aDSL od T-comu
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no tak neni zly napad to by som bral aj ja ale tak to by sme sa nacakali kim by t-com natiahol opto kablee... to je len krasny sen a nie skutocnost..ST1 napísal:radsej by som prijal natahanie po celej SK opto kabel, a potom by mohli zvysovat az pokial by nam kompi stacili f tom je ich najvacsi problem a brzda zaroven.
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic???
)
jedina vycitka k tomu uploadu: chce to aspon 512 to fakt troska prepiskli....
-
webmasterr
Medium Professional
taky upload mozes mat kludne taky, len si musis priplatit...Hossa1881 napísal:nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic???)
alebo myslis ze ked pride Orange, tak za 450 ti da fibernet?
vilko napísal:marat....co som hovoril pred 2 mesiacmi?) presne toto
dufam,ze zvysovanie oznamili uz aj zamestnancom
a co sa tyka toho zvysovania. Bieda bieda bieda. Je to na smiech, cely tcom. Zasa raz vyuzili monopolne postavenie, co sa tyka dostupnosti ich DSL. Mali moznost upravit si svoje uz pekne obsra*e meno spolocnosti, lenze obsra*i si ho este viac. Konkurencia za tu istu cenu ponuka namiesto 3,5Mb rychlost az 30-40Mb. Lenze co oni zmozu, ked maju slabe pokrytie. Jaj prdele, keby bola dostupnost konkurencie taka ako tcom , tak letim k nim. Takto musime len predychavat ten tcomunisticky monopolny pristup. Pokutu im treba nasolit
-
vladino001
Light Professional
Hamba pre T-com nech žije rýchly rozvoj dostupnosti konkurencie.Lopik napísal:![]()
a co sa tyka toho zvysovania. Bieda bieda bieda. Je to na smiech, cely tcom. Zasa raz vyuzili monopolne postavenie, co sa tyka dostupnosti ich DSL. Mali moznost upravit si svoje uz pekne obsra*e meno spolocnosti, lenze obsra*i si ho este viac. Konkurencia za tu istu cenu ponuka namiesto 3,5Mb rychlost az 30-40Mb. Lenze co oni zmozu, ked maju slabe pokrytie. Jaj prdele, keby bola dostupnost konkurencie taka ako tcom , tak letim k nim. Takto musime len predychavat ten tcomunisticky monopolny pristup. Pokutu im treba nasolit![]()
(nesere ma Down ale ******* Up 256 to už nikde nieje, len na našom slovensku)
ako so povedal, ze mali natiahnut opto aj mohli, lebo davali dole s elektrickych stlpov tie kable do zeme a keby ich vymenili za opto tak by nebol problem....btw v BA je natiahnuta opto aj inde pio ktorej vedie t - com maju to na svojej stranke ale uz nefi kde, cial som to tam.vladino001 napísal:Hamba pre T-com nech žije rýchly rozvoj dostupnosti konkurencie.
(nesere ma Down ale ******* Up 256 to už nikde nieje, len na našom slovensku)
-
vladino001
Light Professional
mno j mat mozes ale nemusi to byt t-com a ju nas zacali tahat opto a robi to e-net je to stokrat lepsie ako t-com aj rychlostou aj pristupom...je to na nete ze t-com dava do miest opto vlastne mohli to uz davno cele spravit mno a teraz ked nenatiahnu tak to padne lebo pomaranc natiahne vo vacsine miest mozno na celom SK a ostatny skoncia...Lopik napísal:mam info ze v BB natiahli (natahuju) optiku a postupne pojdu aj do ostatnich miest.