoznáme skutočné okolnosti, o čom ten vzťah je.. či len o sexe a peniazoch alebo je tam aj niečo viac..

//5555. príspevok.. :aasmile3:
neda mi nereagovat,ak to beriete ako spam sorrka Ale mna veta ze v dnesnej dobe je vsetko normalne strasne stve lebo je to pravda a par ludi ako ja co sa drzi akych takych zasad a pravidiel je DIVNYCH alebo nenormalnych. Pretoze napr toto ze 15 rocnu sundava 33 rocny chlap je normaaaalne. To ze frajerka podvadza frajera je normaaaalne, to ze spolu spia 13-14 rocne deti je normalne, To ze niekto natoci ako upaluje macku je normalne--pre toho chlapca--
Tak si pripadam ze za chvilu sa tu budeme vsetci beztrestne strielat pretoze to bude normalne....
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

qwerty-xyz napísal: To ze frajerka podvadza frajera je normaaaalne, to ze spolu spia 13-14 rocne deti je normalne
To ze frajerka podvadza frajera sice nieje normalne, ale je to od toho, ako to ma partner medzi partnerom zariadene. Poznam takych ktorym nevadi ze sa vyspia s inou a kludne o tom povedia partnerke. Toto je podlamna nie az take normalne, ale stava sa. A to ze deti spia spolu ked maju 13-14 rokov: A co je na tom zle?! Nech to robia ked chcu... Mne osobne to vobec neprekaza :)
Ianek
Amateur
Amateur

Re: Čo si o tom myslíte?

Príspevok od používateľa Ianek »

xivo napísal:Totlálne rozmaznané bohaté detsko ktore od radosti (z nudy) nevie čo má ...
Ano namyslena a snobska je strasne . . . Kazdemu ukazuje co ma nove atd.
No ale mne to pripada trocha chore vsak je nato primlada . . .
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Zamysli sa už len nad tým,že mala okrem 33 ročného aj 30 ročného chlapa.Preboha veď teoreticky by to mohol byť aj jej otec :smt078 a jej rodičia o tom nevedia??Ako nikto im to nepovedal čo ich dcéra vystrája? :shock:
Ianek
Amateur
Amateur

Nie nic . . . Vie zrejme dobre klamat ked otec neni doma tak vecer si v pohode vyrazi inac otcovi ocividne hovori ze sa ide stretnut s kamosom . . .
Mame je to skor jedno este ju v tom aj podpori ale keby vedela co robi . . .
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Čo si o tom myslíte?

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ianek napísal:Mám kamarátku na ktorej mi veľmi záleží , má 15 rokov a spáva s 33 ročným . . .
Čo si o tom myslíte je to normálne?
No nie je to normálne, ale ty s tým nič neurobíš. :( ... Len na margo toho u nás na strednej spávala žiačka s profesorom (16 a 39) a moja bývalá spolužiačka údajne aj s ešte staršími... ale toto vôbec nezľahčuje celú vec...ja by som sa však vyhol vulgárnym výrazom na adresu tvojej kamarátky...a poradiť ti môžem naozaj len jedno: RUKY PREČ!!! lebo to nielen, že nie je normálne, ale ani bežné...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwerty-xyz napísal:neda mi nereagovat....
svet pár slušných ľudí nezachráni, môžme len dúfať, že zmeníme tých okolo seba :wink:

k téme: Nedávaj od nej ruky preč. Viem že píšem presný opak ako vravia ostatní, ale podľa vlastnej skúsenosti, kedy jedna kamoška brala P-čko, mala v láske čiernu mágiu, spala s jedným a ľúbila iného... a teraz sa dáva do poriadku. Stále som bol jej priateľom, ktorý ju bol ochotný hockedy vypočuť a pomôcť. Už len tým že ťa pozná a ty máš iné hodnoty, ju meníš. Málo, pomaly, ale určite. A takí ano ona sa nezmenia inak ako fackou od života. Začínajúc nechceným bábom až po...nechcem ani myslieť. Ty len dúfaj aby to bolo čo najmiernejšie a stoj pri nej.

Priatelia stoja pri nás, keď ostatní odchádzajú. :)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Stoporko napísal:....
Ale zasluzi si to ? Ona rozmaznane snobske decko... ?
Co ked ho to ovplyvni...zasiahne mu to do skoly..atd ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Zavulon: dobrý nick, poznáš Noční Hlídka?
či ho to ovplyvní...myslíš jej správanie? myslím že nie, lebo inak by sem nepísal, ale šiel na mrd-párty s nimi. Alebo ako ho ovplyvní jej nevyhnutný pád? Závisí od toho ako sa k tomu postaví. Ak zvesí hlavu a bude plakať, že teraz už nič, ja úbohý malý červ...tak už len zakopať sa. Treba holku poľutovať, po rameni pohladiť a povedať jej kde spravila chybu.
Ianek
Amateur
Amateur

Stoporko napísal:svet pár slušných ľudí nezachráni, môžme len dúfať, že zmeníme tých okolo seba :wink:

stoj pri nej.
To sa uz podla mna neda ja sa nanu ani divat nemozem ona mi pripada trochu priblba zato ze ked bola chora nosil jej ovocie ten 33 rocny a potom mu dala v sprche len preto ze bol nanu mily, bohaty a dost asi aj znamy . . .
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Troška sa poopravím. :) Ruky preč ako od baby áno, ako od kamarátky nie... a mám taký pocit, keď je ten človek dosť známy(síce neviem ako to presne myslíš), tak keď sa to prevalí, on zdúchne...a vtedy sa dievča možno uvedomí...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

co fuka ta holka? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Stoporko napísal:...
ale vacsinou sa stava, ze ked babe, ktora zije vo svojom pseudo-stasti, povies, ze to co robi nieje dobre,alebo nema sancu dobre skoncit vynada ti do bescitnych hajzlov a nebude sa s tebou bavit, lebo v jej ociach budes ten co jej chce zobrat stastie.
takze, na mieste autora temy by som sa dotycnej opytal, preco to robi a ci si mysli, ze je to tak spravne a ze ci je stastna. ak ano nechal by som to tak.
//inak, vacsina bab si v 15tich potrebuju dokazat, ze su dospele preto chodia s ovela starsim. tento tred bud opadne, alebo zotrva.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ak by mal 15 rocny 33 rocnu, tak by bol Borec.
Ale ak ma 15 rocna 33 rocneho, tak je to kur*a.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

posli ju do pčka kolko krat som urobil pre babu ktora ma predtim zranila nejaku dobru vec? a kolko krat ma potom zase podje*ala? najdi si inu sak ona si to raz uvedomi ale to uz bude prenu neskoro
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

a ja som nadával mojej ,že flirtuje s 25 ročnými pri tomto veku... no vidím,že je na tom ešte dobre...
poviem ti tieto deti sú nepoučiteľné,často nepomôže ani sklamanie s takým 33 ročným človekom... proste pôjde na dalšieho...

poviem ti kašli na takého človeka,ja som to dokázal a už sa tak netrápim....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Martin44 napísal:Ak by mal 15 rocny 33 rocnu, tak by bol Borec.
.
taky pripad nepoznam...nepoznam ani 15-20 ...dievcata su v tomto smere "rozumne"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mlade masko je totiz vyhoda len u zien. Vraj.
Ianek
Amateur
Amateur

Velmi si cenim ako reagujete na tuto temu aj za vase nazori . . . :-)
Je to smutne ale tak mna uz nezaujima proste pytal som sa jej ze preco to robi vsak mohol by byt jej otec ale ona mi zhubovala ze som sprosty atd. nemam slov nato
Napísať odpoveď