chyba na strane prijimaca chyba je v download managery, nemozes urobit klik-> download with flashget (napriklad)
musis si pekne poctivo kliknut na stiahnut
JJ, tak ako napisali predo mnou. Chyba je na tvojej strane, asi mas nastavene predvolene stahovanie download managerom a ten sa snazi ulozit subor download.php, takze to musis zmenit. Alebo ak to nechces menit, tak klikni na odkaz pravym tlacitkom a daj Ulozit ciel ako, vtedy to normalne ulozi.
..mne to robilo vzdy, ked som si reinstallol xpecka, potom som zistil, ze je dobre zvolit inu alternativu explorera, lebo MSIE si robil co chcel. Raz tahal normalne, niekedy stiahol len "download.php". Napr v Opere, firefoxe sa ti to nemoze stat.
a kobalt tam ma uplne iny avatar ako sa mu zobrazuje pre jeho prispevkoch....
v tej sekci spravcovia ma tucniaka a pri prispevkoch nejaku peknu je*acku ...
more keby si tu babu videl real ta sa zgrcias - kobalt to proste vie s photoshopom No ale k tvojmu problemu len tolko ze stranka staff.php ma avatarov zadanych manualne a netahaju sa na ne odkazy z databazy.
Problem s modom Staff Page alebo ako sa vlastne vola bol pri generovani, problemy mali aj ine fora a tak som radsej ten mod prerobil a rucne menim udaje. Pri nacitavani z MySQL... trvalo aj 30 sekund natiahnutie stranky co bol prilis dlhy cas, takze som to spravil takto.
teraz som si vsimol ze je nejaka zaujimava chyba v Activity mode...
ak si dam zoradit hry (napr. podla toho kolko krat boli hrane) ukaze moje meno ako drzitela trofeje aj v hrach v ktorych trofej nemam.
ja viem ze je to blbost ale chyba je chyba